NATO dorește o Armată Mondială

Distribuie!by “Cinci generali au propus la începutul lui 2008 un plan de acţiune, menit să pregătească NATO pentru a „face faţă provocărilor unei lumi tot mai brutale”. Acest document a fost prezentat Pentagonului în ianuarie 2008 şi discutat apoi la summitul NATO organizat la Bucureşti în aprilie 2008. El reprezintă […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Cinci generali au propus la începutul lui 2008 un plan de acţiune, menit să pregătească NATO pentru a „face faţă provocărilor unei lumi tot mai brutale”. Acest document a fost prezentat Pentagonului în ianuarie 2008 şi discutat apoi la summitul NATO organizat la Bucureşti în aprilie 2008. El reprezintă un pas crucial în crearea armatei unice, prevăzute de Noua Ordine Mondială.

Autorii acestui plan sunt generalul Shalikashvili, fost preşedinte al Comitetului de conducere al armatei SUA şi fost comandant suprem al NATO pentru Europa, generalul Klaus Naumann, fost preşedinte al Comitetului militar al NATO, generalul Henk van den Breemen, fost şef al trupelor daneze, amiralul Jacques Lanxade, fost şef al trupelor franceze, Lord Inge, feld-mareşal şi fost conducător al Statului Major al Marii Britanii.


Elementul central al acestui plan este legat de utilizarea de către NATO a armelor nucleare care „trebuie să rămână modalitatea de bază în prevenirea utilizării armelor de distrugere în masă.”

Raportul creionează o imagine voit alarmantă a pericolelor şi provocărilor cu care se confruntă Occidentul. Utilizarea armelor nucleare ar fi justificată în viziunea NATO de necesitatea de „a apăra valorile şi modul de viaţă occidental”. Iată care sunt în sinteză principalele ameninţări :


– fanatismul politic şi fundamentalismul religios,
– „faţa neagră” a globalizării, adică terorismul internaţional, crima organizată şi armele de distrugere în masă,
– schimbările climatice şi insecuritatea energetică, de unde o tot mai mare concurenţă pentru accesul la resursele naturale.

Pentru a ieşi victorioşi în faţa acestor pericole şi a „salva” modul de viaţă occidental, cei cinci generali cer crearea unei conduceri militare unice, alcătuite din lideri europeni, americani şi NATO pentru a putea răspunde rapid unei posibile crize.

Anti-NATO protest rally in Poland

Pentru acestea propun şi:
– modificarea condiţiilor de vot în cadrul NATO, de la unanimitate la majoritate, pentru a grăbi aprobarea noilor prevederi,
– ridicarea dreptului de vot pentru membrii NATO care nu se implică activ în operaţiunile militare.
– utilizarea forţei. fără a mai fi necesară aprobarea din partea Consiliului de Securitate al ONU. atunci când „este necesară acţiunea imediată pentru a proteja un număr mare de fiinţe umane”.”[1]

SURSE

  1. http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=5512
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro