Napoleon Săvescu: „E greu să-i convingi la sfârșitul sec. XX pe oameni că singurul popor care n-a venit de nicăieri în Europa suntem noi, daco-românii. Noi n-am migrat de nicăieri. Aici ne-au găsit alte popoare, care au venit peste noi”

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„E greu să-i convingi la sfârșitul sec. XX pe oameni că singurul popor care n-a venit de nicăieri în Europa suntem noi, daco-românii. Noi n-am migrat de nicăieri. Aici ne-au găsit alte popoare, care au venit peste noi. La 2-3 metri sub pământ avem o civilizație deosebită. Dacii aveau o tehnologie a metalurgiei foarte avansată cu 200-300 de ani înaintea lui Hristos. Exista mostre de fier foarte perfecte din acele timpuri, pe cănd cealaltă Europă era cu mult în urma dacilor.”[1] – Napoleon Săvescu.

poporul-dac

SURSE


  1. https://napoleonsavescu.wordpress.com/opera-si-activitatea/noi-nu-suntem-urmasii-romei-un-interviu-de-gheorghe-budeanu/
  2. Foto: Facebook

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...