NATO doreste un Departament de Comunicare in UE pentru a combate „propaganda rusa” anti-NATO

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Globalistii din Alianta Criminala si Terorista Nord-Atlantica, cei care utilizeaza terorismul cu scopul de a destabiliza diverse state ale lumii pentru a putea genera razboi cu scopul de a imbogati bancherii, dar si cu scopul de a lua libertatile oamenilor, se vaita de „propaganda rusa”, astfel incat acestia doresc cu ardoare sa infiinteze un Departament de Comunicare cu scopul de a combate asa-zisele „minciuni” despre ei, „baietii buni”.

nato_north_atlantic_terrorist_organization

Publicatia Mediafax scrie:


„Alianţa Nord-Atlantică analizează posibilitatea de a crea un departament special de comunicare pentru contracararea presupusei campanii ruse de propagandă prin televiziune şi Internet, informează site-ul agenţiei Reuters.

NATO şi Uniunea Europeană au exprimat preocupări privind utilizarea de către Rusia a televiziunilor şi Internetului pentru o campanie deliberată care ar viza dezinformarea. UE a creat în 2015 un departament special pentru combaterea propagandei ruse.

Un proiect al NATO obţinut de agenţia Reuters relevă planuri de creare a unui departament special pentru folosirea unor tactici militare în scopul înţelegerii adversarilor şi influenţării publicului străin. Documentul de 23 de pagini, parte a unui plan amplu al NATO, reprezintă însă un subiect sensibil.

„NATO analizează modalităţi strategice care să fie transpuse în cuvinte şi acţiuni adaptate în mod adecvat, cultural, pentru a fi acceptate de un public larg şi a contracara campaniile rivalilor”, precizează documentul.

Ideea unei campanii NATO este favorizată de Marea Britanie şi de alte ţări, dar Statele Unite susţin că au o atitudine reticentă faţă de utilizarea propagandei.

Oficialii NATO argumentează că cele 28 de state democratice şi-au construit credibilitatea pe transparenţă şi adevăr.

„Unul din principalele principii ale NATO este că nu putem contracara propaganda prin propagandă”, a declarat Oana Lungescu, purtătorul de cuvânt al Alianţei Nord-Atlantice, citată de Reuters.

Rusia a creat un trust media care are sute de jurnalişti, Sputnik, în scopul contracarării agresivei propagande occidentale. De asemenea, Moscova este foarte activă pe Internet, inclusiv pe site-uri de socializare şi pe bloguri.

La rândul său, NATO ar putea declasifica mai rapid imagini pentru a fi utilizate în momentul emiterii avertismentelor de securitate şi va intensifica activităţile de comunicaţii în medii de socializare online.”[1]

Ultimul lucru pe care l-ar mai putea face NATO, ar fi sa ceara cenzurarea sau arestarea celor care „fac propaganda rusa”. Nu trebuie sa fii pro cineva anume pentru a spune adevarul, deoarece adevarul este adevar si doar atat.

SURSE


  1. http://www.mediafax.ro/externe/nato-ar-putea-crea-un-departament-de-comunicare-pentru-contracararea-propagandei-ruse-15000876

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Opoziția siriană: SUA vinde arme Statului Islamic prin intermediari
Tot mai multe țări vor să iasă din UE
Comisia Trilaterală şi Consiliul pentru Relaţii Externe
WikiLeaks: "SUA și George Soros, promotorii scandalului “Panama Papers” pentru atacarea Rusiei"
George Soros face o infuzie de 18 miliarde de dolari în Fundația pentru o Societate Deschisă, cu prezență în 40 de țări. În România, FSD a fuzionat cu Fundația Serendinno, condusă de Mircea Vasilescu
Pentagonul a trimis "din greșeală" Antrax către 11 state americane, dar și în Coreea de Sud
În 1953, CIA lansează proiectul secret MK-Ultra: manipularea mentală de la distanţă a oamenilor, controlul minţii şi determinarea lor de a executa comenzile primite fără măcar a realiza ce se întâmplă
George Friedman scrie că sfârșitul proiectului UE este aproape: UE nu vrea să accepte faptul că Europa este un continent format din multe națiuni unice și nimic mai mult. Analistul scrie că „ideea” UE nu funcționează și n-ar fi funcționat niciodată
Statul orwellian în SUA
Rețeaua SIGINT: National Security Agency Signals Intelligence (SIGINT) monitorizează undele cerebrale prin satelit, decodează potențialele cerebrale de 5mW la 3,5Hz, apoi le transmite unui monitor cu circuit integrat de foarte mare viteză (VHSIC – very high speed integrated circuit) pentru „conversații forțate”
SUA: Experimente de testare a gazelor toxice de luptă (1967)
Banca Angliei a blocat cererea Președintelui Venezuelei, Nicolas Maduro, de a retrage aur în valoare de 1,2 miliarde de dolari
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...