NATO nu vrea să lupte împotriva ISIS

Distribuie!

„NATO nu intenționează să se alăture oficial coaliției împotriva grupării Statul Islamic (SI) în Irak și Siria, condusă de SUA, chiar dacă este avută în vedere o cooperare „practică”, de „nișă”, a afirmat miercuri ambasadorul american pe lângă Alianța Nord-Atlantică, relatează AFP.

„Suntem de acord să nu intrăm în exercițiul vizând să definească dacă suntem oficial un membru al coaliției și pur și simplu să depășim această chestiune pentru a pune o întrebare mai practică”, a declarat ambasadorul Douglas Lute în cursul unei conferințe de presă la sediul NATO la Bruxelles.


Reuniți joi și vineri la Bruxelles, cei 28 de miniștri de externe ai NATO vor studia „dacă există mijloace (…) pentru un sprijin punctual și alte capacități militare de nișă pentru a contribui” la coaliție, a explicat Douglas Lute.

Una dintre opțiunile pe masă ar fi intensificarea pregătirii ofițerilor irakieni, în prezent propusă de NATO în Iordania. „Am primit o solicitare din partea premierului (irakian Haider) Al-Abadi pentru a ne extinde misiunea de antrenament la Irak”, a explicat presei secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg.


La sfârșitul lunii aprilie în Germania, președintele Barack Obama a afirmat că are „nevoie de o Europă puternică pentru a-și purta partea ei din povara” coaliției împotriva SI, îndemnându-i pe europeni și NATO „să facă mai mult”, mai ales în ce privește campania aeriană din Siria și Irak.

În cursul unei reuniuni desfășurate în februarie la Bruxelles, secretarul american al Apărării, Ashton Carter, a declarat că cele 28 de țări membre, care participă toate individual la coaliție, „explorează posibilitatea” ca Alianța să devină la rândul său „un membru cu drepturi depline”.”[1]

ISIS-Exports

SUA au nevoie de celulele teroriste create in Orientul Mijlociu, asadar nu au interes sa le distrus, doar „rusii cei rai” vor s-o faca. In fapt, pentru globalisti, teroristii sunt „benefici” din trei motive:

  1. Instaurezi legi Big Brother, restrangi libertatile civile ale
    cetatenilor si faci din ei si cu ei un stat politienesc perfect
    consolidat;
  2. Destabilizezi tari provocand lovituri de stat;
  3. Alimentezi masinaria de razboi cu bani imprumutati de la Banca Centrala cu dobanda.

SURSE

  1. http://www.flux24.ro/nato-nu-vrea-sa-lupte-impotriva-isis/

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...