Naționalismul – Rezistența împotriva Noii Ordini Mondiale

Distribuie!

„James P. Warburg, francmason, bancher american, „parinte” si director al Bancii Federale de Rezerve si Consilier Financiar al Presedintelui Franklin D. Roosevelt a facut urmatoarea declaratie în fata Senatului SUA la data de 17 februarie 1950:

“Vom avea un Guvern Mondial, fie ca ne place, fie ca nu ne place. Singura întrebare este daca acest Guvern Mondial va fi adoptat prin cucerire sau prin accept.”[1]

Scriitorul Juri Lina, ne prezinta niste informatii extraordinare in cartea sa „Arhitectii Inselaciunii”[2], despre cum sa combatem Noua Ordine Mondiala. La intalnirea anuala a grupului Bilderberg din Baden-Baden, Germania, din 6-9 iunie 1991, unde a avut loc debutul lui Bil Clinton, David Rockefeller Jr. a declarat:

„Suntem recunoscatori fata de Washington Post, The New York Times, Time Magazine si alte mari publicatii ai caror directori au luat parte la intrunirile noastre si si-au respectat promisiunea de a fi discreti timp de aproape 40 de ani…

Ar fi fost imposibil sa dezvoltam planul nostru mondial daca ar fi fost dat publicitatii pe parcursul acestor ani. Dar lumea este acum mai sofisticata si mai pregatita sa se indrepte spre un guvern mondial. Suveranitatea supernationala a unei elite intelectuale si a bancherilor internationali este bineinteles de preferat autodeterminismului national practicat in ultimele secole.”[3]

La acea vreme, Clinton, nu era cunoscut in afara statului sau de origine, Arkansas. La numai doua luni mai tarziu, el a fost nominalizat sa candideze la presedintie din partea „democratilor”, iar 16 luni mai tarziu, William Jefferson Clinton, a fost ales presedinte al Statelor Unite, ajutand la implementarea Noii Ordini Mondiale.

Cel care i-a adunat pentru prima data pe francmasonii de rang inalt la o intrunire in orasul Oosterbeck din Olanda, la Hotelul Bilderberg pe 29-31 mai 1954, a fost polonezul mason Hieronim Retinger. Bilderberg-ii au devenit o institutie a Ordinului Iluminati.

„A inceput o noua realitate”, spunea consilierul pe probleme de securitate al presedintelui Eisenhower dupa intalnire. Retinger, francmason de gradul 33, a avut, de asemenea, initiativa infiintarii Comunitatii Europene si a Consiliului Europei. El era in favoarea unei Europe unite si avea acces nelimitat la presedintele SUA.

is-the-New-World-Order-a-theory

In 1955, Grupul Bilderberg, a luat in discutie necesitatea crearii Comunitatii Europene. Cand Comunitatea Europeana a devenit deja ceva concret, 18 luni mai tarziu a fost semnat Tratatul de la Roma. Comitetul de comanda al celor din grupul Bilderberg, care este format din trei ori 13 membri (39), hotaraste, de asemenea, ce lideri politici care au devenit nefolositori trebuie sa fie inlocuiti.

Pe 12-14 mai 1989, grupul Bilderberg s-a intalnit in La Toja, Spania, unde s-a hotarat ca Margaret Thatcher trebuie inlocuita din functia de prim-ministru al Marii Britanii, datorita „refuzului ei de a renunta la suveranitatea britanica in favoarea superstatului european care urma sa apara in 1992.”

Thatcher era deci privita ca un dusman al Noii Ordini Mondiale. Informatia s-a aflat si a fost publicata in ziarul american de opozitie Spotlight. Informatia s-a dovedit a fi corecta. In timpul mandatului sau, ea a fost indepartata chiar de membrii propriului sau partid, Partidul Conservator din Anglia. Aceasta lovitura a fost inscenata de francmasoni pentru a pava drumul catre Statele Unite ale Europei.

INWO_Logo

In anii ’80 francmasonul Romano Prodi, a fost membru al comitetului de comanda al grupului Bilderberg. In 1999 a fost numit presedinte al Comisiei Europene. S-a incercat acuzarea lui de frauda in Italia.

In vara anului 1998, Prodi, a recomandat ca francmasonilor de prim rang sa li se acorde pozitii importante, dupa cum scrie si in The Guardian[4], la 7 iulie 1998. Wim Duisenberg a fost trezorier al grupului Bilderberg incepand cu 1982. Din 2004, el este seful Bancii Centrale Europene (BCE).

A murit in imprejurari dubioase, ca orice alt membru al francmason care tradeaza, in iulie 2005. Chiar si Jean-Claude Trichet, seful nou, apartine grupului Bilderberg. Printre alti membri de baza ai BCE, care fac, de asemenea, parte din grupul Bilderberg, se numara Tommaso, Pado-Schioppa, Ottmar Issing si Sirkka Hamalainen.

In timp ce se afla in turneu prin tarile est-europene cadidate la UE, Romano Prodi, a declarat ca o Comunitate Europeana extinsa se va confrunta in multe cazuri similare, cu cel al Austriei, pe care au izolat-o pentru ca a ales un guvern „gresit”.

Cu cat UE creste, cu atat asemenea actiuni sunt de asteptat. In capitala Letoniei, Riga, Prodi a afirmat in Zeit-Fragen, Zurich, la 21 fabruarie 2000:

„Nu putem lasa tarile membre sa aleaga singure ce partide vor forma guvernele lor. Ele vor trebui sa nutreasca aceleasi valori ca si noi. De aceea se vor aplica reguli stricte, ca acelea aplicate in cazul Austriei si in alte tari ale UE. Aceste lucruri sunt in acord cu noua realitate.”[5]

Prodi ar fi trebui sa spuna ca este vorba de Noua Ordine Mondiala, dar si daca n-ar fi spus, tot am fi facut-o noi, mai devreme sau mai tarziu. Cu alte cuvinte, orice rezultat al alegerilor este determinat de amenintarea cu sanctiuni din partea liderilor autoritari ai UE. Asta s-a tot intamplat in Romania, care a fost supusa multor constrangeri din partea acestor ticalosi, obligand-o sa implementeze tot felul de politici, „economice” si fiscale, care au saracit si mai mult poporul roman.

La 18 noiembrie 2002 (sub semnul Scorpionului), Comisia UE, a anuntat ca cele zece noi state membre vor fi admise pe 1 mai (ziua sfanta a Iluminatilor de la fondarea lor oficiala in 1776) 2004. Una dintre trei hotarari ale UE sunt in realitate invalide. Regulile specifica ca trebuie sa fie prezenti o treime dintre cei 732 de membri (mai demult 626) ai Parlamentului European. In toamna anului 1999, prezenta era mai mica de 20%.

Totusi legile se adopta si asa. UE isi incalca propriile reguli. Cata incredere se poate avea in acest tip de putere ? O lege data in Curtea Europeana in primavara anului 2000, stipula ca libertatea de vorbire trebuie sa fie limitata, daca este indreptata impotriva intereselor UE. Limitarile includ, de asemenea, dreptul de proprietate si dreptul de a face parte din sau de a vota orice partid la alegere.

Bernard Connolly, director economic al Comisiei Europene din 1978 pana in 1996, privea scopul acestei legi ca subminand libertatile si drepturile care exista acum in Marea Britanie, dupa cum scria si The Times[6], la data de 6 iulie 2000.

La 10 aprilie 1999, revista Newsweek a publicat o declaratie a premierului britanic, Tony Blair, in legatura cu atacul NATO asupra Serbiei:

„Noi nu luptam pentru a ne apara pe noi sau interesele noastre nationale, ci pentru noul internationalism!”[7]

„Noul internationalism” face aluzie la mondializare sau cuvantul mai des intalnit, „globalizare”, al carei scop este Noua Ordine Mondiala si un Guvern Mondial.

Cancelarul german, Willy Brandt, a prezis in 1974 ca democratia din Europa occidentala va avea nevoie de numai 25-30 de ani pentru a primi sprijinul public. Dupa aceea, dictatura va fi iminenta. Cu alte cuvinte, dictatura va fi introdusa in jurul anului 2004, daca guvernele noastre nu accepta noua nebunie UE.

Jacques Delores, presedintele socialist (mason), al Comisiei Europene, spunea in 1998 ca:

„Va fi un soc pentru membrii Parlamentelor nationale cand vor realiza ca in urmatorii 10 ani, 80% din toata legislatia economica, sociala si a impozitelor va veni de la UE si nu de la corpurile legislative ale tarilor membre.”[8]

Ziarul german Die Zeit arata fatis pe 17 iunie 2004 ca Iluminatii controleaza dezvoltarea UE. Jose Manuel Durao Barroso, alt francmason de grad inalt, a devenit noul presedinte al Comisiei Europene in primavara anului 2004. Cu cat parerile francmasonilor sunt mai corecte din punct de vedere politic, cu atat mai mult servesc scopurilor societatii lor secrete.

Si invers: cu cat parerile indivizilor sunt mai incorecte din punct de vedere politic, cu atat sunt mai daunatoare pentru francmasonerie.

Nationalistii sunt cei mai puternici opozanti ai Noii Ordini Mondiale a Iluminatilor !

Conducatorii francmasoni au inteles ca cea mai mare rezistenta fata de Noua Ordine Mondiala o opun nationalistii. Ordinele francmasonice din Franta nu permit fratilor lor sa apartina Frontului National sau alte miscari nationaliste ori ultranationaliste, pentru ca acestea, cum se afirma despre ele, raspandesc idei opuse „valorilor” francmasonilor.

Loja Marele Orient, specializata in lovituri de stat, a fost prima care si-a anuntat excomunicarea, iar celelalte Ordine l-au imitat imediat, asa cum scrie si Le Point[9] la data de 18 ianuarie 2007. Jean-Marie Le Pen, se considera a fi o victima a conspiratiei francmasonilor, tocmai din cauza faptului ca promoveaza nationalismul.

Intr-un discurs la World Affair Council din Boston, pe 6 ianuarie 2000, Patrick Buchanan, candidatul la presedintie al Partidului american al Reformei, a luat atitudine impotriva acestor planuri de mondializare sau globalizare. El a declarat ca este pregatit sa conduca o revolta in masa impotriva elitei care manipuleaza tara si mass-media, datorita sprijinului pe care aceasta elite il acorda constat Noii Ordini Mondiale.

