Naţionaliştii europeni s-au întrunit la Praga: Nu vor imigraţie

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“„Pentru o Europă a Națiunilor Suverane – un model de cooperare pentru un viitor mai bun al popoarelor Europei“ – aceasta a fost tema reuniunii liderilor partidelor de extremă dreapta din Europa, ce a avut loc la Praga, la finalul săptămânii trecute.

A fost o întâlnire care ar fi stârnit puțin interes, dacă evoluțiile politice din Europa Centrală ar fi fost altele. Însă extrema dreaptă (Partidul Libertății) a ajuns la guvernare în Austria (având portofoliile Apărării și Internelor), sub conducerea conservatorului antiimigrație Sebastian Kurz.


A fost al doilea Congres al Mișcării pentru o Europă a Națiunilor și Libertății, primul având loc în 2016, în Italia.

La Praga au venit și partide neafiliate din Olanda (Partidul Libertății condus de Geert Wilders, al doilea din Olanda), din Polonia, din Cehia și Germania (Alternativa pentru Germania, care, în cazul intrării la guvernare a Partidului Social Democrat, va deveni principala forță a opoziției). Nu a lipsit de la întâlnire noul vicecancelar al Austriei, Christian Strache.


Gazda reuniunii a fost Tomio Okamura, cehul de origine niponă care conduce Partidul Libertate și Democrație Directă, profund antiislam și antiimigrație, acum a patra forță politică din țară. Noul premier Andrej Babis a refuzat să se coalizeze cu această formațiune, însă și el este criticat, alături de președintele Milos Zeman, pentru orientarea populistă, eurosceptică și prorusă. „Vrem o Europă care respectă individualitatea națională, identitatea națională și libertatea“, a spus Tomio Okamura, la conferința de presă organizată după congres. „UE este o organizație dezastruoasă care ne duce continentul spre distrugere prin inundarea cu migranți, negarea culturilor țărilor membre, secarea diversității“, a spus Marine Le Pen, lidera Frontului Național din Franța. Una dintre vedetele reuniunii a fost Christian Strache, care se chinuiește de ani de zile să devină frecventabil în cercurile politice israeliene. El a atras atenția asupra pericolului „islamizării Europei“, comparând Israelul cu „granița Europei iudeo-creștine“, titrează Cotidianul.

Majoritatea liderilor de extremă dreapta sunt suspectați că au primit sprijin financiar din Rusia, cazul Marinei Le Pen fiind cel mai cunoscut. „Rusia ar trebui să fie un aliat“, a spus Wilders, care a condamnat sancțiunile impuse de UE Moscovei, după anexarea Crimeii, în 2014. Aceasta este și opinia noului vicecancelar Strache, care a declarat că dorește ridicarea sancțiunilor.

Congresul extremei-drepte de la Praga a fost însoțit de proteste împotriva extremismului.

NapocaNews“[1]

“Extrema dreapta” este o eticheta pe care neomarxistii/globalistii o folosesc pentru a-i denigra pe nationalisti. Nationalismul inseamna protejarea valorilor nationale (cultura, istorie, religie, traditie). Globalistii vor sa distruga valorile nationale cu scopul de a crea o omenire fara identitate.

SURSE

  1. http://www.napocanews.ro/2017/12/nationalistii-europeni-s-au-intrunit-la-praga-nu-vor-imigratie.html
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...