Naționaliștii germani protestează împotriva globaliștilor, care aduc imigranți în Germania

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„Proteste in Germania: Altercatiile intre grupurile de extrema-dreapta si cele pro-imigranti, soldate cu 18 raniti. Ministru: Ridicati-va de pe canapea si luptati impotriva rasismului!

Optsprezece persoane au fost ranite, duminica, in altercatiile care au avut loc pe strazile unui oras din Germania intre grupurile de extrema-dreapta si cele pro-imigranti.

In jur de 4.500 de persoane au protestat in Chemnitz fata de fluxul de refugiati, in contextul in care un cetatean german a fost omorat in estul orasului, aprent de doua persoane care ar fi venit din Irak si Siria.


Potrivit AP, in acelasi timp a avut loc si o contra-manifestatie a pro-imigrantilor, care a numarat aproximativ 4.000 de participanti.

Dupa incheierea demonstratiilor, intre grupuri mici rivale au avut loc altercatii, care s-au soldat cu 18 raniti, dintre care trei politisti.


Parlamentarul social-democrat Soeren Bartol a povestit intr-un mesaj postat pe Twitterca, dupa sfarsitul protestului, el si oamenii lui „au fost atacati de nazisti”, care au distrus steagurile partidului si i-au agresat fizic pe unii dintre ei.

Astfel de altercatii au mai avut loc si luni in Chemnitz, la scurt timp dupa moartea respectivului cetatean german.

Cert este ca tensiunile legate de fluxul de imigranti sunt in crestere in tara condusa de Angela Merkel, in conditiile in care peste un milion de persoane s-au refugiat in Germania din tarile afectate de razboi din 2015 incoace.

Politicienii de extrema-dreapta au criticat tot timpul decizia cancelarului de a deschide granitele pentru cei din Siria, Irak si Afghanistan.

Ministru: Ridicati-va de pe canapea si luptati impotriva rasismului!

In acest context, duminica, ministrul german de Externe, Heiko Maas, le-a transmis cetatenilor ca nu mai e cazul sa stea cu mainile-n san.

„Trebuie sa ne ridicam de pe canapea si sa deschidem gurile. Generatia noastra a primit ca un cadou libertatea, democratia si statul de drept. Nu a fost nevoie sa luptam pentru ele, dar acum am ajuns sa le luam de-a gata”, a explicat oficialul, intr-un interviu acordat publicatiei Bild am Sonntag.

Ministrul a adaugat ca e cazul ca cetatenii sa faca ceva pentru a opri raspandirea rasismului.”[1]

„Poliția germană este suspectată de complicitate cu radicalii de dreapta

Un apropiat al cancelarului Angela Merkel a cerut demararea unei anchete în legătură cu suspiciunile de complicitate a poliției germane cu naționaliștii.

BUCUREȘTI, 3 sep — Sputnik. Politicianul german, Volker Kauder, care este considerat mâna dreaptă a cancelarului Germaniei, Angela Merkel, a cerut demararea unei anchete în contextul unor acuzații aduse poliției de complicitate cu grupurile naționaliste care au participat la protestele din Chemnitz. Acesta a mai subliniat că orice persoană care simpatizează cu radicalii de dreapta nu are ce căuta în funcții de stat.

Apropiatul cancelarul Germaniei a cerut demararea unei anchete cu privire la o posibilă complicitate între polițiștii germani, care „ar simpatiza cu neonaziștii” și grupările de dreapta, care au participat la manifestații împotriva imigranților, anunță The Times.”[2]

Mai multe pe larg aici -> https://ro.sputnik.md/International/20180903/21622768/politia-germana-Chemnitz-nazisti.html

Neomarxistii/progresistii/liberalii/globalistii ii eticheteaza pe nationalisti ca fiind „extrema dreapta”, „nazisti”, „fascisti”. Nationalismul este intr-o ascensiune puternica in SUA si Europa, iar globalistii sunt disperati ca pierd puterea si nu mai post instaura Noua Ordine Mondiala, adica un Guvern Mondial.

Globalistii sustin casatoriile LGBT, aducerea de imigranti, restrangerea libertatii de exprimare. Despre asta este vorba. Globalistii au crezut ca oamenii vor accepta politicile lor de distrugere a valorilor nationale. Gresit, oamenii protesteaza.

SURSE

  1. http://www.ziare.com/europa/germania/video-proteste-in-germania-altercatiile-intre-grupurile-de-extrema-dreapta-si-cele-pro-imigranti-soldate-cu-18-raniti-ministru-ridicati-va-de-pe-canapea-si-luptati-impotriva-rasismului-1527947
  2. https://ro.sputnik.md/International/20180903/21622768/politia-germana-Chemnitz-nazisti.html
  3. Foto: libertatea.ro

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...