„De partea cu sunteti?”, i-a intrebat Buchanan pe jurnalistii si plutocratii prezenti. In discursul sau, el a acuzat sistemul cu doua partide, guvernul si elita pentru promovarea unui guvern mondial. El a subliniat:

„Loialitatea fata de Noua Ordine Mondiala inseamna tradare fata de republica.”[10]

In opinia lui Buchanan, francmasonii sunt principalii promotori ai globalizarii. El le-a spus jurnalistilor ca lupta, de asemenea, impotriva Francmasoneriei. Buchanan a citat din romanul „The New World Order (n.tr. „Noua Ordine Mondiala, 1939) pe francmasonul si socialistul H.G. Wells:

„Foarte multi oameni… vor uri Noua Ordine Mondiala… si vor muri protestand impotriva ei…”[11]

Buchanan a replicat:

„Ei, bine, domnule Wells, noi suntem nemultumitii despre care scriai. Dar nu vom muri protestand impotriva Noii Ordini Mondiale, ci vom trai luptand impotriva ei. Aceasta este lupta milenara care urmeaza dupa Razboiul Rece: este lupta patriotilor din fiecare tara impotriva unui guvern mondial in care toate tarile renunta la suveranitatea lor si se sting. Este lupta nationalismului impotriva globalizarii, si ea va fi dusa nu numai intre tari, ci si in interiorul tarilor.”[11]

Buchanan visa la o republica care si-a castigat libertatea si suveranitatea, o tara care nu merge la razboi decat daca este atacata sau sunt amenintate interesele ei vitale sau onoarea ei este lezata. Discursul lui Patrick Buchanan nu a fost reluat de niciun ziar sau televiziune importanta din SUA. Nici macar The Boston Globe nu amintea nimic despre discursul sau, dupa cum a relatat ziarul de opozitie Spotlight, care mai tarziu a fost inchis de autoritatile „democratice”.

Cand presedintele, George H.W. Bush, a inceput razboiul ilegal din Irak, provocand ocuparea Kuweitului, el a anuntat cu mandrie ca scopul Statelor Unite era Noua Ordine Mondiala. Bush spunea pe 16 august 1990:

„Aceasta invazie nu va dura, deoarece ea ameninta Noua Ordine Mondiala”[12]

Pe 11 septembrie 1990, cu zece ani inainte de „atentatele de la WTC”, el a afirmat urmatoarele in fata Congresului:

„In aceste timpuri tulburi se poate concretiza cel de-al cincilea obiectiv al nostru – o Noua Ordine Mondiala… Atunci cand efortul nostru va fi incununat de succes, si asa va fi, vom avea intr-adevar sansa la aceasta Noua Ordine Mondiala.”[13]

Intr-un discurs in fata Congresului, tinut pe 6 martie 1991, presedintele Bush a spus:

„Acum putem vedea ivindu-se la orizont o noua lume. O lume in care exista intr-adevar perspectiva unei Noi Ordini Mondiale”[14]

Pe 18 martie 2003 (la festivalul Purim si in ziua in care Jacques de Molay a fost ars pe rug de luna plina) fiul sau, presedintele George W. Bush a reusit sa convinga Congresul sa fie de partea lui pentru declansarea razboiului impotriva Irakului. Presedintele a mintit cu privire la faptul ca Irak-ul avea arme de distrugere in masa, cu care Saddam Hussein ar fi inzestrat „teroristii” invizibili. Dar Congresul nu a declarat niciodata razboi.

Atacul a inceput la 20 martie, iar operatiunea a fost denumita „Soc si Groaza” de catre mass-media si a durat pana pe 21 martie, dar potrivit religiei oculte a Iluminatilor, aceasta data e cunoscuta drept „Ajunul lui Ostara”, cunoscut mai bine ca echinoctiul de primavara. In aceasta zi, ocultistii o venereaza pe Zeita Pamantului, Gaia. Druizii considerau aceasta zi drept Ziua Celebrarii Fertilitatii Primverii.

Razboiul s-a sfarsit brusc pe 1 mai 2003, aceasta data fiind cunoscuta in calendarul Druid ca „Noaptea Mondiala a Mestecenilor”. Aceasta zi, a fost numit asa dupa „sfanta” Walburga, care era Zeita Pagana a Fertilitatii. Din 20 martie pana pe 1 mai, ritualul satanist cere sa oferi sange „pamantului”, pentru a reinnoii viata Zeitei reptiliene a  Fertilitatii.

Ce alta perioada de timp e mai potrivita pentru a incepe un razboi sangeros decat exact in zilele sacrificiului ritualic, care se practica si astazi, doar ca are o alta forma, ce-l face neobservabil de majoritatea oamenilor. La fel s-a intamplat si cu atacul asupra Libiei, care a inceput tot pe 20 martie 2011 si s-a sfarsit brusc pe 1 mai 2011.

In Irak, nu s-a gasit nici urma de armele de distrugere in masa, despre care criminalul de razboi, George W. Bush, vorbea. Bush a avut grija ca Hamid Majid Mousa, membru al comitetului central al partidului comunist din Irak sa intre in „consiliul de conducere” la 13 iulie 2003.

In SUA s-au compus cantece care dezvaluie adevaratele scopuri ale Noii Ordini Mondiale si actiunile malefice comise de francmasoni in numele planuitului sistem. CD-ul cantaretului protestatar Carl Klang, „Extremist”, contine cantecul „Blinded by the Lies” (n.tr. „Orbiti de minciuni”), care incepe cu declaratia fostului presedinte Bush despre viziunea sa in legatura cu aparitia la orizont al Noii Ordini Mondiale.

Interpretul se plange:

„Cum as putea sa va conving, daca urechile voastre refuza sa auda ? Ochii vostri evita sa-i intalneasca pe ai mei, ei privesc cu teama in alta parte.”[15]

Cum poate fi explicata situatia cuiva ale carui simturi sunt manipulate si de aceea sunt incapabile sa inteleaga ceva ?

Klang intreaba cum este posibil ca oamenii sa suporte atata durere:

„Ochii vostri au fost orbiti de minciuni ? Da, ochii vostri sunt orbiti de minciuni!”[15]

El este uimit:

„Cum pot sa opresc aceasta otravire a sufletelor ?”[15]

Alte cantece se numesc: „Vrem inapoi aceasta tara!, „Eu sunt cel care lupta!”, „Zguduiti-i in turnurile lor de fildes!”, „Nu se va sfarsi pana nu vom invinge!, „Eu sunt soldatul necunoscut!”. El canta, de asemenea, despre rautatea diabolica a „banksterilor” (bancher si gangster) si despre „faptele eroice” ale „corpurilor de mentinere a pacii”.

David Rockefeller Jr. a declarat in fata Consiliului de Afaceri al ONU in 1994:

„Ne afla in pragul unei transformari globale. Tot ce ne trebuie este o criza majora la momentul oportun si natiunile vor accepta Noua Ordine Mondiala.”[16]

David Rockefeller recunoaste in cartea sa „Memoriile”(Memoirs, pag. 405, New York: Random House, 2002) sale ca a contribuit la Noua Ordine Mondiala si se declara vinovat:

„Unii chiar cred ca suntem parte a unei societati secrete ce lucreaza impotriva celor mai bune interese ale Statelor Unite ale Americii, ma caracterizeaza pe mine si pe familia mea ca ‘Internationalisti’ ce s-au raliat cu alte persoane din toata lumea pentru a edifica o structura mai integrata global si politic (n.ed. Noua Ordine Mondiala) – o lume – daca vreti sa o numiti asa. Daca aceasta este acuzatia, atunci ma declar vinovat – si sunt mandru de acest lucru!”[17]

Francmasonii nu si-au invatat lectia: cel care face rau celor buni isi submineaza propria lui pozitie.”[2]

Istoria Noii Ordini Mondiale !

Suntem martorii pregatirii ultimei mai revolutii, cea care vrea sa zguduie lumea pe care o stim din temelii, sa rastoarne integral si iremedial valorile pe care le recunoastem, sa mature din calea ei structurile si organizatiile existente. Mai corect spus, s-a declansat faza finala a unei revolutii continue ce a inceput acum peste 200 de ani si al carui efect se doreste a fi instaurarea NOII ORDINI MONDIALE a unui GUVEN MONDIAL. Iar acest ultim capitol se doreste a fi cel mai cumplit si sangeros din intreaga istorie a omenirii…

H.G. Wells, The New World Order (1939):

“Foarte multi oameni vor uri NOUA ORDINE MONDIALA si vor muri protestand impotriva ei.”

Personajul nu a fost doar futurolog si autor SF de succes, ci si unul din cei mai vocali promotori ai eugeniei. Ca si iubita lui, evreica Margaret Sanger, care incepand cu 1923 primeste fonduri masive din partea familiei Rockefeller in acelasi scop.

Cu alte cuvinte, era un om al SISTEMULUI. Voi incerca in cele ce urmeaza sa explic ce a vrut sa spuna in acea fraza.

Desigur cu totii ati observat o “explozie” de articole si documentare ce trateaza chestiunea GUVERNULUI MONDIAL, a NOII ORDINI MONDIALE precum si tot soiul de teme anti sistem. Cei care le-ati studiat un pic mai amanuntit, ati putut constata ca doar par a fi la fel insa in fapt sunt grupate in doua mari categorii apartinatoare unor tabere ce sunt diametral opuse. Ele par la fel pentru cititorii neavizati deoarece temele comune sunt cu mult mai multe decat cele divergente. Asta face si ca pe frontul de lupta anti sistem sa para a fi aliate.

SISTEMUL a creat mereu “alternative”: teorii si grupuri de actiune ce pareau foarte luptatoare impotriva SISTEMULUI, pentru ca cea mai mare parte a celor nemultumiti sa se buluceasca sub stindardul lor. Actualmente insa s-a pus in miscare cea mai mare cacealma din istoria manipularii maselor, ce va depasi prin grozavie tot ce s-a petrecut pe glob in perioada aparitiei, stralucirii si infrangerii national-socialismului (NOTA 1): s-a creat imaginea falsei noi ordini mondiale (pe care o voi denumi in continuare fNOM) si se incurajeaza pe fata sau subtil actiunile de lupta impotriva ei, intr-un razboi ce se va duce sub toate formele, atat cu pixul si discursul, cat si pe baricade sau cu arme.

