NASA, ce mai face planeta Nibiru ?

Distribuie!

Planeta Nibiriu sau planeta X este cea de-a 12-a planeta, care potrivit tablitelor sumeriene ar face parte din Sistemul Nostru Solar, avand o orbita eliptica, aceasta trecand odata la 3.600 de ani, foarte aproape de planeta Pamant.

Despre aceasta planeta descrisa in tablitele sumeriene, mai multi cercetatori s-au pronuntat. Percival Lowell este unul dintre cercetatorii care a enuntat existenta acestei planete. Sa fi gresit sumero-babilonienii atunci cand au descris aceasta planeta ?


Problema pare sa fie alta. Isteria apropierii planetei Nibiru de Pamant a luat amploare inca din anul 2008, atunci cand, in paralel, s-a pus in functiune acceleratorul de particule de la Geneva. Din 2008 si pana la data de 21 decembrie 2012, lumea a fost intr-o oarecare tensiune, mai ales cei inclinati catre misticismul in sensul de „sfarsit al lumii”, sintagma folosita in mod gresit sub numele de „Apocalipsa”, desi cuvantul provine din grecescul „Apocalipso”, care se traduce prin „Revelatie”, nu prin distrugere.

Cercetatorii sustin ca au identificat si alte planete, care fac parte din Sistemul Nostru Solar, iar daca vor fi recunoscute oficial, atunci ele vor ajunge aproape de Sistemul Solar descris de sumero-babilonieni.


In ianuarie 2016, astronomii americani sustin ca au dovezi solide, in baza unor calcule matematice, prin care au determinat existenta unei planete cu o masa de zece ori mai mare decat cea a Pamantului, fiind un gigant de gaz, aceasta aflandu-se dincolo de planeta Pluto.

What-you-need-to-know-about-Nibiru-Planet-X-2

Aceste informatii nu vor face decat sa aduca din nou in discutie subiectul planetei Nibiru, subiect care dupa anul 2012 a intrat intr-un con de umbra. Exista si informatii potrivit carora NASA cunoaste foarte bine aceasta planeta, insa prefera sa nu le prezinte public, deoarece ar tulbura comunitatea stiintifica internationala, care si asa atarna de un fir de ata, datorita diverselor descoperiri.

P.S. Timpul ne va prezenta adevarul despre aceasta Planeta.

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...