Naționaliștii germani de la AfD, rezultat istoric. ”Ne vom lua țara înapoi!”

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Partidul Angelei Merkel, Uniunea Creştin-Democrată (CDU), şi filiala bavareză a acesteia, Uniunea Creştin-Socială (CSU), se clasează pe primul loc în urma alegerilor parlamentare, fiind creditate cu 32,5%, potrivit unui sondaj efectuat la ieşirea de la urne de Institutul Infratest Dimap la comanda postului ARD. Pe locul doi se situează Partidul Social-Democrat (SPD), condus de Martin Schulz, fost preşedinte al Parlamentului European, cu 20,0% din voturi. Formaţiunea de extremă-dreapta Alternativă pentru Germania (AfD) a obţinut, potrivit sondajului, 13,5% din voturi. Dacă estimările se confirmă, este prima dată după al doilea război mondial când o formaţiune de extremă-dreapta este reprezentată în Parlamentul federal din Germania.

Partidul Social-Democrat (SPD), care în ultimii patru ani a fost partenerul de guvernare al Uniunii Creştin-Democrate (CDU), intenţionează să treacă în opoziţie după rezultatul nefavorabil obţinut în scrutinul parlamentar din Germania, a declarat Martin Schulz.


„Este o zi grea şi amară pentru democraţia social-democrată, dar vreau să le mulţumesc tuturor pentru campania electorală extraordinară. Partidul Social-Democrat nu a reuşit să îşi extindă electoratul”, a declarat Schulz.

Este posibil ca, după reacţia de moment, Martin Schulz să fie convins totuși să negocieze prelungirea coaliţiei guvernamentale a Partidului Social-Democrat cu Uniunea Creştin-Democrată (CDU/CSU, centru-dreapta), partidul cancelarului Angela Merkel.


La rândul său, Horst Seehofer, liderul Uniunii Creştin-Sociale (CSU), filiala bavareză a Uniunii Creştin-Democrate (CDU), şi-a exprimat nemulţumirea privind rezultatul obţinut în scrutinul parlamentar federal, sporind astfel presiunile asupra cancelarului Angela Merkel.

Partidul Democraţilor Liberi (FDP, centru-dreapta) probabil a obţinut 10,5% din voturi, formaţiunea Alianţa ’90/Partidul Verzilor (B90/G, centru-stânga) este creditată cu 9,4%, iar Die Linke, cu o doctrină de stânga, cu 9,8%.

Un alt sondaj, efectuat la comanda ZDF, creditează CDU/CSU cu 33,3%, SPD cu 20,8%, AfD cu 13,2%, FDP cu 10,1%, B90/G cu 9,2% şi Die Linke cu 8,9%.

La sediul formațiunii naționaliste, eurosceptice, anti-islam, anti-imigranți AfD toată lumea este entuziasmată, membrii și susținătorii partidului deja sărbătoresc victoria istorică.

„Ne vom lua țara înapoi”, spune mulțimea adunată la sediul partidului, după ce exit-poll-urile arată un rezultat de 13-13,5% din voturi.

NapocaNews“[1]

Este bine ca nationalistii de la Alternativa pentru Germania (AfD) intra in Parlament. Este timpul ca nationalistii sa conduca statele din Europa. Uniunea Europeana este Noua Uniune Sovietica si se va prabusi. Toate tarile din Europa sunt supuse atacurilor venite din partea globalistilor care vor sa distruga valorile nationale pentru a instaura Noua Ordine Mondiala. Nationalismul are misiunea de a proteja valorile nationale.

SURSE

  1. http://www.napocanews.ro/2017/09/nationalistii-germani-de-la-afd-rezultat-istoric-ne-vom-lua-tara-inapoi.html
  2. Foto: napocanews.ro

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...