Aceasta manevra este necesara din doua motive:

1) sa se distraga atentia multimii de la adevaratii dusmani si sa se canalizeze furia acesteia spre demolarea vechii societati si odata cu ea chiar si a instrumentelor folosite pana acum de catre ELITE pentru acumularea de capital sau pentru coordonarea etapelor pre-instaurare guvern mondial.

2) ELITELE fiind toate practicante ale cultului paladin (fie ca inteleg sau nu motivul real al actiunilor lor) fac tot ce le sta in putinta spre a elimina din mentalul cat mai multor oameni nadejdea in Domnul nostru Iisus Hristos. Astfel li se prezinta strict “alternative” lumesti: revolutii si sperante de schimbare a fNOM. Mai mult, aceste “alternative” postuleaza ca sigur faptul ca vremurile pe care le traim nu pot fi sub nici un chip inceputul adeveririi profetiilor din Sfanta Scripura sau ale Sfintilor Parinti. Astfel, SISTEMUL doreste sa se asigure de faptul ca un numar cat mai mic de oameni se pregatesc pentru singura lupta mantuitoare: marturisirea si mucenicia. Astfel, un numar destul de mare de crestini sunt strict adeptii actiunior umane impotriva SISTEMULUI, ba mai mult, ii acuza pe adevaratii crestini de lasitate …

Asa se face, de exempul, ca inainte de declararea oficiala a crizei, a fost promovat agresiv documentarul Zeitgeist care ataca Federal Reserve, dar si crestinismul, promovand insa NOUA ORDINE MONDIALA (reala), asa cum a fost ea teoretizata de varfurile masoneriei si de catre stalpii care au pus acum 100 de ani temelia new age. Apoi, dupa declararea oficiala a crizei, auzeam politicieni de marca aratand cu degetul spre bancile cele rele si promovand o schimbare de sistem si o … NOUA ORDINE MONDIALA. Trebuie inteles ca Federal Reserve le-a fost un instrument necesar si atat. Vor pune tunurile pe ea si vor renunta la ea pentru a construi ceva cu mult mai maret.

Desigur, se va evita atingerea adevaratelor ELITE ce au creat-o si care au beneficiat de pe urma ei.

Pentru a intelege si mai bine, sa definim separat NOUA ORDINE MONDIALA (reala) si fNOM si de asemenea sa vedem cum vor proceda.

NOUA ORDINE MONDIALA – definitie

La 1 mai 1776, sub conducerea evreului Mayer Amschel Rothschild (in traducere SCUTUL ROSU – inainte chemandu-l Mayer Amschel Bauer, dar si-a schimbat numele in mod special pentru ce avea in plan sa faca), cu sprijinul altor familii de evrei germani bogati: Wessely, Moses, Mendelsson si a unor bancheri: Itzig, Friedlander, evreul Weishaupt fondeaza in secret societatea “Vechii cautatori de lumina din Bavaria”, care va deveni mai cunoscuta sub denumirea “Ordinul Iluminatilor”. Weishaupt a sustinut ca numele provenea din vechi scrieri si insemna “cei care detin lumina”.

Primul profet al “Ordinului”, cel care intocmise o doctrina de la care mai tarziu s-au inspirat alte societati secrete influente – “Carbonarii” lui Giuseppe Mazzini, “Liga Dreptilor” lui Karl Marx sau “Decembristii” lui Cernisevski – a fost Adam Weishaupt, din acest punct de vedere poate cel mai influent om al secolului XIX. Doctrina lui, Novus Ordo Seclorum, a supravietuit veacului si a schimbat lumea in secolul XX.

1) Abolirea monarhiei si a oricarei puteri ordonate;

2) Abolirea proprietatii private;

3) Abolirea mostenitorilor;

4) Abolirea patriotismului;

5) Abolirea familiei (a casniciei si instruirea in comun a copiilor);

6) Abolirea religiilor teiste

Intre 16 iulie si 29 august 1782, la Wilhelmsbaden a avut loc al doilea Congres Masonic, sub presedintia baronului de Braunswick. Congresul de la Wilhelmsbaden a incercat sa faca o conciliere intre diverse secte francmasonice: rosicrucieni, necromanti, cabalisti si umanitaristi. La Congres a fost prezent si Adam Weishaupt, care a reusit sa fuzioneze Ordinul Iluminatilor cu masonii din lojile engleze si franceze. Congresul mai este important si pentru ca a coincis cu emanciparea evreilor din Imperiul Habsburgic. Totodata, a fost pus la punct in mare secret planul Revolutiei franceze care se va declansa sapte ani mai tarziu . Contele de Virieu, un mason care a participat la congresul secret de la Wilhelmsbaden , i-a dezvaluit ulterior unui prieten: “Nu pot sa-ti spun ce s-a hotarat acolo. Pot doar sa-ti spun ca este mult mai grav decat iti inchipui tu. Conspiratia care s-a pus in miscare la Wilhelmsbaden este atat de perfect organizata, incat nu au scapare nici monarhia, nici biserica“.

Aceasta doctrina este baza celei de STANGA . De aceea si simbolurile … Rosu caracteristic stangismului, 1 mai celebrata de intreaga stanga, etc.

Cititi va rog mai multe in articolul:

PAPUSARII – inceputuri

In fapt, NOUA ORDINE MONDIALA reprezinta faza finala a unei revolutii continue ce a inceput atunci si care a cuprins incet-incet toata omenirea. Iar aceasta doctrina va sta la baza GUVERNULUI MONDIAL. O mare revolutie punctata in cursul istoriei de multe revolutii mai mici: industriala, 1848, bolsevica, sexuala, etc. necesare pentru schimbarea din temelii a vechilor structuri statale, politice, sociale, a traditiilor si a conceptiilor despre lume si viata. Incepand cu sfarsitul secolului 18, ELITELE ce au initiat aceasta actiune au mers pe doua fronturi a) economic: banci, finante, industrializare, acumulare de aur si pietre pretioase, controlul zacamintelor de cupru sau petrol si b) activitatea masoneriei: crearea unei noi clase politice, revolutii, cultura, ideologii, crearea de „alternative”.

a) economic

Mayer Amschel Rothschild (1744 – 1812), a fost insa si fondatorul imperiului bancar Rothschild, cea mai de succes familie din istorie. Acesta si mai apoi fii sai au creat acest imperiu cu intindere europeana determinand explozia revolutiei industriale pe continent, au influentat dezvoltarea economica a sa pe directia deja cunoscuta a folosirii combustibililor fosili, inclusiv dezvoltarea transporturilor, au modernizat si stapanit sistemul bursier, bancar, financiar, au influentat direct politicul, au finantat mereu ambele tabere ale unui razboi, au pus la punct un sistem continental de informatii rapide, etc. La sfarsitul secolului 19 controlau peste jumatate din intreaga bogatie a planetei. Desigur, ei au fost varful unui ice-berg, partea vizibila a unui sistem piramidal in care au fost ajutati de prieteni mai putin vizibili opiniei publice. In SUA i-au finantat pe colosii Rockefeller (petrol), Andrew Carnegie (otel), Harriman (cai ferate), J. P. Morgan si pe bancherii ce au pus bazele Federal Reserve.

Sa vedem cine au fost fii sai :

Salomon Mayer (1774-1855) – fondatorul Rothschild banking family of Austria, care a determinat dezvoltarea economica a Austriei.

Nathan Mayer (1777-1836) – fondatorul Rothschild banking family of England. Ca o paranteza, s-a casatorit cu o ruda a lui Karl Marx. In afara de domeniul financiar-bancar pe care au ajuns sa-l stapaneasca in insula, a colaborat direct cu guvernul in politica externa si de securitate a statului. De asemenea au dezvoltat un serviciu de informatii privat. Au finantat tabara anti Napoleon.

Folosindu-se de sistemul propiu de informatii, de influenta si de credibilitate, dupa batalia de la Waterloo, pierduta de francezi, au adus in Anglia stirea falsa ca ar fi fost de fapt invers, panicand populatia. Bursa a cazut si ei au cumparat pe nimic tot ceea ce i-a interesat. La scurt timp stirea adevarata a venit. Astfel averea lor a crescut fabulos. La scurt timp, influenta lor in Bank of England era deja determinanta. A mai lucrat cu guvernul prusac si cel spaniol.

Fiul lui Nathan Mayer, Lionel de Rothschild (1808-1879), a finantat si influentat guvernul britanic in chestiunea Canalului Suez. A investit masiv in Franta. Fiul sau, Alfred de Rothschild (1842-1918), a devenit director of the Bank of England si a reprezentat guvernul britanic la International Monetary Conference din Bruxelles in 1892.

Au mai dezvoltat afaceri in Africa de Sud.

Calmann (Carl) Mayer (1788-1855) – fondatorul Rothschild banking family of Naples (Napoli).

James Mayer de Rothschild (1792-1868) – fondatorul Rothschild banking family of France. A determinat transformarea Frantei intr-o putere industriala. La vremea sa a fost cel mai bogat om al planetei.

A fost sustinatorul lui Gioacchino Rossini, Frédéric Chopin, Honoré de Balzac, Eugène Delacroix si Heinrich Heine.

SPECIFICATIE:

Cand cititi mai sus ca au facut afaceri, ganditi-le ca pe ceva mega, la nivel national sau continental.

In tarile unde erau prezenti direct, reprezentau o forta bancara mult superioara intregii „concurente„ luate la un loc.

Familia avea obicieiul sa se casatoreasca intre membrii sai. In cazul in care pe o line a arborelui genealogic aceasta practica o faceau consecutiv 2-3 generatii, rezultau sinucigasi sau nebuni.

Cei mai sus numiti au fost prieteni cu conducatorii politici din tarile respective.

Dupa dramaticul al doilea razboi mondial familia a intrat intr-un OBLIGATORIU si NECESAR con de umbra, lasand unui grup prieten o buna parte a domeniului de activitate. Asta nu inseamna ca au devenit minusculi.

Actualmente, banca Rothschild este una din cele mai mari banci de investitii din lume.

Pe scurt, ELITELE au creat Federal Reserve, Council on Foreign Relations, Bilderberg Group, Comisia Trilaterala, au generat razboaiele mondiale pentru a veni apoi cu solutiile salvatoare: Liga Natiunilor si ONU, ca etape ale viitorului GUVERN MONDIAL, au creat instrumentele financiare necesare in aceste etape: BANCA MONDIALA, FMI, au creat crizele economice, au format UE. Asta pe de o parte.

