NATO doreste un Departament de Comunicare in UE pentru a combate “propaganda rusa” anti-NATO

Distribuie!by Globalistii din Alianta Criminala si Terorista Nord-Atlantica, cei care utilizeaza terorismul cu scopul de a destabiliza diverse state ale lumii pentru a putea genera razboi cu scopul de a imbogati bancherii, dar si cu scopul de a lua libertatile oamenilor, se vaita de “propaganda rusa”, astfel incat acestia doresc […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Globalistii din Alianta Criminala si Terorista Nord-Atlantica, cei care utilizeaza terorismul cu scopul de a destabiliza diverse state ale lumii pentru a putea genera razboi cu scopul de a imbogati bancherii, dar si cu scopul de a lua libertatile oamenilor, se vaita de “propaganda rusa”, astfel incat acestia doresc cu ardoare sa infiinteze un Departament de Comunicare cu scopul de a combate asa-zisele “minciuni” despre ei, “baietii buni”.

nato_north_atlantic_terrorist_organization

Publicatia Mediafax scrie:


“Alianţa Nord-Atlantică analizează posibilitatea de a crea un departament special de comunicare pentru contracararea presupusei campanii ruse de propagandă prin televiziune şi Internet, informează site-ul agenţiei Reuters.

NATO şi Uniunea Europeană au exprimat preocupări privind utilizarea de către Rusia a televiziunilor şi Internetului pentru o campanie deliberată care ar viza dezinformarea. UE a creat în 2015 un departament special pentru combaterea propagandei ruse.

Un proiect al NATO obţinut de agenţia Reuters relevă planuri de creare a unui departament special pentru folosirea unor tactici militare în scopul înţelegerii adversarilor şi influenţării publicului străin. Documentul de 23 de pagini, parte a unui plan amplu al NATO, reprezintă însă un subiect sensibil.

“NATO analizează modalităţi strategice care să fie transpuse în cuvinte şi acţiuni adaptate în mod adecvat, cultural, pentru a fi acceptate de un public larg şi a contracara campaniile rivalilor”, precizează documentul.

Ideea unei campanii NATO este favorizată de Marea Britanie şi de alte ţări, dar Statele Unite susţin că au o atitudine reticentă faţă de utilizarea propagandei.

Oficialii NATO argumentează că cele 28 de state democratice şi-au construit credibilitatea pe transparenţă şi adevăr.

“Unul din principalele principii ale NATO este că nu putem contracara propaganda prin propagandă”, a declarat Oana Lungescu, purtătorul de cuvânt al Alianţei Nord-Atlantice, citată de Reuters.

Rusia a creat un trust media care are sute de jurnalişti, Sputnik, în scopul contracarării agresivei propagande occidentale. De asemenea, Moscova este foarte activă pe Internet, inclusiv pe site-uri de socializare şi pe bloguri.

La rândul său, NATO ar putea declasifica mai rapid imagini pentru a fi utilizate în momentul emiterii avertismentelor de securitate şi va intensifica activităţile de comunicaţii în medii de socializare online.”[1]

Ultimul lucru pe care l-ar mai putea face NATO, ar fi sa ceara cenzurarea sau arestarea celor care “fac propaganda rusa”. Nu trebuie sa fii pro cineva anume pentru a spune adevarul, deoarece adevarul este adevar si doar atat.

SURSE


  1. http://www.mediafax.ro/externe/nato-ar-putea-crea-un-departament-de-comunicare-pentru-contracararea-propagandei-ruse-15000876

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro