Naționalista Marine Le Pen este harțuită de către globaliști pentru a o impiedica să câștige alegerile prezidențiale din Franța! Marine Le Pen este împotriva Noii Ordini Mondiale!

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Parlamentul European ar putea sa o audieze pe Marine Le Pen pentru ridicarea imunitatii inainte de al doilea tur al prezidentialelor din Franta

Parlamentul European ar putea sa o convoace pe candidata de extrema-dreapta la alegerile prezidentiale din Franta, Marine Le Pen, pentru a discuta despre ridicarea imunitatii sale inainte de al doilea tur de scrutin al alegerilor din Franta, a anuntat sambata vicepresedinta Comisiei pentru Afaceri Legale a PE, Laura Ferrara, potrivit News.ro.


“Comisia pentru Afaceri Legale a fost de acord ca Le Pen sa fie convocata pentru o audiere la prima data posibila din mai”, a explicat Ferrara.

Potrivit ei, audierea ar putea avea loc in prima saptamana din mai, inainte de al doilea tur de scrutin al alegerilor, ce va avea loc pe 7 mai. Potrivit sondajelor, Le Pen se va califica in acest tur.


Ferrara, care este membra a miscarii italiene eurosceptice 5Stele, a precizat ca Le Pen poate alege sa nu compara la audiere.

Inainte de a decide ridicarea imunitatii unui europarlamentar, Comisia pentru Afacero Legale a PE organizeaza de obicei o audiere cu alesul acuzat. Decizia vine, de regula, dupa cateva luni.

In majoritatea cazurilor, imunitatea este ridicata.

Procurorii francezi au cerut Parlamentului European sa ii ridice imunitatea lui Marine Le Pen, privind un nou dosar legat de suspiciuni de angajari fictive ale unor asistenti parlamentari ai Frontului National.

Marine Le Pen a dezmintit deja toate acuzatiile aduse, insa reprezentantii Parlamentului European au decis sa-i puna poprire pe jumatate din salariu si indemnizatiile zilnice pentru a recupera cei 300.000 de euro utilizati in mod fraudulos de catre presedinta Frontului National.

Ea a depus recent o plangere la Parchetul de la Bruxelles pentru “fals intelectual” vizandu-i pe directoarea Oficiului European de Lupta Antifrauda (OLAF) si pe secretarul general al PE, Klaus Welle.

PE i-a ridicat anterior imunitatea lui Le Pen in legatura cu imaginile socante postate pe Twitter, care ilustrau o serie de executii comise de catre jihadistii Statului Islamic.”[1]

Naționalista Marine Le Pen este harțuită de către globaliști pentru a o impiedica să câștige alegerile prezidențiale din Franța! Marine Le Pen este împotriva Noii Ordini Mondiale!

Acuzatiile sunt niste aberatii! Globalistii folosesc tactici de intimidare specifice bolsevicilor, ei, globalistii, fiind neobolsevici. Marine Le Pen este nationalista. Marine Le Pen nu accepta o Noua Ordine Mondiala. Marine Le Pen sustine iesirea Frantei din UE si NATO. In opinia noastra, astfel de tactici neobolsevice vor avea efect invers.

In prezent, Franta este o dictatura a neomarxistilor. In Franta, libertatea de exprimare este aproape de zero, iar daca iti exprimii opinii impotriva Teoriei Gender, impotriva casatoriilor gay, impotriva imigrantilor, risti sa fii amendat, in cel mai bun caz, sau sa fii direct arestat. In Franta, “corectitudinea politica” a neomarxistilor a mers intr-atat de departe incat au ajuns sa interzica publicatiile care nu sunt de acord cu avortul.

SURSE

  1. http://www.hotnews.ro/stiri-international-21716966-parlamentul-european-putea-audieze-marine-pen-pentru-ridicarea-imunitatii-inainte-doilea-tur-prezidentialelor-din-franta.htm
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...