In 1940 a prevazut victoria aliatilor (intr-o perioada in care multe state inca nu intrasera in razboi iar tabara acestora inca nu se formase oficial) si stabilirea de catre acestia dupa marea conflagratie a unei NOI ORDINI MONDIALE ce va duce umanitatea la un foarte ridicat nivel de civilizatie … Sa ne amintim ca la 14 august 1941, intr-un moment in care SUA inca nu intrase in razboi, a fost schitata ATLANTIC CHARTER, adevarata fundatie pentru majoritatea tratatelor si organizatiilor internationale (inclusiv Natiunile Unite si cele financiare) de dupa cel de al doilea razboi mondial, cu ocazia Atlantic Conference (nume de cod Riviera) la care au participat presedintele SUA Franklin D. Roosevelt si premierul britanic Winston Churchill (ambii masoni) insotiti de consilierii lor apropriati. Interesant este ca in cadrul sau se specifica necesitatea unei “noi ordini mondiale”.

Este intemeietoarea Lucifer Publishing Company redenumita mai apoi Lucis Trust
Lucis Trust este Non-Governmental Organization in cadrul Natiunilor Unite !!! La indicatia ei, in cladirea ONU se afla o camera de rugaciune cu insemnele acesteia, unde greii se aduna inaintea fiecarei sedinte generale.

Findhorn Foundation a fost fondata in 1972. In 1997 devine membru Conference of Non-Governmental Organizations in Consultative Relationship with the United Nations (CONGO) si membru fondator al mai multor grupuri active in UN Headquarters, intre care amintim The Spiritual Caucus in al carei site oficial gasiti fotografia United Nations Meditation Room, camera de rugaciune de care aminteam mai sus si careia ii face propaganda.
Cuvinte de lauda adresate camerei, precum unui templu, i-a adus si misticul Dag Hammarskjöld (1905–1961), al doilea Secretar General al Natiunilor Unite. Individul avea planuri marete cu ONU dar a murit intr-un accident neelucidat nici pana in zilele noastre.

Alt greu al Natiunilor Unite, mare iubitor de draci este Robert Muller (1923-). Asistent al Secretarului General de peste 40 de ani. Poreclit “filosoful“ UN pentru liniile directoare pe care le traseaza. E plin de idei despre guvernarea mondiala . Recunoaste ca este influentat de Alice Bailey pe care o admira caci a fost contactata de “maestri ai intelepciunii“ …

In lucrarea sa “The Externalization of the Hierarchy”, Alice Bailey scria:

„NOUA ORDINE MONDIALA va recunoaste ca productia lumii, resursele naturale ale planetei si bogatiile sale nu apartin nici unei natiuni, ci vor fi impartasite tuturor. Nu vor mai exista natiuni la categoria „a avea” iar altele la polul opus. Printr-un proces echitabil si corect se va organiza distributia graului, al petrolului si a mineralelor, in functie de nevoile fiecarei natiuni si popor.Toate acestea vor fi stabilite in raport cu intregul planetar.”

„NOUA ORDINE MONDIALA se va baza pe recunoasterea faptului ca toti oamenii sunt egali la origine, doar ca se afla la diferite stadii ale dezvoltarii evolutive. Integritatea personala, inteligenta, viziunea si experienta, la care se va aduaga si bunavointa, vor indica viitorii conducatori.”

„NOUA ORDINE MONDIALA va fi fondata pe un sentiment de responsabilitate. Regula va fi „toti pentru unul si unul pentru toti”
„In perioada de pregatire a NOII ORDINI MONDIALE se va reglementa dezarmarea. Aceasta nu va fi optionala. Nici unei natiuni nu-i va fi permis sa produca echipamente in scopuri distructive sau sa violeze integritatea altei natiuni. „
„NOUA ORDINE MONDIALA trebuie sa fie destinata pentru o lume care a trecut printr-o criza distrugatoare. NOUA ORDINE MONDIALA trebuie sa puna bazele pentru o viitoare lume, posibila doar dupa o perioada de timp de recuperare si reconstructie.”

Edward Alexander Crowley (1875–1947) a fost maestru mason si bisexual.
Ca si ceilalti, Crowley si-a numit clar stapanul: lucifer. A influentat organizatiile oculte Golden Dawn si Ordo Templi Orientis. Cea mai cunoscuta lucrare a sa este The Book of the Law, al carei text central este noua filosofie a vietii denumita Thelema, a carei lozinca “Do what thou wilt” (faceti ce doriti, in engleza veche) a influentat decisiv mentalul colectiv al generatiei tinere incepand cu anii 60.

Aceasta filosofie a primit-o in Egipt in timpul unei experiente mistice din 1904, ocazie cu care zeul (dracul) horus l-a informat ca a inceput o noua epoca magica, al carei profet va fi Crowley. Tot atunci horus (autonumit zeul vazduhului, stapanul noii ere si bestia printul-preot) i-a dictat si textul cartii
A practicat ritualuri magice sexuale cu femei si barbati.
Stranse legaturi cu iluminatii.

Pentru foarte mult timp a mai fost si agent al serviciilor secrete britanice, avand la un moment dat misiunea de a compromite idealurile germane sau irlandeze, prin propaganda aberanta. A fost unul din cei ce s-a ocupat cu intoxicarea serviciilor secrete germane cu “informatia” ca luxosul si gigantul transoceanic RMS Lusitania ar transporta cantitati urisase de materiale de razboi si ca incearca sa pacaleasca blocada submarinelor nemtesti. Acest fapt a dus la dramatica scufundare a vasului civil (al doilea dezastru ca marime dupa Titanic) si a reprezentat motivul intrarii SUA in razboi. In acelasi timp, isi promova articole in ziarele nemtesti The Fatherland si The International.
A folosit un spectru larg de stupefiante in cadrul experientelor sale magice.

Vedetele rock, inclusiv miscarea hippie il considera un soi de zeu-patron al lor.
Pentru cititorii atei, chiar daca nu cred in existenta diavolului, trebuie inteles ca personajele de mai sus, precum si varfurile masoneriei sau ale camatariei planetare sunt de alta parere, mai mult, sunt practicanti ai cultului paladin (inchinarea la lucifer).
Acest aspect este foarte important in intreaga ecuatie, deoarece tot ei incurajeaza ateismul cu un singur scop: pentru a avea la dispozitie o masa de manevra cat mai mare…

In toata aceasta lucrare generala, dominarea componentei a) economic (banci, finante, industrializare, acumulare de aur si pietre pretioase, controlul zacamintelor de cupru sau petrol) nu este un scop in sine, ci o unealta. ELITELE conducatoare din varful piramidei nu acumuleaza strict dintr-o lacomiei fara sfarsit, ci pentru a controla. De fapt deja au ajuns sa aiba atat de mult, incat au hotarat declasarea ultimei etape, un cumul de crize (recesiune, foamete, mari miscari stradale, razboi cumplit) pentru ca mai apoi sa prezinte solutia: instaurarea GUVERNULUI MONDIAL al NOII ORDINI MONDIALE de STANGA. De aceea s-a pus in miscare in intreaga lume, in mare forta, monstrul rosu, cel ce se considera a fi primit o rana de moarte dupa caderea blocului comunist. De aceea tuturor politicienilor de stanga li s-a ordonat sa urle pentru necesitatea schimbarii. Pe diferite tonalitati, de la Obama si pana la anarhisti.

Noua Ordine Mondiala – definitie

Actualmente este reprezentata de intreaga categorie de unelte ce le-au fost necesare de-a lungul timpului pentru acumularea de capital si realizarea etapelor intermediare edificarii GUVERNULUI MONDIAL:
institutii financiar bancare
organizatii internationale considerate a fi in slujba grupurilor de interese avide de bani si putere
organisme de tip Bilderberg
masoneria
etc.
Toate acestea sunt prezentate a fi conduse de indivizi ce urmaresc strict o acumulare masiva de capital si care au o avida dorinta de a conduce intreaga planeta.

CUM VOR PROCEDA?

Alice Bailey:

„NOUA ORDINE MONDIALA trebuie sa fie destinata pentru o lume care a trecut printr-o criza distrugatoare. NOUA ORDINE MONDIALA trebuie sa puna bazele pentru o viitoare lume, posibila doar dupa o perioada de timp de recuperare si reconstructie.”

Henry Kissinger, la conferinta Bilderberg Group din Evian, Franta, 1991:

“Azi, America ar fi scandalizata daca trupele ONU ar intra în Los Angeles pentru a restabili ordinea [referindu-se la protestele din 1991]. Mâine – ea ne va multumi! Asta este cu atât mai evident daca li s-ar spune ca exista o amenintare externa [o invazie extraterestra, sau de ordin terorist], fie ea reala sau doar declarata, care ar ameninta existenta Americii. În acest fel toate popoarele lumii ne vor ruga sa îi scapam de aceasta nenorocire. Toate lumea se teme de necunoscut. Când le vom pune pe tapet acest scenariu, drepturile omului vor fi cedate de bunavoie în favoarea garantarii bunastarii si a sigurantei de catre Guvernul Mondial.“

David Rockefeller la 5 iunie 1991, spunea cu privire la prestatia presei fata de deciziile Bilderberg Group:

“Suntem recunoscatori conducerilor publicatiilor The Washington Post, The New York Times, Time Magazine si altor mari publicatii ai caror directori au participat la intalnirile noastre si au respectat promisiunea lor de discretie pentru ultimii 40 de ani. Ar fi fost imposibil pentru noi sa dezvoltam planul nostru global daca am fi devenit subiecti ai luminilor presei in toti acesti ani, dar lumea este mult mai sofisticata si mai pregatita acum sa inainteze spre o guvernare globala …“

David Rockefeller:

„Tot ce avem nevoie este o criza majora, iar natiunile vor accepta Noua Ordine Mondiala „

Guvernatorul Nelson Aldrich Rockefeller (New York), într-un articol intitulat “O chemare la construirea uneinoi ordini mondiale” – New York Times, Feb. 1962:

“Natiunile Unite, nu au fost si nu sunt capabile sa aduca o noua ordine mondiala, ceruta de evenimentele actuale. Este necesar ca SUA sa preia conducerea tuturor popoarelor si sa puna în practica conceptele si aspiratiile de suveranitate nationala printr-o viziune federala.“

George Soros, la Forumul Economic de la Davos, Elvetia, 27 Ian. 1995:

“Lumea are nevoie de o noua ordine mondiala si va avertizez ca urmeaza o perioada de puternica dezordine în întreaga lume.“

George Soros, despre actuala criza:

“Aş putea declara în mod oficial că aceasta este o criză care se diferenţiază în mod categoric de celelalte, este cea mai mare criză cu care ne-am confruntat până acum şi cu siguranţă va avea repercusiuni de lungă durată. Este finalul unei ere şi se vor întâmpla multe transformări. Cei care se aşteaptă să îşi reia afacerile ca până acum este clar că nu înţeleg ce se întâmplă“.

