NATO le explică sârbilor că în 1999 le-a vrut binele. Stoltenberg: V-am bombardat pentru a vă salva!

Distribuie!by “Iugoslavia (1999) Minciună mediatică: Sârbii au comis genocid împotriva albanezilor kosovari. Ce am aflat ulterior: Pură invenţie a NATO, după cum a recunoscut chiar purtătorul de cuvânt oficial al NATO, Jamie Shea. Scop: Instalarea unei baze militare în Kosovo; punerea Balcanilor sub controlul NATO și transformarea acestei organizații într-o […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Iugoslavia (1999)

Minciună mediatică: Sârbii au comis genocid împotriva albanezilor kosovari.
Ce am aflat ulterior: Pură invenţie a NATO, după cum a recunoscut chiar purtătorul de cuvânt oficial al NATO, Jamie Shea.
Scop: Instalarea unei baze militare în Kosovo; punerea Balcanilor sub controlul NATO și transformarea acestei organizații într-o poliție cu puteri discreționare, la nivel global.
Consecinţe: 2.000 de victime ale bombardamentelor NATO. Purificare etnică în Kosovo, pusă în practică de către UCK (Armata de eliberare din Kosovo) și legitimată de NATO.”[1]


“Deși mulți oameni din Serbia au „amintiri” neplăcute despre bombardarea NATO din 1999 a țării lor, această acțiune de bombardare a fost făcută tocmai pentru a îi proteja de propriul lor guvern. Așa a declarat secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg,  aflat la Belgrad.

Stoltenberg a răspuns la o serie de întrebări privind bombardamentele și campania NATO împotriva guvernului fostului președinte sârb Slobodan Miloșevici, în cadrul unei întâlniri cu studenții Universității din Belgrad.
„Am subliniat că am făcut acest lucru pentru a proteja civilii și pentru a opri regimul Miloșevici”, a spus Stoltenberg, citat de mass-media locală.
Astfel, a mai spus el, NATO dorește ca Alianța și Belgradul să „privească în viitor”. Stoltenberg a apreciat actuala „relație excelentă” dintre NATO și Serbia, adăugând că blocul militar “respectă” decizia Belgradului de a nu se alătura Alianței militare. Totuși, el a susținut că NATO dorește să fie „partenerul” Serbiei.
Vizita lui Stoltenberg survine la o săptămână după o escaladare a tensiunilor dintre Belgrad și Pristina, provocată de vizita liderului kosovar in partea de nord a regiunii separatiste, locuită de sârbi, care refuză să recunoască autoritatea Pristinei.
În martie 1999, NATO a lansat bombardamente aeriene asupra infrastructurii militare sârbe. Rachetele de croazieră și cu rază lungă au fost folosite pentru a doborî obiective de înaltă apărare, cum ar fi instalații strategice din Belgrad și Priștina. Unul dintre orașele sârbe cele mai afectate de raiduri a fost Nis. Intervenția militară a NATO în Kosovo a reprezentat o încălcare a dreptului internațional, deoarece nu a avut susținerea Consiliului de Securitate al ONU.
Potrivit unor date oficiale de la Belgrad, aproximativ 2.500 de civili sârbi au fost uciși și aproximativ 12.500 răniți în cursul celor 11 săptămâni de bombardamente.
serbia
În 2017, o echipă internațională de avocați a pregătit o acțiune legală în instanță împotriva Alianței Nord Atlantice. Motivul: folosirea uraniului sărăcit, de către NATO, în timpul bombardamentelor din 1999 asupra fostei Iugoslavii.”[2]

In 2016, Slobodan Milosevic a fost achitat de catre Curtea Penala Internationala.


SURSE

  1. http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=7585
  2. https://www.activenews.ro/externe/NATO-le-explica-sarbilor-de-ce-au-fost-bombardati-in-1999.-Stoltenberg-V-am-bombardat-pentru-a-va-salva-152978
  3. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Bruxelles, primul oraș care blochează implementarea tehnologiei 5G din cauza riscurilor pentru sănătate
Ce ne ascund guvernele: Zone secrete de pe Pământ vizitate frecvent de extratereștri
Proiectul Aquarius
Cultura pop și controlul minții: De la "Bluebird" și "Artichoke" la "Proiectul Aquarius"
Psihotronica - Războiul psihic la distanță, mai puternic decât cel nuclear
„Tehnologia neagră” preluată din surse extraterestre de către „elita” Noii Ordini Mondiale este cu aproximativ 10.000 de ani înaintea tehnologiei utilizate în civilizația noastră „la vedere”
Operațiune Steag Fals: Un atac cu arme chimice în Siria - un pretext pentru ca SUA și UE să intervină pentru a-l elimina pe Bashar al-Assad! SUA și UE folosesc aceleași minciuni pe care le-au folosit împotriva lui Saddam Hussein!
Noua Ordine Mondială: Covid-19, frica, măștile și controlul omenirii
Suedezii fără adăpost lăsați în frig de autorități în timp ce imigranții se bucură de tratament preferențial
Christian Velot, biolog și genetician molecular, despre riscurile specifice ale vaccinurilor pe bază de ARN și ADN
Sfârșitul Uniunii Europene este aproape. Comisarul European, Pierre Moscovici, este speriat de ascensiunea naționalismului. Globaliștii pierd
Jurnaliştii sunt cumpăraţi. Udo Ulfkotte, fost jurnalist german, dezvăluie amploarea manipulării opiniei publice prin mass-media ce este aservită serviciilor secrete, CIA, corporaţiilor şi instituţiilor globaliste
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Etichete:

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică, care deține o arhivă uriașă de informații. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro