Naţionaliştii europeni s-au întrunit la Praga: Nu vor imigraţie

Distribuie!

„„Pentru o Europă a Națiunilor Suverane – un model de cooperare pentru un viitor mai bun al popoarelor Europei“ – aceasta a fost tema reuniunii liderilor partidelor de extremă dreapta din Europa, ce a avut loc la Praga, la finalul săptămânii trecute.

A fost o întâlnire care ar fi stârnit puțin interes, dacă evoluțiile politice din Europa Centrală ar fi fost altele. Însă extrema dreaptă (Partidul Libertății) a ajuns la guvernare în Austria (având portofoliile Apărării și Internelor), sub conducerea conservatorului antiimigrație Sebastian Kurz.


A fost al doilea Congres al Mișcării pentru o Europă a Națiunilor și Libertății, primul având loc în 2016, în Italia.

La Praga au venit și partide neafiliate din Olanda (Partidul Libertății condus de Geert Wilders, al doilea din Olanda), din Polonia, din Cehia și Germania (Alternativa pentru Germania, care, în cazul intrării la guvernare a Partidului Social Democrat, va deveni principala forță a opoziției). Nu a lipsit de la întâlnire noul vicecancelar al Austriei, Christian Strache.


Gazda reuniunii a fost Tomio Okamura, cehul de origine niponă care conduce Partidul Libertate și Democrație Directă, profund antiislam și antiimigrație, acum a patra forță politică din țară. Noul premier Andrej Babis a refuzat să se coalizeze cu această formațiune, însă și el este criticat, alături de președintele Milos Zeman, pentru orientarea populistă, eurosceptică și prorusă. „Vrem o Europă care respectă individualitatea națională, identitatea națională și libertatea“, a spus Tomio Okamura, la conferința de presă organizată după congres. „UE este o organizație dezastruoasă care ne duce continentul spre distrugere prin inundarea cu migranți, negarea culturilor țărilor membre, secarea diversității“, a spus Marine Le Pen, lidera Frontului Național din Franța. Una dintre vedetele reuniunii a fost Christian Strache, care se chinuiește de ani de zile să devină frecventabil în cercurile politice israeliene. El a atras atenția asupra pericolului „islamizării Europei“, comparând Israelul cu „granița Europei iudeo-creștine“, titrează Cotidianul.

Majoritatea liderilor de extremă dreapta sunt suspectați că au primit sprijin financiar din Rusia, cazul Marinei Le Pen fiind cel mai cunoscut. „Rusia ar trebui să fie un aliat“, a spus Wilders, care a condamnat sancțiunile impuse de UE Moscovei, după anexarea Crimeii, în 2014. Aceasta este și opinia noului vicecancelar Strache, care a declarat că dorește ridicarea sancțiunilor.

Congresul extremei-drepte de la Praga a fost însoțit de proteste împotriva extremismului.

NapocaNews„[1]

„Extrema dreapta” este o eticheta pe care neomarxistii/globalistii o folosesc pentru a-i denigra pe nationalisti. Nationalismul inseamna protejarea valorilor nationale (cultura, istorie, religie, traditie). Globalistii vor sa distruga valorile nationale cu scopul de a crea o omenire fara identitate.

SURSE

  1. http://www.napocanews.ro/2017/12/nationalistii-europeni-s-au-intrunit-la-praga-nu-vor-imigratie.html
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Arme sonore misterioase ar fi cauzat răni cerebrale diplomaților americani din Cuba. Ce sunt acestea și cine le-a folosit?
Scoala Americilor - o istorie a terorismului creat și finanțat de SUA
Un document, semnat de 11.000 oameni de știință, cere reducerea populației pentru a salva planeta de „schimbările climatice”
Fostul Premier al Marii Britanii, Gordon Brown, cere un Guvern Mondial care să lupte cu coronavirusul
Turcia mulțumește Rusiei pentru "sprijinul necondiționat" în timpul tentativei de lovitură de stat
Fondatorul WikiLeaks, Julian Assange, acuză Google, Facebook și Youtube că lucrează pentru NSA: "Capitalismul supravegherii"
Baza militară aflată sub aeroportul din Denver (SUA)
Bilderberg 2017: Donald Trump, subiect de discutie in Grupul Bilderberg! Iluminații se tem că Donald Trump și naționalismul pot opri Noua Ordine Mondială!
America are un buget negru (black budget) care nu este aprobat de Congres şi pe care nici măcar preşedintele nu îl cunoaşte şi, cu atât mai puţin, îl controlează. În fiecare an, aceste proiecte negre (black projects) înghit aproape 1,25 trilioane de dolari, adică aproape 25% din PIB (produsul intern brut) al SUA, ceea ce reprezintă mai mult chiar decât bugetul Apărării SUA şi al oricărei alte ţări din lume
Operațiune "Steag Fals": Asediul de la Waco (1993) – FBI a dat foc Complexului „Mount Carmel”, ucigând 80 de oameni din secta davidienilor
Asasinate comise de CIA
Proiectul guvernamental de control mental "Monarch"

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...