Nassim Haramein – Teoria unificată a câmpului

Distribuie!

Nassim Haramein este un fizician atipic, care gândește foarte mult în afara sistemului. De fapt, când avea doar nouă ani, călătorind într-o plimbare lungă cu autobuzul pentru a ajunge acasă de la școală, și-a dat seama că universul era doar o grămadă de „puncte”. Ceea ce i-a venit printr-o experiență de proiecție astrală, în mintea sa s-a transformat în Teoria Totului, sau ceea ce este cunoscut sub numele de Teoria Unificată a Câmpului (Einstein s-a chinuit de-a lungul vieții să dea sens teoriilor sale într-o teorie unificată a câmpului, dar nu a reușit, n.b.).

Descoperirea lui Haramein este elegantă. În comparație cu alte noțiuni ale fizicienilor teoreticieni despre ceea ce face „Totul„, este logic să ajungem la realitățile gigantice ale cosmosului nostru – în galaxii și quasari (galaxiile bebeluși care se formează chiar acum), dar tot așa și în jos, spre nivelul microcosmic de cuarci și constante Planck.Constanta Planck fiind energia descoperită de Max Karl Ernst Ludwig Planck care a câștigat Premiul Nobel pentru fizică în 1918 pentru că a descoperit că toată energia poate fi măsurată în constante universale.Constanta Planck definește modul în care particulele și valurile se comportă în câmpul cuantic (defapt, prin Constanta Planck, fizicienii au stabilit, în mod arbitrar pentru ca ei să-și poată demonstra matematic teoriile, ca fiind cea mai mică particulă de materie ce poate exista…, ori Universul este infinit și-n sens mare și-n sens mic, n.b.). Acesta este un concept important, dar să ne întoarcem la descoperirea lui Haramein înainte de a merge mai departe.


 În copilărie, la școală, la ora de geometrie, profesorul său i-a spus că punctul nu există ca dimensiune. Aceasta a fost numită dimensiunea zero. Profesorul a desenat apoi o linie pe tablă – o serie de puncte și a spus că și acest lucru nu există. El a numit-o dimensiunea 1. Apoi, profesorul său a pus patru dintre aceste linii „inexistente” împreună pentru a forma un plan și l-a numit un plan. Desigur, după cum probabil ați ghicit, el a numit această dimensiune a 2-a și a spus că încă nu există.

    Ceva care există din nimic există?


În cele din urmă, Haramein spune explicând din memoria copilăriei, „profesorul meu ajunge la cea de-a treia dimensiune – care este doar o grămadă dintre aceste planuri, care s-au pus împreună pentru a face un cub și spune: acum, există! „. Iar Haramein, din mintea lui de copil spune: ,,Dar nu contează cât de multe planuri ați pus împreună – 230 sau un miliard, nu puteți obține ceva care există, din ceva ce nu există! „. Pe scurt, era suficient de inteligent pentru a pune la îndoială ipoteza că și fizicienii teoreticieni foarte avansați, încă încearcă să ,,ne lucreze” și astăzi. Acest lucru provoacă dovezi matematice care continuă pe pagini și pagini, dar până la urmă nimeni nu reușește să ne explice formula Creației, poate doar Haramein….

Într-o altă prelegere, Haramein explică faptul că știința trebuie să aibă sens tot drumul de sus până jos (adică de la macrounivers la microunivers, n.b.). Când nu, comunitatea științifică devine maniacă – pentru că nu există unitate. Ei dezvoltă ecuații tot mai grandioase pentru a încerca să explice simplitatea tuturor lucrurilor care, pentru el, au devenit extrem de evidente. Dar, punctul său de vedere este privit ca necinstit și ciudat datorită simplității sale. El creează unitate în loc de dezbinare.

     Paradoxul

Când el spune că tot Universul este format din puncte „totul de sus până și până jos”, înseamnă că nimic nu a existat vreodată, dar „nimic” este tot ce există. Aceasta a fost epifania lui Haramein. Universul face pur și simplu un număr infinit de puncte în puncte în puncte, în puncte. Răspunsul la ghicitoare era exact opusul a ceea ce i-a spus profesorului său când era doar un școlar. Universul face puncte de diviziune infinită și le asamblează pe scări diferite pentru a face tot ce vedem. Acestea includ cele mai mari lucruri pe care ni le putem imagina, cum ar fi găurile negre masive de zeci de miliarde de ori dimensiunea soarelui nostru, până la cea mai mică particulă descoperită până acum – particulele cuantice de sub constanta lui Planck. Dar nu există „cea mai mică particulă”. Sunt doar puncte infinit mai mici și infinit mai mari.

Aceste puncte, în puncte, în puncte (sau puncte în spațiu-timp) sunt ceea ce experimentăm ca lume materială, dar aceasta reprezintă mai puțin de 99,9% din universul nostru (adică, lumea materială reprezintă doar 0,01% din întregul univers, n.b.). Mai mult decât atât, spațiul din jurul acestor puncte nu este gol – mai degrabă este un vid care este plin de energie și apare gol doar pentru că este peste tot.

Un studiu al Universității de Știință și Tehnologie din Hong Kong a găsit ceva ce susține fizica teoretică a lui Haramein. În timp ce studiau astrofizica, au descoperit că distribuțiile de densitate ale vastului univers și natura celor mai mici particule sunt legate – la fel ca și bănuiala lui Haramein, că o adevărată teorie a Totului trebuie să fie valabilă tot drumul, până jos (adică și în microcosmos, n.b.). Oamenii de știință au găsit o legătură între aceste două aspecte și au susținut că universul nostru ar putea fi folosit ca „accelerator al particulelor fizice” pentru a studia fizica particulele de energie înaltă.

Nu mai avem nevoie să experimentăm particule care se ciocnesc (proiectul CERN din Elveția, n.b) pentru a găsi o altă particulă mai mică (sau particula lui Dumnezeu , cum este denumită științific, n.b.), deoarece nu există o particulă „mai mică”, există doar mai multe puncte, în puncte, în puncte – infinite.

Ceea ce ne aduce înapoi la cea mai mică particulă observabilă – constanta Planck – o particulă subatomică (dar există chiar și acum particule sub constanta Planck, în gama V – pentru că, amintiți-vă că există doar puncte infinite în spațiu / timp), dar Teoria Totului funcționează și aici, pentru că fizica lui Haramein este explicată, dacă vorbim despre găuri negre masive sau unde / particule subatomice. Pe scurt, sunt doar puncte. Asta e tot ce există. Singularități într-un vid infinit plin de energie ….

SINGULARITATEA – este : „Un punct de densitate infinită și de volum infinitezimal, în care spațiul și timpul devin infinit distorsionate în funcție de teoria relativității generale. Conform teoriei Big-Bang, o singularitate gravitațională a existat de la începutul universului. Singularități sunt, de asemenea, în centrul găurilor negre. „

     Și asta e Teoria Totului. Simplu.”[1]

SURSE

  1. https://burebista2012.blogspot.ro/2017/11/nassim-haramein-teoria-unificata.html
  2. Foto: burebista2012.blogspot.ro

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...