NASA acuzată că întrerupe transmisia Stației Spațiale în momentul apariției unor OZN-uri

Distribuie!

„Agenția Spațială Americană este acuzată de internauții din întreaga lume că a întrerupt, în mod voit, semnalul prin care transmite în direct pe internet imagini din spațiu captate de pe Stația Spațială Internațională, fix în momentul în care un obiect misterios trece prin dreptul acesteia.

nasa1-620x264

Potrivit postărilor, incidentul s-ar fi petrecut în data de 9 iulie, când în dreptul ISS ar fi apărut un obiect luminos, moment în care transmisia live a căzut brusc. Cei de la NASA se apără și susțin că nu au întrerupt ei emisia, nimeni nu controlează streaming-ul venit de pe Stația Spațială.”[1]


SURSE

  1. http://www.cunoastelumea.ro/video-nasa-acuzata-ca-intrerupe-transmisia-statiei-spatiale-in-momentul-aparitiei-unor-ozn-uri-cum-se-apara-agentia-americana/
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...