NATO doreste un Departament de Comunicare in UE pentru a combate “propaganda rusa” anti-NATO

by Globalistii din Alianta Criminala si Terorista Nord-Atlantica, cei care utilizeaza terorismul cu scopul de a destabiliza diverse state ale lumii pentru a putea genera razboi cu scopul de a imbogati bancherii, dar si cu scopul de a lua libertatile oamenilor, se vaita de “propaganda rusa”, astfel incat acestia doresc […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Globalistii din Alianta Criminala si Terorista Nord-Atlantica, cei care utilizeaza terorismul cu scopul de a destabiliza diverse state ale lumii pentru a putea genera razboi cu scopul de a imbogati bancherii, dar si cu scopul de a lua libertatile oamenilor, se vaita de “propaganda rusa”, astfel incat acestia doresc cu ardoare sa infiinteze un Departament de Comunicare cu scopul de a combate asa-zisele “minciuni” despre ei, “baietii buni”.

nato_north_atlantic_terrorist_organization

Publicatia Mediafax scrie:


“Alianţa Nord-Atlantică analizează posibilitatea de a crea un departament special de comunicare pentru contracararea presupusei campanii ruse de propagandă prin televiziune şi Internet, informează site-ul agenţiei Reuters.

NATO şi Uniunea Europeană au exprimat preocupări privind utilizarea de către Rusia a televiziunilor şi Internetului pentru o campanie deliberată care ar viza dezinformarea. UE a creat în 2015 un departament special pentru combaterea propagandei ruse.

Un proiect al NATO obţinut de agenţia Reuters relevă planuri de creare a unui departament special pentru folosirea unor tactici militare în scopul înţelegerii adversarilor şi influenţării publicului străin. Documentul de 23 de pagini, parte a unui plan amplu al NATO, reprezintă însă un subiect sensibil.

“NATO analizează modalităţi strategice care să fie transpuse în cuvinte şi acţiuni adaptate în mod adecvat, cultural, pentru a fi acceptate de un public larg şi a contracara campaniile rivalilor”, precizează documentul.

Ideea unei campanii NATO este favorizată de Marea Britanie şi de alte ţări, dar Statele Unite susţin că au o atitudine reticentă faţă de utilizarea propagandei.

Oficialii NATO argumentează că cele 28 de state democratice şi-au construit credibilitatea pe transparenţă şi adevăr.

“Unul din principalele principii ale NATO este că nu putem contracara propaganda prin propagandă”, a declarat Oana Lungescu, purtătorul de cuvânt al Alianţei Nord-Atlantice, citată de Reuters.

Rusia a creat un trust media care are sute de jurnalişti, Sputnik, în scopul contracarării agresivei propagande occidentale. De asemenea, Moscova este foarte activă pe Internet, inclusiv pe site-uri de socializare şi pe bloguri.

La rândul său, NATO ar putea declasifica mai rapid imagini pentru a fi utilizate în momentul emiterii avertismentelor de securitate şi va intensifica activităţile de comunicaţii în medii de socializare online.”[1]

Ultimul lucru pe care l-ar mai putea face NATO, ar fi sa ceara cenzurarea sau arestarea celor care “fac propaganda rusa”. Nu trebuie sa fii pro cineva anume pentru a spune adevarul, deoarece adevarul este adevar si doar atat.

SURSE


  1. http://www.mediafax.ro/externe/nato-ar-putea-crea-un-departament-de-comunicare-pentru-contracararea-propagandei-ruse-15000876

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

"Templul Satanic" din SUA a inaugurat statuia cu reptilianul Baphomet in Detroit (SUA) ! "Templul Satanic" a inceput in SUA o campanie de ridicare a statuilor sataniste peste tot si de promovare a satanismului in scolile americane ! "Vino sa dansezi cu diavolul" a fost mesajul de intampinare adresat de "Templul Satanic" !
Ungaria: "SUA sunt responsabile de conflictele din Orientul Mijlociu care au generat refugiati!" SUA, la randul lor, au ridicat un gard la frontiera cu Mexicul, iar acum ne dau lectii de "moralitate"!
Bazele militare de pe planeta Marte
Oricine poate intercepta telefonul oricui. Iată cum!
Donald Trump a tăiat fondurile pentru avorturi și a scos SUA din TPP
Povestea expertului în OZN-uri asasinat pentru că știa prea multe
Diplomat britanic: "Un milion de africani sunt în drum spre Europa"
Premierul israelian lovit de noi anchete privind corupţia
Croația: Proteste masive la Zagreb împotriva adoptării Convenției de la Istanbul: Sub vălul protecției femeii este introdusă, nedemocratic, incorect și parșiv, ideologia de gen în legi și societate
Ecuadorul a a blocat „sistemele” de comunicare cu exteriorul” ale lui Julian Assange, fondatorul WikiLeaks, refugiat în ambasada sa din Londra
Mesajul lui Maduro către americani: „Cei care conduc imperiul Statelor Unite vor să pună mâna pe petrolul nostru”
Bertrand Russell în "Impactul științei în societate", 1953: "Vom arăta că familia împiedică dezvoltarea individului. O societate științifică nu poate fi stabilă decât sub conducerea unui guvern mondial"
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro