„NASA ascunde adevărul despre OZN-uri”. O sferă de foc a fost filmată în timp ce cobora pe Pământ

Distribuie!

„NASA este acuzată din nou că ascunde adevărul cu privire la viața extraterestră și la fenomenul OZN, după o sferă luminoasă a fost filmată de astronauții de la Stația Spațială Internațională (ISS).

Un obiect misterios a fost filmat în timp ce pătrundea în atmosfera Pământului, iar vânătorii de OZN-uri sunt convinși că e vorba de o aeronavă extraterestră.


Filmarea a fost făcută de unul dintrre astronauții de la Stația Spațială Internațională, italianul Paolo Nespoli.

În imagini se vede cum o sferă foarte luminoasă coboară în atmosfera planetei. Astronomii de la NASA au declarat că ar fi vorba de un meteorit, însă adepții teoriei conspirației cred că este doar o camuflare a adevărului.


„Un meteorit ar fi căzut cu o viteză mult mai mare”, spun cei de la echipa SecureTeam10, care au acuzat NASA și cu alte ocazii de mistificare și ascunderea adevărului.”[1]

Video

SURSE

  1. https://www.realitatea.net/nasa-ascunde-adevarul-despre-ozn-uri-o-sfera-de-foc-a-fost-filmata-in-timp-ce-cobora-pe-pamant_2124031.html
  2. Foto: realitatea.net
  3. Video: YouTube

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...