James Paul Warburg, declaratie în fata Senatului SUA pe 7 Feb. 1950:
“Vom avea un Guvern Mondial, fie ca ne place, fie ca nu ne place. Singura întrebare este daca acest Guvern Mondial va fi adoptat prin cucerire sau prin accept“

Deci au nevoie de o mega criza … iar aceasta deja a inceput odata cu cea financiara. Dar dupa cum am mai spus, este de fapt vorba despre un cumul de crize ce va mai include: foamete, pandemii, schimbari climatice, ample miscari de strada, razboi. Pentru ca asa poti controla masele, pentru ca doar astfel le poti prezenta apoi “solutia”: GUVERN MONDIAL al NOII ORDINI MONDIALE.

Asa au procedat in cazul tuturor etapelor majore de pana acum: revolutia franceza, cea bolsevica, razboaiele mondiale. Aceste crize erau atat de mari, incat lumea terifiata accepta “solutiile” prezentate, in fapt pasi in edificarea GUVERNULUI MONDIAL.

Presedintele Woodrow Wilson, chiar daca ascultator, a spus totusi ceva remarcabil (cand s-a trezit si a regretat rolul de marioneta in mana unor ELITE prea ticaloase):

“Unii dintre cei mai mari oameni din Statele Unite, din domeniul comertului si productiei, se tem de ceva. Ei stiu ca undeva exista o putere atât de organizata, atât de subtila, atât de atenta, atât de completa, de perseverenta încât nu au curajul sa o vorbeasca de rau sau sa o condamne, decât în soapta.“

PAPUSARII au creat crize si razboaie si au finantat mereu ambele tabere. Se spune ca iluminatii doreau trei razboaie mondiale pentru asezarea lucrurilor pe fagasul dorit de ei. Albert Pike a si confirmat-o.
Primul razboi a fost declansat pentru destramarea marilor imperii suspecte ca fiind neloiale noii forte, pentru capitalizarea PAPUSARILOR, pentru pregatirea celui de al doilea si pentru primul pas spre GUVERNUL MONDIAL, anume Liga natiunilor (1919).

Al doilea razboi a pornit in jurul chestiunii evreiesti, ELITELE folosind, dupa terminarea lui, etnia precum un zid protector, un formidabil sistem datorita caruia nu poti zice ceva de ei caci se declanseaza automat reactii de combatere a “anti semitismului“. Sa ne amintim si de dr. Nahum Goldman, (1894-1982), presedinte al World Zionist Organization, ce avertiza in 1958 la World Jewish Conference in Geneva:
„Un declin al puternicului curent anti-semitism sincer , ar putea constiutui un nou pericol pentru supravietuirea evreiasca . Disparitia anti-semitismului va avea efecte foarte negative asupra activitatii noastre„
Apoi pentru formarea ONU (1945) si toate organismele financiare mondiale din ce in ce mai centralizate: BANCA MONDIALA (1945), FMI (1944) si Uniunea Europeana.

Uneori crizele erau mai mititele, functie si de ceea ce se urmarea, insa pentru ca efectul sa fie maxim, aveau grija sa “avertizeze”:
In 1907 Jacob Schiff declara intr-un discurs la New York ca fara o banca centrala care sa aiba un control adecvat, tara va aluneca inspre cele mai severe crize din istorie.
Dupa criza artificiala din 1907, “rezolvata“ de J. P. Morgan, in 1908 congresul il insarcineaza pe Nelson W. Aldrich cu descoperirea cauzelor si cu cautarea solutiilor pentru prevenirea crizelor…

Acesta, dupa o vizita la greii din finante banci europeni (Rothschild si prietenii), in noiembrie 1910 la Jekyll Island Club, se intalneste cu Paul Warburg (Kuhn, Loeb & Co.), Frank A. Vanderlip (din partea National City Bank of New York), Henry P. Davison (din partea companiilor J. P. Morgan), Charles D. Norton (din partea First National Bank of New York), Benjamin Strong (reprezentant J. P. Morgan),in cel mai mare secret posibil, si pun bazele Federal Reserve, in conformitate cu intelegerea prealabila Aldrich , Warburg, JP Morgan,Rockefeller. Secretul era necesar deoarece opinia publica nu ar fi acceptat o “banca nationala“ creata de banci private. De abia in 1913 este recunoscuta oficial de catre Woodrow Wilson, influentat fiind de Bernard Baruch.

Odata cu anarhismul si revolutiile bolsevica si national-socialista, apar principalele „alternative” la SISTEM. Ele pareau a lupta impotriva capitalismului, al sistemului financiar-bancar, insa toate au fost finantate de catre ELITE … Toate acestea au avut ca element comun anti-crestinismul, promovand ateismul sau paganismul. Toate promovau o lume noua, populata de oameni noi si egali intre ei. N-au fost insa decat sinistre laboratoare si etape in edificarea viitorului GUVERN MONDIAL.

Momentul de a se pune ultimele caramizi a sosit insa. Cumulul de crize va scoate lumea in strada iar furia ei va fi directionata, ca si in trecut, impotriva pietei libere, a sistemului politic cunoscut ca democrat, a sistemului financiar bancar, a corporatiilor, a oricui este bogat. Trebuie mentionat aici ca ELITELE nu figureaza in ochii maselor a fi printre bogati, ci doar unii din locotenentii lor. Dupa al doilea razboi mondial, ELITELE nu sunt in topurile 300 si nu auzi de ele in presa la rubrica „ce au mai cheltuit VIP-urile”. Ele si-au creat la varful piramidei o cooperativa a lor, unde au ingramadit intreaga avere acumulata si lucreaza in liniste. Pentru a da de ele este necesar un studiu indelungat al istoricului bancilor si corporatiilor, insa masele n-au timp de asa ceva.

Insa cele de mai sus nu vor fi suficiente, caci nu vor genera o schimbare totala. Si aceasta deoarece exista destul de multi oameni care nu se vor lasa pacaliti atat de usor, care au mai auzit cate ceva despre Federal Reserve, Bilderberg sau masonerie, de exemplu, si care vor reprezenta astfel un pericol pentru revolutia ce a inceput, caci vor avertiza pe cat mai multi spunandu-le: “Ce schimbare este asta? Organismele ce au condus lumea veche raman intacte?” Iar in acest moment se va vedea importanta fNOM, caci se vor buluci impotriva ei si multi se vor lasa astfel pacaliti.

Insa nici chiar cele de mai sus nu sunt suficiente. Pentru ca miscarea maselor sa fie cat mai ampla, tambalaul cat mai mare si rezultatul cat mai “glorios”, trebuie sa existe cineva care sa apere ceea ce revolutia ataca. Doar din aceasta lupta ce va parea castigata de popor, va putea rezulta adevarata NOUA ORDINE MONDIALA. Si ce poate declansa o tulburare mai mare decat ca pe fondul nemultumirilor sa se instaureze:

LEGEA MARTIALA

Si astfel intelegem toate semnalele care arata ca SUA se pregateste intens pentru legea martiala si ce-i cu agitatia foarte mare de la DHS, FEMA, Pentagon, Garda Nationala, serviciile secrete. Nu intru in prea mari detalii aici, caci internetul este plin de asemenea avertismente: texte si materiale filmate.
Pentru declansarea ei se va folosi un cumul de probleme: sociale, pandemie, terorismul, schimbarea climei, etc.”[1][2][3][4][5][6][7][8][9][10][11][12][13][14][15][16][17][18]

Globalizarea înseamnă ateism, satanism, anarhism, Big Brother, 666 microcip RFID, dictatură, nici o proprietate și distrugerea familiei

„Controlul absolut asupra omului

Cei care urmaresc instaurarea Noii Ordini Mondiale vor sa stabileasca un sistem economic international, in care banii nu vor avea nici o valoare. Toate tranzactiile se vor face pe baza de coduri, semne si numere, si fiecare om de pe Terra va purta pe mana dreapta sau pe frunte un semn. El este cifra 666. Banii in numerar vor disparea si fiecare cetatean al lumii va primi un numar si o cartela de credit universala care va trebui folosita in toate tranzactiile.

In cartea sa, „Intre doua ere”, Brzezinski spune ca „apropiindu-ne de era tehnotronica (cea in care ne aflam acum – n.a.), fiecare individ din intreaga lume trebuie sa fie sever controlat”. Iar in revista „The Encounter” din ianuarie 1968, tot el scria: „Va fi posibil sa se mentina o supraveghere aproape permanenta asupra fiecarui cetatean si sa se pastreze la zi o evidenta care sa contina chiar si cele mai personale informatii despre sanatate si comportament, pe langa alte informatii. Aceste informatii vor fi oricand la dispozitia autoritatilor”. Cat de aproape suntem de aceasta supraveghere totala a populatiei? Mult mai aproape decat credeti…

Planul pentru supravegherea intregii populatii a lumii cuprinde mai multe puncte, unele dintre ele deja realizate si operabila. Cu ajutorul satelitilor, s-au intocmit harti foarte asemanatoare pentru anumite regiuni. Statele Unite ale Americii, Australia si Noua Zeelanda, pentru a da doar cateva exemple, sunt deja complet trasate pe harti, localitate cu localitate, fiecare suburbie, strada si casa.

Iar aceste harti sunt deja in curs de operare. Apoi, in ami multe localitati, au fost construite adevarate centre ce adapostesc computere uriase care stocheaza toate informatiile. Acestea sunt legate/racordate la doua uriase computere. Unul se gaseste la Pentagon, celalalt la Bruxelles, ultimul fiind denumit „la bete” („the beast”) – „Bestia”.

