Naționalismul Românesc, Agenda Globalistă și Guvernul Mondial

Distribuie!

Romania trebuie sa iasa din Uniunea Europeana! Uniunea Europeana ataca familia normala, au atacat Craciunul, ataca nationalismul, valorile nationale, traditiile, spiritualitatea, sustine inteparea obligatorie, sustine cenzura, sustine transumanismul si vor ca fiecare aspect al vietii noastre sa fie controlat de inteligenta artificiala.

Iesirea Romaniei din structurile globaliste este importanta. Nu este o misiune grea, in contextul de astazi, avand in vedere ascensiunea nationalismului. Ati vazut dictatura in acesti doi ani. Ceea ce ati vazut reprezinta doar inceputul. Despre iesirea din Uniunea Europeana nu se vorbeste doar in Romania, ci in toata Europa. Nationalismul este in ascensiune in Europa.


Pentru cei care inca mai cred in UE, va veti convinge cu privire la pericolul pe care il reprezinta globalistii atunci cand vor ataca proprietatea privata. Acum, ei ataca suveranitatea nationala, dar vor veni si vor ataca si proprietatea privata, pentru ca proprietatea privata reprezinta un obstacol pentru instaurarea comunismului global/Guvernului Mondial.

Uniunea Europeana reprezinta o parte a Globalismului, este doar o entitate globalista din multitudinea de entitati globaliste (NATO, ONU, FMI, Banca Mondiala, Banca Internationala a Reglementelor etc.). De asemenea, trebuie mentionate organizatiile secrete/oculte: Grupul Bilderberg, Skull and Bones, Consiliul pentru Relatii Externe, Comisia Trilaterala, Bohemian Club etc.


Toate aceste organizatii globale, impreuna cu corporatiile multinationale (banci, Big Tech, corporatii farmaceutice etc.), lupta pentru instaurarea Guvernului Mondial. Este un razboi impotriva oamenilor, impotriva suveranitatii nationale, impotriva proprietatii private, impotriva spiritualitatii. Globalistii vor sa distruga societatea asa cum o stim noi si sa creeze lumea postindustriala, postumana, postmodernista – o lume distopica, oribila, in care omul devine un robot.

De aceea, globalistii promoveaza digitalizarea, identitatea digitala, microcipurile RFID, inteligenta artificiala, 5G, sistemul de credit social, venitul universal de baza, certificatul verde, certificatul CO2 (care va rationaliza consumul de hrana si energie, sub pretextul „schimbarilor climatice”). Globalistii dezvolta inteligenta artificiala pentru a prelua conducerea asupra omenirii.

Globalistii sustin transumanismul, care inseamna combinarea fiintei umane cu inteligenta artificiala, cu scopul de a taia legatura omului cu Divinitatea, astfel incat omul sa devina un robot. Presedintele Forumului Economic Mondial, Klaus Schwab, membru Bilderberg, a vorbit despre transumanism.

Zbigniew Brzezinski, fondator al Comisiei Trilaterale, a vorbit despre Epoca Tehnotronica, despre cum vor fi controlati oamenii, inca din anii ’70. Aldous Huxley a scris cartea „Minunata lume noua” in care descrie o societate distopica. Bertrand Russel a scris in cartea sa „Impactul stiintei in societate” despre controlul asupra oamenilor, el fiind un sustinator al Guvernului Mondial. Planurile globalistilor sunt publice, iar oamenii trebuie sa le cunoasca.

Departamentul de Informatii Romania (DIR)

11.12.2021

Urmariti-ne pe Telegram:

https://t.me/s/DepartamentuldeInformatiiRomania

https://t.me/s/GrupDepartamentuldeInformatiiRo

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...