Nationalistii din Europa s-au intalnit la Milano pentru a planui iesirea din UE, denuntarea globalizarii si protejarea de catre imigranti

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Nationalistii din Europa au inteles de la bun inceput pericolele globalizarii, asadar acestia cer revenirea la statele suverane, asa cum le cunoastem noi, fapt ce contravine Iluminatilor, care vor sa distruga pas cu pas toate natiunile cu scopul deliberat de a infaptui Noua Ordine Mondiala si de a implementa Guvernul Mondial Totalitar.

Sintagma „Extrema Dreapta” este o insulta la adresa nationalistilor, indiferent de rasa, etnie sau religie pe care o folosesc marxistii/internationalistii/globalistii/anarhistii, acestia fiind, daca ar fi sa ne exprimam ca ei, „de Extrema Stanga”. In cazul lor, termenul de extremism reprezinta adevarul, avand in vedere ca o aripa a comunismului/marxismului este anarhismul – plan care presupune distrugerea tuturor formelor de conducere.


A fi nationalist si a-ti proteja tara, traditiile, cultura, istoria nu inseamna a fi „fascist” sau „nazist”, asa cum debiteaza indivizii pe care i-am definit mai sus. De aceea, sintagma „Extrema Dreapta” ramane doar o insulta la adresa nationalistilor, o forma de denigrare, care nu-si mai face de mult timp efectul dorit de globalisti.

Uniunea Europeana creatia Iluminatilor

Publicatia HotNews scrie pe larg:


„Extrema dreapta s-a reunit joi si vineri la Milano pentru a denunta Uniunea Europeana, „un monstru” acuzat de toate relele de pe continent, si se bazeaza pe miscarile nationale eurofobe, care cresc in forta, pentru a grabi sfarsitul blocului comunitar, scrie AFP.

In Franta, „Frontul National este in favoarea cooperarii intre natiunile libere si suverane. Edificiul european se prabuseste si speram ca natiunile si libertatea lor vor reveni”, a declarat vineri sefa acestei formatiuni, Marine Le Pen.

Le Pen este co-presedintele unui mic grup de deputati eurofobi denumit „Europa Natiunilor si a Libertatilor” (ENL), iar reuniunea de joi si vineri reprezinta prima sa conventie, organizata de Liga Nordului, partidul anti-euro anti-imigratie din Italia

Pentru toate aceste partide, care se definesc ca fiind „patriotice”, cea mai buna solutie este disparitia Uniunii Europene, „monstrul” de la Bruxelles, si revenirea suveranitatii in mainile statelor membre. Acestea din urma vor putea astfel sa isi inchida granitele pentru a controla imigratia si a face fata pericolului islamizarii pe continent.

Pentru a ajunge la acest lucru, extrema dreapta se bazeaza pe un vast sentiment de nemultumire populara prezent in UE in ceea ce priveste numeroase subiecte.

„Brexitul ar urma sa fie un eveniment istoric si ar urma sa aiba un efect de domino asupra altora, astfel incat alte tari vor fi incurajate pe aceasta cale”, a afirmat Janice Atkinson, o eurodeputata britanica.

„Un sondaj pe care l-am comandat arata ca Olanda ar duce-o mai bine in afara UE. Ieirea sa ar reprezenta un plus de 10.000 de euro anual pentru fiecare familie”, crede Marcel de Graaff, de la Partidul Libertatii (PVV), olandez, care evoca un „Nexit” (iesire olandeza) din UE.

Principalele amenintari: islamul si imigratia

„Astazi, civilizatia noastra este in pericol in fata unei amenintari existentiale. Granitele noastre sunt deschise unei imigratii islamice in masa, amenintarea terorista nu a fost niciodata atat de ridicata”, subliniaza si Geert Wilders, liderul PVV. „Am lansat un apel in favoarea unei revolutii pasnice care vizeaza recucerirea suveranitatii noastre, controlul granitelor si al conturilor noastre publice”, a adaugat deputatul olandez de extrema dreapta, care este insotit de o escorta a politiei dupa atacurile virulente lansate la adresa islamului.

„Ne confruntam cu o adevarata invazie din tarile arabe, musulmane si africane”, a comentat Heinz-Christian Strache, de la Partidul austriac al libertatii (FPÖ).

„Astazi, islamul este incompatibil cu drepturile si valorile pe care occidentul le-a cucerit in cursul ultimelor decenii”, a adaugat si Matteo Salvini, seful Ligii Nordului. Solutia sa: „navele tarilor noastre trebuie sa duca in porturile de plecare refugiatii salvati in mare in loc sa ii aduca in Italia”.

„Islamul este o amenintare, nu este compatibil cu libertatea”, a subliniat si Wilders.”[1]

SURSE

  1. http://www.hotnews.ro/stiri-international-20761057-extrema-dreapta-adunat-milano-pentru-denunta-monstrul-bruxelles-principalele-teme-imigratia-pericolul-islamizarii-suveranitatea-tarilor-membre.htm

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...