Nanotehnologia implementată pe Terra – Nanoparticulele pot ajunge să controleze gândurile sau acțiunile noastre

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Nanoboţi

Nanotehnologia implementată pe Terra de civilizaţiile extraterestre malefice se regăseşte în foarte multe domenii ale vieţii actuale a fiinţei umane – aşa-zisele „nanoparticuleˮ despre care se vorbeşte tot mai mult sunt utilizate în fabricarea medicamentelor, a vaccinurilor, în cosmetice etc.


Amintim de asemenea de nanoparticulele pe care organismul uman le absoarbe zilnic din mediu (din aer, cosmetice, alimente etc.), pe de o parte sunt ele însele toxice, pe de altă parte, cele magnetice (cele ce conţin metale – şi nu este întâmplător faptul că „dârele morţii”, chemtrails, conţin metale), îl fac sensibil la câmpurile electromagnetice și magnetice din mediul înconjurător.

Ştiinţific s-a demonstrat faptul că nanoparticulele magnetice funcţionale şi controlate de un câmp magnetic exterior au abilitatea de a modifica local statusul biochimic al sistemului organic în care se află, prin intermediul a două procese fizice – termic şi nanomagnetomecanic. Nanoparticulele, în anumite condiţii de mediu (anumite frecvenţe de câmpuri electromagnetice), se comportă ca nişte roboţi minusculi, de aceea li s-a dat denumirea de nanoboţi.


Acești nanoboți acționează de fapt ca paraziți, care fură energia electrică din celulele vii și o transmit pe distanțe vaste spre un procesor central, sub formă de diverse unde. Formele de undă cu spectru redus se deplasează mai departe și mai puternic, prin urmare, frecvențele mai mici sunt singurele pe care le utilizează aceste sisteme. S-ar putea spune că trăim deja într-o lume post-Inteligență Artificială, deşi ni se creează impresia că suntem abia la începutul acestei epoci (a IA).

Singura modalitate de a opri acest sistem este să fii mai inteligent decât sistemul, să fii mai rapid decât sistemul. Această nanotehnologie se poate manifesta în multe feluri odată ce intră în trupul gazdelor (fiinţele umane) prin injectare, aer, alimente, apă etc.

Nanoparticulele pot ajunge să controleze gândurile sau acțiunile noastre, deoarece se asamblează în interiorul celulelor sub forma de antene minuscule care pot fi accesate prin intermediul radiaţiilor electromagnetice ale turnurilor de telefonie mobilă. Prin intermediul acestei tehnologii, cei care o controlează te pot face să faci orice și să crezi că este o dorință organică complet creată de tine. MATRIX este un film extrem de relevant în acest sens.”

Sursa: https://yogaesoteric.net/tyyler-un-alt-participant-la-programele-spatiale-secrete-face-dezvaluiri-importante

Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Premierul Ungariei, Viktor Orban", declarație împotriva globaliștilor: "Nu există un singur popor european, ci doar popoare europene"
Polonia - gata să iasă din UE ca să nu primească imigranți
Franţa i-a cerut companiei Microsoft să nu-i mai urmărească pe internet pe utilizatorii de Windows 10
Slovenia a respins prin Referendum căsătoriile homosexuale
MK-Ultra, CIA și spălarea creierului
Asasinatele puse la cale de francmasonerie poartă marca unor simboluri oculte
Pentru a realiza o veritabilă deplasare în timp la nivelul conştiinţei este necesară o rafinare deosebită a percepţiei şi a nivelului de cunoaştere. O dată ce „ţinta” temporală a fost ferm fixată la nivel mental, focalizarea energiei mentale spre acea zonă va determina amorsarea unui proces de rezonanţă, prin care ajungi să „trăieşti” efectiv în respectiva perioadă de timp şi să te identifici perfect cu stările, emoţiile şi caracteristicile acelor vremuri
Statul Paralel - organizația ocultă creată de către SUA și UE cu scopul de a jefui, controla și distruge România
Goldman Sachs - caracatița financiară a lumii
Glanda Pineală (Al Treilea Ochi) - DMT – Molecula Spiritului și fluorul
Cum se falimentează o țară: FMI - Argentina 2001
Rețeaua cosmotelurică a Pământului era cunoscută de către vechile civilizaţii, care utilizau focarele de energie benefică pentru a se dezvolta spiritual şi a-şi creşte nivelul de conştiinţă. Spaţiile iniţiatice erau plasate şi ele în astfel de locuri
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...