Spre exemplu, pentru Statele Unite s-a intocmit „uriasa harta trasata a Americii”, iar cei care opereaza cu ajutorul ei pot spune, oricand, oricarui cetatean, in ce stat locuieste, in ce localitate, pe ce strada si in ce casa. Rezultatele sunt diabolice. De unde se stie aceasta? Rebecca Brown, medic crestin pe care satanistii au incercat sa o distruga intr-un spital din California, a scris doua carti: „Sa eliberam captivii” si „Pregateste-te de razboi”.

Ea spune ca statul Iowa, unde locuieste ea cu sotul ei, a fost ales ca prototip al natiunii. Iluminatii au pregatit deja populatia Terrei pentru a putea fi supravegheata. Spre exemplu, timp de 15 ani, tatuarea cu laser a fost testata pe vizitatorii Disneyland-ului. Cei care ramaneau mai multe zile puteau opta pentru un abonament (pe care il plateau) sau o tatuare laser pe mana stanga (gratis). Bineinteles ca foarte multe persoane au optat pentru a doua varianta.

Din 1992, in Olanda, celor fara locuinte li se face un tatuaj cu laser pe frunte. Explicatia: astfel criminalitatea va putea fi stavilita. In lucrarea sa, Jan Van Helsing precizeaza:

„Intre timp, tatuarea cu laser a fost introdusa in parte, chiar oficial. Cu argumentul deservirii rapide a oamenilor de afaceri, in aeroporturile americane au fost instalate aparate speciale pentru citirea acestei marcari tatuate invizibil pe mana dreapta. Iar numarul celor care solicita acest <<serviciu>> creste constant, pentru ca <<timpul costa bani>>.”

In Statele Unite ale Americii, afirma preotul grec M.I. Antonopoulou, un numar de 25 milioane persoane au deja numarul 666 gravad cu lichid siliconic pe mana, iar totul este pregatit pentru inca 5 miliarde de inregistrari! Iar echivalentul semnului, codul liniat este citit pe un calculator si manevrat in asa fel incat sa se poata verifica tot timpul orice persoana.

Iar Helsing accentueaza: „Nu veti fi siliti neaparat sa acceptati aceasta tatuare, ci chiar nu veti avea de ales. Candva, nu vor mai fi primiti bani numerar. Li se va arata popoarelor cat de sigure sunt aceste metode. Furtul nu mai este posibil, pentru ca acolo unde sunt banii nu se poate sterpeli. Orice raufacator poate fi gasit prin satelit, iar trecerea ilegala a granitelor nu va mai fi nici ea posibila. In realitate, este controlul absolut al omului. Gata cu liberul arbitru, fiecare pas pe care il faceti va fi supravegheat, tot ceea ce faceti, ce posedati, ce capital aveti, unde zaboviti, ce cumparati si ce vindeti, orice informatie va fi accesibila pentru <<Big Brother>>”.

Cu privire la controlul total al individului de catre Guvernul Mondial al Noii Ordini Mondiale, voi reda un scurt fragment din lucrarea „Profetii despre Antihrist” a preotului ortodox grec, Skartsiuni Dimitriu:

„Se pune in aplicare sistemul pentru publicarea noilor buletine de identitate (si in Romania a inceput aceasta actiune – n.a.), care vor avea imprimate cifra 666. Pe bancnota de 500 de drahme, exista in grup cifra 666. Numarul 666 apare pe produsele pe care noi le consumam; el este sub forma sistemului liniat de codificare, de asemenea, apare – in telecomunicatii, in sistemul bancar si altele”.

Tot preotul grec declara ca Dr. H. Eldeman, specialist si presedinte al sectorului de analiza statistica a Pietei Comune, comunica ca la Bruxelles se pregateste un sistem electronic inteligent, care se va ocupa cu toate problemele ce intereseaza intreaga lume.

Intregul sistem este numeric. Fiecare cetatean al Terrei va primi un numar al sau, care va da sistemului electronic date despre el si pe baza acestui numar va putea ca sa intreprinda relatii de schimb in sectorul mondial. Numarul va fi nevazut si va fi imprimat in frunte, fie pe palma mainii, cu razelor laser.

Cine are o VISA a incurcat-o! Pe spatele ei este o dunga metalica de o jumatate de tol pe doi toli, care poate cuprinde circa 5 milioane de informatii despre persoana respectiva! Sunt trecute acolo toate tranzactiile pe care le-a facut inca din adolescenta.

Va prezint in continuare semnificatia cuvantului VISA. VI sunt literele romane pentru cifra 6, S este echivalentul literei grecesti a carei valoare numerica este tot 6, iar litera A in limba straveche babiloniana semnifica tot cifra 6. Deci, VISA = 666. Este cumva o intamplare sau un accident? Categoric, NU!

Cei care activeaza pentru instaurarea Noii Ordini Mondiale doresc schimbarea buletinelor de identitate. De ce? Deoarece vor purta cifra 666. In unele tari deja s-a trecut la preschimbarea acestora. Insa, de curand, Franta, Suedia, Portugalia si Germania au respins categoric introducerea noilor buletine de identitate.

In Noua Zeelanda, Australia si Canada au fost deja puse in circulatie „Cartele de credit pentru toate”. Sunt in circulatie si cartile de debitor (Debit-Card).

Daca priviti cu atentie produse elementare pe care le cumparati, puteti observa ca sunt marcate cu diverse linii care, dupa grosimea si distanta intre ele, reprezinta un anumit numar. Prin acest numar, produsul respectiv poate fi identificat dupa sistemul binar al cifrelor. Liniile respective, citite de pe computer, dau intotdeauna cifra 666. Fiecare individ va avea un Bar-Code, care va fi prezent, invizibil, pe mana sau pe frunte. Fara aceasta nu va putea cumpara nimic, nu va putea face nici o tranzactie.

In lucrarea sa, Helsing precizeaza:

„La intrebarea: Cum se va putea ca Bar Code sa fie impus oamenilor? Nu este greu de raspuns. In loc sa provoace mai multe crize economice mici, bancherii internationali vor provoca de aceasta data, o criza economica mondiala, care va fi cea mai dura din cele existente vreodata.

Aceasta intamplare va fi folosita in asa fel incat sa se ridice o valuta mondiala si o banca mondiala absolut controlata si, in acelasi timp, sa se introduca exclusiv sistemul de plata fara numerar. Si, dupa ce sistemele bancare ale lumii se vor prabusi si nu va mai exista o alta alternativa, oamenii vor trebui sa accepte. Nimic nu va mai fi platit cu bani pesini.

Singura cale de a evita cartelele si mai tarziu tatuarea este sa te autoaprovizionezi. Sa ai ceva aur si argint si sa produci ceva (agricultura sau meserie) pentru a putea schimba pe altceva. De aceea, este neaparat necesar sa locuiesti la tara, pentru ca existenta independenta in oras este ca si imposibila.”

Promisiunile Noii Ordini Mondiale

Intr-un capitol anterior, am mentionat ca deja s-a constituit Parlamentul Noii Ordini Mondiale. Oficiosul lui este publicatia „Planuri si Actiuni pentru o Lume Noua” („Designs and Actions for a New World”). Pana in anul 1991, in ea au fost tiparite 11 legi votate in Parlamentul Mondial (5 la Bringhton, in septembrie 1982, 3 la New Delhi, in martie 1985 si 3 la Miami Beach, Florida, in iunie 1987).

Ele vor intra in vigoare atunci cand Constitutia Statelor Unite va fi abolita. Pe prima pagina a publicatiei respective, se da publicitatii si o „lista partiala cu probleme globale”, pe care Guvernul Noii Ordini Mondiale le va rezolva, in numar de 49. Dintre acestea, 15 privesc mediul inconjurator, referindu-se la doua probleme total opuse: „pericolul unei noi glaciatiuni sau a topirii calotei polare de gheata”. Oricare dintre ele va avea loc, Guvernul Mondial o va rezolva, cu conditia ca popoarele sa renunte la „libertate si suveranitate nationala”.

Batalia pentru protejarea mediului inconjurator a devenit sloganul cel mai des invocat de organizatiile secrete finantate de marea industrie si marea finanta internationala. In realitate, cine face o analiza mai profunda a situatiei in care a ajuns omenirea, isi da seama ca pentru obtinerea de profituri imense, tot marea industrie si marile finantate au distrus natura.

De mii de ani, taranii, in epoca moderna, fermierii, s-au hranit pe ei si restul natiunii. Agricultura era in mainile lor, foloseau ingrasamintele naturale si rotatia culturilor. De cand micilor producatori li s-a acaparat pamantul si vitele, de cand au aparut adevarate fabrici si uzine agricole, datorita chimicalizarii intensive a produselor agricole in aceste concerne agro-industriale, datorita pomparii continue cu hormoni, antibiotice si cortizon a animalelor si pasarilor pentru hrana oamenilor, de cand ingrasamintele chimice si pesticidele au otravit solul, de cand au fost poluate raurile si lacurile cu scurgerile nocive si concentrate a rezidurilor de la aceste complexe, de cand s-au defrisat in mod intensiv padurile seculare ale continentelor, cancerul si infectiile alimentare au proliferat intr-o proportie ingrijoratoare.

Din ce in ce mai multi oameni se indreapta spre alimentele naturale, nechimicalizate, lipsite de otrava. Guvernul Mondial va rezolva problema din acest domeniu! O absurditate care nu-i buna nici de adormit copiii…

Iar despre poluarea atmosferica a colosilor industriali, ori a autovehiculelor de toate tipurile si tonaje ce sa mai vorbim? Este cunoscuta de toata lumea. Ceea ce nu stie opinia publica este ca, atunci cand, in anumite tari (inclusiv in Romania) anumiti cercetatori, oameni de stiinta ori autodidacti construiesc diferite tipuri de autovehicule sau alte utilaje, din pasiune, cu mult efort si fara nici un sprijin financiar, care au un consum foarte redus de combustibil (s-a construit chiar un autovehicul care consuma doar 0,5 l benzina la 100 km) si doresc sa fie produse in serie, sunt refuzati si li se pun tot felul de piedici.

