NASA recunoaste oficial existenta extraterestrilor pe Marte ! Zona Cydoniei de pe Marte confirma toate aceste aspecte !

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Iata ca exista membri ai NASA care nu ezita sa spuna adevarul. Desigur, o parte dintre acestia, nu sint altceva decat niste pioni scosi la inaintare de catre NASA, asta dupa ce in mediul online si nu numai, au tot aparut inregistrari ori imagini „controversate” (cum le denumesc ei) cu privire la extraterestrii de pe planeta Marte.

cydonia marte

Hai sa vedem:


„Marte, una dintre cele mai controversate planete din sistemul nostru solar, ridică în continuare numeroase semne de întrebare cu privire la momentul în care ar fi putut să adăpostească viața extraterestră. Pentru că niciun oficial NASA nu a avut curajul să facă lumină cu privire la descoperirile realizate pe Marte, Charles Bolden, directorul institutului, a încercat să clarifice acest subiect într-un interviu.

Postul de televiziune britanic, ITV, a realizat un material cu privire la viața extraterestră de pe Marte. Pentru că realizatorii au dorit a face odată pentru totdeauna lumină cu privire la planeta Marte, i-au luat un interviu șefului suprem al NASA, Charles Bolden.

Specialistul a declarat că este posibil ca în trecutul îndepărtat Marte să fi fost asemănătoare cu Terra și să fi adăpostit forme de viață extraterestre.

“Marte a fost cândva similară din mai multe puncte de vedere cu Terra. Aceasta a fost locuite de forme de viață extraterestre…și în ziua de astăzi încă mai pot exista”, susține Bolden.

Această declarație este una de-a dreptul șocantă pentru că astfel NASA recunoaște public pentru prima dată că Marte a fost cândva locuită de extratereștri, care din întâmplare încă mai pot fi în viața pe Planeta Roșie.

Chiar dacă oficialul NASA a sugerat că actualele condiții de viață de pe Marte pot încă susține o oarecare formă de viață, nu trebuie să excludem posibilitatea ca extratereştri să se fi adaptat la acestea.

Una dintre cele mai mari greșeli ale oamenilor de știință care încearcă să descopere viaț în Univers este s-o caute în condițiile prielnice unde omul ar putea să trăiască.În acest fel, se omite ideea fundamentală că fiecare tip de viața are nevoie de condițiile sale, adică speciile extraterestre pot trăi fără aer sau chiar apă.

În acest fel, NASA confirmă pentru prima dată existența extratereștrilor, chiar dacă o face într-un mod indirect și fără a prezenta dovezi clare.

O parte a acestui interviu interesant se poate urmă în filmul alăturat.”[1]

Zona speciala a Cydoniei !

Una dintre cele mai “controversate” descoperiri facute de sonda NASA numita Viking 1, la data de 25 iunie 1976, a fost intr-o zona numita Cydonia, iar descoperirea nu era altceva decat o forma piramidala perfect regulata, iar descoperirea a ramas consemnata sub numele de “chipul de pe Marte”. In afara de acest “chip” de pe Marte, apropiere sondei Viking 1 a inregistrat si alte structuri megalitice asemanatoare piramidelor pamantene.


Marte a primit o atenţie deosebită, din cauza recordului nefericit de pierderi şi „probleme tehnice” care ne împiedică să primim imagini de pe această planetă. NASA, creată şi controlată de Iluminaţi, este răspunzătoare de aceste „eşecuri”.

Cel mai avizat cercetător în domeniu este americanul Richard Hoagland, jurnalist de ştiinţă şi fost consilier la NASA Goddard Space Flight Center.Texte străvechi relatează că măsurarea timpului se calcula pe atunci în mare parte în funcţie de mişcarea planetei Marte, iar 15 martie, Idele lui martie (Marte), era o dată-cheie în calendarul lor, ca şi data de 26 octombrie.
Prima din aceste zile marca începutul primăverii, iar cealaltă era sfârşitul anului în calendarul celtic. Numele Camelot din legenda regelui Arthur pare să însemne Oraşul Marţian sau Oraşul lui Marte. După cum ştim, este imposibil să fi existat vreo legătură între civilizaţia de pe Marte şi societatea umană, dat fiind că civilizaţia de pe acea planetă a fost distrusă cu milioane de ani în urmă. Dar oare chiar aşa a fost? Aşa credem cei mai mulţi dintre noi, pentru că asta este versiunea oficială, dar la baza „faptelor” ştiinţifice se află adesea mai mult o presupunere sau o părere, decât ceva ce poate fi dovedit.

Oamenii rasei Albe au Ritmul Circadian in rezonanta cu planeta Marte si nu cu Terra!

Brian Desborough, un cercetator al fenomenului OZN, dar si al reptilienilor (paleoastraonutica) afirma asa:

“(…) daca oameni albi sunt scufundati in recipiente in care sunt privati de perceptii senzoriale perioade mai lungi de timp, ritmul lor circadian intra pe o frecventa de 1 ora si 24 minute, care corespunde perioadei de rotatie a lui Marte, nu a Pamantului! Acest fenomen nu se mai produce in cazul celorlalte rase, care sunt intr-o rezonanta perfecta cu rotatia Pamantului.”

Informatia este exceptionala! Ea demonstreaza importanta care a fost acordata de Creatorii rasei albe, ariene (si Desborough crede ca martienii erau parintii arienilor)
Anticii afirmau in cor despre geto-daci ca “Marte s-a nascut la ei”.

Mai multe cititi pe larg aici -> http://www.fara-secrete.ro/chipul-uman-de-pe-marte-piramida-perfecta-care-demonstreaza-ca-planeta-marte-a-fost-locuita.

Aceste informatii coroborate cu ceea ce voi scrie acum reprezinta niste probe concludente in ceea ce priveste viata de pe planeta Marte. In aceste lucrari se mai vorbesc si despre proiecte spatiale secrete conduse atat de Uniunea Sovietica cat si de SUA in ceea ce priveste colonizarea planetei Marte, iar noua oficial ni se spune ca aceasta s-ar putea realiza din anul 2020. Ca intotdeauna, noi aflam cel mai tarziu !

Duncan Cameron un ilustru cercetator si important membru al Montauk, a creat un portal pentru a putea duce oameni sa exploreze piramidele de pe Marte. De asemeni, Duncan Cameron a facut si el parte din aceste expeditii.

Mai multe pe larg aici -> http://www.fara-secrete.ro/piramidele-din-montauk-expeditii-pe-marte-pentru-cercetarea-piramidelor-din-cydonia.

SURSE

1. http://www.efemeride.ro/nasa-confirma-pentru-prima-data-in-istorie-existenta-vietii-extraterestre-pe-marte-video

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...