Un exemplu elocvent il constituie expozitia comerciala de la Viena, cand, in cadrul unui unui pavilion, a fost prezentat un disc, un simplu disc, care produce curent electric pentru o foarte lunga perioada. Pe acest disc se poate prepara mancarea in cele mai bune conditii, fara nici o poluare. Un prestigios post de televiziune britanic a prezentat a doua zi inventia respectiva.

Ei bine, pe langa faptul ca discul respectiv a fost retras imediat de la expozitie, dar directorul postului britanic ce a prezentat emisiunea respectiva a primit imediat „vizita” a doi barbati, care foarte hotarati l-au pus in fata urmatoarei alternative: sau dezminte si nu mai da pe post emisiunea respectiva, sau postul va fi desfiintat! Bineinteles ca directorul a optat pentru prima varianta. Cine erau cei doi vizitatori? Dar, mai ales, pe cine reprezentau? Este usor de inteles.

S-au facut descoperiri chiar in transmiterea curentului electric de la producator la beneficiar fara intermediul liniilor de inalta si joasa tensiune. Toate acestea, si multe altele, sunt tinute secrete de cei care dirijeaza din umbra soarta omenirii. Nu sunt deloc interesati ca aceste descoperiri sa fie puse in slujba omului.

Deoarece, atunci toate marile interprinderi si concerne care construiesc aragaze, frigidere si alte obiecte de uz casnic ar da faliment. Faliment ar da si industria extractiva de titei si cea care prelucreaza acest produs natural. Asa ca, problema mediului inconjurator ii doare in cot…

Argumentul favorit in favoarea Guvernului Mondial, prezentat in publicatia amintita, este amenintarea omenirii cu o noua glaciatiune. Bazandu-se pe teorii si ipoteze enuntate de anumiti oameni de stiinta, dar nedovedite, Philip Isely spune ca aceasta glaciatiune are loc tot la 90.000 de ani. Iar acest interval de la ultima glaciatiune aproape s-a scurs, mai afirma el. Guvernul Mondial poate salva omenirea in acest caz.

Dar argumentul foarte menit sa-i incante pe cetatenii lumii – cati vor mai ramane – este moneda unica internationala si concentrarea finantatelor lumii intr-un singur sistem mondial. In publicatia „Planuri si Actiuni pentru o Lume Noua” se specifica ca fiecare cetatean al globului va avea salariul asigurat, fiind salariul Guvernului Mondial. Resursele necesare vor reveni de la renuntarea la inarmare, care inghite sume colosale, lucru ce va duce la eliminarea razboaielor. Doamne, dar cinici mai pot fi!

In acest sens a fost deja emis Actul Legiferativ Mondial nr. 11, care va intra in vigoare atunci va fi ratificat la cel putin 10 state. Dar articolul 3 al actului respectiv prevede ca fiecare natiune va primi fonduri/credite invers proportional cu natalitatea, lucru ce va ameliora explozia demografica. iar articolul 5 prevede ca natiunile care nu au ratificat Constitutia Mondiala, nu vor primi nimic.

Adevaratii stapani ai lumii s-au dat de gol. In sensul ca se specifica: cererile de bani se vor adresa Corporatiei Creditului FInanciar Bancar – o superbanca mondiala particulara. Deci, iata-i pe adevaratii stapani ai lumii! Moneda unica internationala va fi globo-dolarul. Institutiile financiare si natiunile care se vor afilia in primii doi ani la aceasta corporatie isi vor schimba moneda la paritate de 100%, iar cu cat intarzie mai mult, acest schimb va scadea cu 10%, astfel incat dupa 12 ani valoarea capitalului va fi zero.

O alta promisiune a Guvernului Mondial este la fel de cinica. Zice-se lumea va fi condusa de un comitet in care vor participa delegatii primelor 25 de tari care au aderat, plus 30 de membri numiti de catre diverse agenturi ale Guvernului Mondial. In felul acesta, cei 25 de delegati vor face doar figuratie, ei fiind mereu in inferioritate.

Am aderat, deja, la un Guvern Mondial?

Departamentele Executiv, Judiciar si Legislativ ale Guvernului Statelor Unite au aplicat politica aprobata de Tratatul Natiunilor Unite, respectiv Actul de Participare semnat in 1945 de Statele Unite ale Americii, respectiv Harry S. Truman si Senatul Statelor Unite, care tratat inlocuieste Constitutia Statelor Unite si termenii Articolului VI al Constitutiei Statelor Unite.

Consiliul pentru Relatii Externe a creat Natiunile Unite. Cei care s-au ocupat de actele legislative ale acestei organizatii au fost mereu membrii-agenti, Alger Hiss si leo Pasvolsky, dar onorurile au revenit unui comitet special numit de presedintele Roosevelt, care a elaborat prima forma a Cartei.

Membrii Comitetului erau: Sumner Wells, Isaiah Bowman, Hamilton Fish Armstrong, Benjamin Cohen si Clark Eichelberger – cu totii membri ai Consiliului pentru Relatii Externe si membri ai organizatiei secrete Ordinul Cuceritorilor, ramura a Societatea JASON.

Carta a trecut prin Senatul Statelor Unite intr-un singur exemplar, fara sa existe copii, care sa poata fi studiate de fiecare senator in parte: constinutul le-a fost Explicat de revolutionarul de origine rusa, Leo Pasvolsky.

Carta nu conferea Adunarii Generale nici o putere reala: toata puterea se afla in mainile Consiliului de Securitate, care avea drept de VETO. Inclus in aceasta Carta era articolul 25:

„Membrii Natiunilor au cazut de acord sa accepte si sa indeplineasca hotararile Consiliului de Securitate, conform Cartei prezente.”

Fara restrictii, fara rezerve, acesta este Articolul 25. Observati cuvantul „prezente”, care indica faptul ca ar putea fi si alte Carte. VETO reprezinta o piedica in calea instaurarii Guvernului Mondial – trebuia dejucat cumva.

In 1950, Adunarea Generala, fara a fi autorizata legal, s-a intalnit si a adoptat ceea ce membriiau numti Rezolutia „Unire in Scopul Pacii”. Prin intermediul acesteia, care de atunci a fost larg extinsa, Adunarea Generala avea permisiunea sa-si execute puterea de Consiliu de Securitate. Deci, Guvernul Statelor Unite recunoaste Carta amendata ilegal ca fiind „legea lumii”, fara a tine cont de Constitutie.

Adunarea Generala a facut legea in lume prin intermediul Rezolutiilor Ratificate prin 2/3 vot majoritar. Dupa ce o Rezolutie este ratificata, este trimisa la Seful Executiv al Statului Membru, iar Executivul este obligat sa accepte si sa indeplineasca prevederile Rezolutiei.

Guvernele implicate trebuie sa ignore, sa desfiinteze, sa revizuiasca si sa anuleze legile de pe teritoriile lor, care sunt in conflict cu rezolutiile Adunarii Generale si sa adopte alte legi prin care Rezolutiile sa fie impuse cu forta. „Un om, un vot” este o lozinca ce apartine Rezolutiei nr. 1760.

Pana acum s-au aplicat mai mult de 2.000 de astfel de rezolutii. Acestea sunt adevaratele Legi ale Pamantului. Legile noastre, din domeniul drepturilor civile, al agriculturii, sanatatii, muncii, al ajutorului strain – toate sunt, de fapt, rezolutii adoptate de Adunarea Generala sau tratate ale Natiunilor Unite, ratificate de Senatul nostru. Daca sunt in conflict cu Rezolutiile Adunarii Generale, toate legile statului vor fi anulate.

Acum, fara a avea cea mai mica umbra de indoiala, putem spune ca toate organizatiile de securitate si informatii din Statele Unite lucreaza pentru Natiunile Unite, impreuna cu Guvernul Secret, in scopul distrugerii suveranitatii Statelor Unite ale Americii si instaurarii Guvernului Mondial Unic.

Toate acestea ar trebui sa ne ajute sa intelegem cum sunt eliberate legile noastre si cine le elaboreaza: Intrebati-i pe senatorii votati de dumneavoastra, pe legislatori, daca li s-au adus la cunostinta aceste fapte…

Stimati cititori, reflectati, va rog, asupra legilor adoptate de Parlamentul Romaniei, a Ordonantelor de Urgenta adoptate de Guvernul Romaniei dupa 1990. Asupra nenumaratelor vizite cu care ne-au „binecuvantat” si ne „binecuvanta” comisarii din Occident. Apoi trageti concluziile. Accentuez doar faptul ca, fara ca opinia publica din Romania sa fie informata, intregul nostru sistem de guvernamant s-a schimbat:

– Parlamentul si Guvernul nu mai sunt inactusate de sistemul constitutional. Unica lor obligatie este sa promoveze drepturile omului, mai ales in domenii importante, cum ar fi: domeniul civil, politic, economic, social si cultural. Acestea se regasesc in Articolele 55 si 56 ale Cartei Natiunilor Unite, un tratat ratificat si aprobat si sunt promovate de Natiunile Unite in intreaga lume.

– Parlamentul si Guvernul pot elabora legi fara a fi incatusate de Constitutie. Iata o dovada graitoare a jongleriilor care se pot face printre legile Romaniei. Constitutia Romaniei este un contract pe care noi, cetatenii Romaniei, l-au facut unii cu ceilalti pentru ca, prin Guvern si Parlament, sa se aplice acest contract.

Nici o institutie, nici o oficialitate publica nu are dreptul sa incalce prevederile contractului. Presedintele Romaniei trebuie sa stie ca nu poate legaliza nici un tratat avansat cu Natiunile Unite sau cu orice alta putere straina, daca incalca prevederile Constitutiei, fara sa se expuna acuzatiei de tradare. Astfel, ridiculizeaza juramantul sacru de Respectare a Constitutiei. Astazi, mai mult ca oricand, sunt de actualitate cuvintele lui Abraham Lincoln:

„Cei mai periculosi tradatori sunt cei care, desi se pretind a fi loiali Drapelului, se imbogatesc pe seama nenorocilor care se abat asupra natiunii.”

Ganditi-va si reflectati asupra celor de mai sus!

Scopul final: „ateism, anarhie politica, nici o proprietate!”

Cand am terminat de scrisul manuscrisul „Conspiratia Satanei” si ma pregateam sa-l trimit editurii „Obiectiv” din Craiova, m-am hotarat sa adaug o pagina care sa cuprinda spusele unor inalta personalitati, scriitori, ziaristi s.a. referitoare la activitatile desfasurate pentru instaurarea Noii Ordini Mondiale.

Am considerat ca as ajuta cititorul sa inteleaga materialul, in sensul ca, ar fi bine ca, mai inainte, cartea sa fie citita, apoi prezentate cele de mai jos. Si sunt constient ca cititorului de categorie medie ii va fi foarte dificil sa le accepte. Totusi, sunt adevaruri rostite…

Ulysses S. Giant, al 18-lea Presedinte ale Statelor Unite ale Americii, a spus: „Toate partidele politice secrete, legate cu juramant sunt periculoase pentru orice natiune, indiferent cat de pure sau patriotice sunt motivele si principiile care le-au facut sa se formeze”.

Manley P. Hall, mason de gradul 33, unul dintre cei mai prolifici scriitori pe subiectele de acest gen, a scris: „Nu numai ca multi dintre fondatorii Statelor Unite au fost masoni, dar acestia au primit si ajutor din partea unui secret si august corp existent in Europa, care i-a ajutat sa infiinteze aceasta tara intr-un scop anume, cunoscut numai de foarte putini initiati”.

Parintele Revolutiei Comuniste ruse din 1917, Lenin, si-a exprimat ura fata de Dumnezeu si religie, facand comentariul: „Ateismul face parte integranta din marxism. Marxismul este materialism. Trebuie sa combatem religia. Fireste, noi spune ca nu credem in Dumnezeu. Nu credem in morala eterna. Morala e aceea care serveste la distrugerea vechii societati. Este moral tot ce este necesar pentru anihilarea vechii oranduiri sociale exploatatoare (Lenin dorea sa distruga Vechea Ordine Mondiala, inlocuind-o cu o Noua Ordine Mondiala – n.a.) si pentru a uni proletariatul. Trebuie sa combatem religia. Jos religia. Traiasca ateismul…”

Ideea ca exista oameni care planifica afectiv evenimentele importante ale omenirii a fost exprimata si de unii lideri politici. Astfel, Winston Churchill a facut cunoscute opiniile sale despre ceea ce descoperise:

„De pe vremea lui Spartacus-Weishaupt, pana la vremea lui Karl Marx, a lui Trotki, a lui Bela Kuhn, Rosa Luxemburg si Emma Goldman, aceasta conspiratie mondiala pentru rasturnarea civilizatiei si reconstituirea societatii pe baza dezvoltarii stopate, a ostilitatii invidioase si a egalitatii imposibile, s-a dezvoltat continuu.

A jucat un rol clar in tragedia Revolutiei Franceze. A reprezentat principalul resort al tuturor miscarilor subversive din timpul secolului al XIX-lea, iar acum, in sfarsit, aceasta grupare de extraordinare personalitati din subteranele marilor orase ale Europei si Americii au inhatat de chica poporului rus, dobandind practic puterea acelui econom teritoriu.”

Timp de cativa zeci de ani, inclusiv o perioada dupa cel de-al Doilea Razboi Mondial, Palestina a stat sub mandat britanic. De mai multe ori am precizat ca unul dintre scopurile pentru care a fost declansat cel de-al Doilea Razboi Mondial a fost acela de a se crea statul Israel. Stabilirea regimului marioneta sub Lloyd George in Londra a adus o schimbare vizibila in politica oficiala fata de sionism. Noul Ministrul de Externe, Arthur Balfour, ii scria lui Lionel Rothschild intr-o scrisoare din 2 noiembrie 1917:

„Draga baroane Rothschild,

Am marea bucurie de a va comunica in numele guvernului Majestatii Sale declaratia de simpatie pentru eforturile evreilor sionisti, declaratie prezentata cabinetului si aprobata de acesta. Guvernul Majestatii Sale priveste cu bunavointa formarea unui stat national al poporului evreu in Palestina si va sustine din toate puterile realizarea acestui tel.

Bineinteles, nu va intreprinde nici o actiune care sa prejudicieze drepturile civile si religioase ale comunitatilor neevreiesti din Palestina sau drepturile si statutul politic al evreilor din alte tari. V-as fi recunoscator daca ati aduce aceasta declaratie la cunostinta federatiei sioniste.

Cu salutari cordiale,

Arthur James Balfour.”

Ca pe timpul mandatului britanic asupra Palestinei nu au fost respectate drepturile civile si religioase ale arabilor (in special ale palestinienilor), nu este cazul sa prezint in aceasta lucrare…

Un comunicat Associated Press, din 26 iulie 1968, anunta:

„Guvernatorul din New York, Nelson A. Rockefeller, afirma ca, daca ar ajunge Presedinte, ar actiona in sensul crearii pe plan international a <<unei Noi Ordini Mondiale>>.”

La data de 30 ianuarie 1976, poporului american i-a fost prezentat un nou document, numit „Declaratia de Independenta”. Era semnat de 32 de senatori si 92 de deputati din Washington D.C. si afirma, printre altele:

„Cu doua secole in urma, stramosii nostri au dat nastere unei noi natiuni, acum, trebuie sa ne alaturam, altora pentru a da nastere unei Noi Ordini Mondiale.”

Istoricul Walter Mills sustine ca, inainte de Primul Razboi Mondial, colonelul Edward Mandell House, principalul Consilier al lui Woodrow Wilson, presedintele din acea perioada, avea un motiv ascuns pentru a implica America in razboi:

„Unica justificare a conelului ca sa pregateasca o asemenea baie de sange pentru compatriotii sai era speranta de a stabili o Noua Ordine Mondiala, a pacii si a securitatii.”

In ziua de 12 mai 1989, presedintele George Bush, tinand cuvantarea inagurata la A&M University (Texas) a spus:

„In ultima instanta, obiectivul nostru este acela de a primi Uniunea Sovietica inapoi in Ordine Mondiala. Poate ca Ordinea Mondiala a viitorului va fi cu adevarat o familie de natiuni.”

In cartea sa, „Intre doua epoci”, Zbigniew Brzezinski, Consilier de Securitate Nationala al presedintelui Carter, scria:

„Lumea veche se apropie de sfarsit. Va fi inlocuita cu un nou mod de existenta. Lumea noua se va numi <<Noua Ordine Mondiala>>.”

Aceasta noua strcturare va redistribui proprietatea natiunilor „avute”, transferandu-le natiunilor „ne-avute”.

Noua Ordine Mondiala va include schimbari in urmatoarele domenii:

– familia: casniciile homosexuale vor fi legalizate; parintilor nu li se va permite sa-si creasca ei insisi copiii (ii va creste statul), toate femeile vor fi angajate la stat si nu li se va permite sa fie „casnice”, divortul va deveni foarte usor, iar casnicia monogina va fi eliminata treptat;

– locul de munca: statul va deveni proprietarul tuturor factorilor de productie; proprietatea privata va fi scoasa in afara legi;

– religia: religia va fi scoasa in afara legii, iar credinciosii vor fi sau eliminati, sau inchisi; va aparea o noua religie: adoratia omului si a mintii lui: „toti vor crede in noua religie”.

New_World_Order_diagram_bilderberg

Lumea de maine va suferi schimbari majore. In cadrul acestora, tendinta de instalare a unui „Guvern Mondial Unic” este deja cunoscuta. Unul dintre sustinatorii acestuia este si Norman Cousins, presedintele Societatii Federaliste Mondiale, care a spus:

„Se apropie Guvernul Mondial. De fapt, e inevitabil. Nici un argument pro sau contra lui nu poate schimba acest fapt.”

Scriitorul si sociologul francez, Pierre Joseph Proudhon, a sintetizat cel mai bine ce inseamna Noua Ordine Mondiala:

„Principalul nostru este: ateism in religie, anarhie in politica, nici o proprietate in sfera economica.”

La fel ca cei enumerati mai sus, alti socialisti, umanisti, iluministi, comunisti, masoni si New-Age-isti cred in Noua Ordine Mondiala…
Stiu ca nimeni nu vrea sa auda vesti proaste si presupun ca majoritatea celor care au cititi cele de mai sus ar conchide ca cele dezvaluite (si pe parcursul lucrarii) le considera „vesti proaste.”

Nu sunt profet, dar toti oamenii cu bun-simt trebuie sa actionam laolalta pentru a impiedica impunerea „Noii Ordini Mondiale”…
Vom pregati o viata mai buna pentru copiii si nepotii nostri? Aceasta depinde numai de noi!”[19]

SURSE


1. Francmasonul James Paul Warburg, facea o declaratie în fata Senatului SUA pe 17 Feb. 1950

2. Juri Lina in cartea sa „Arhitectii Inselaciunii”


3. Declaratia lui David Rockefeller in cadrul intalnirii Grupului Bilderberg, din Baden-Baden, Germania, din 6-9 iunie 1991

4. The Guardian – 7 iulie 1998

5. Declaratia lui Rommano Prodi in Zeit-Fragen, Zurich, la 21 fabruarie 2000, pag. 3

6. Bernard Connolly in The Times, la data de 6 iulie 2000

7. Revista Newsweek, 10 aprilie 1999

8. Jacques Delores, presedintele socialist (mason), al Comisiei Europene

9 Le Point articol din 18 ianuarie 2007, pag. 37-42

10. Patrick Buchanan in discursul sau de la World Affair Council din Boston, pe 6 ianuarie 2000

11. Francmasonul H.G. Wells in cartea sa „New World Order” (n.tr. Noua Ordine Mondiala,1939)

12. George H.W. Bush, discurs 16 august 1990

13. Discursul lui George H.W. Bush in fata Congresului la data de 11 septembrie 1991

14. Discursul lui George H.W. Bush in fata Congresului la data de 6 martie 1991

15. Carl Klang, „Extremist”, contine cantecul „Blinded by the Lies” (n.tr. „Orbiti de minciuni”)

16. David Rockefeller Jr. a declarat in fata Consiliului de Afaceri al ONU in 1994

17. David Rockefeller recunoaste in cartea sa „Memoriile”(Memoirs, pag. 405, New York: Random House, 2002) sale ca a contribuit la Noua Ordine Mondiala

18. https://saccsiv.wordpress.com/2009/08/12/ultima-revolutie-noua-ordine-mondiala-reala-impotriva-falsei-%E2%80%9Cnoi-ordini-mondiale%E2%80%9D/

19. Teodor Filip – „Conspiratia Satanei” volumul 2, Editura Obiectiv, pag. 149-159.

19. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...