NATO nu vrea să lupte împotriva ISIS

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“NATO nu intenționează să se alăture oficial coaliției împotriva grupării Statul Islamic (SI) în Irak și Siria, condusă de SUA, chiar dacă este avută în vedere o cooperare “practică”, de “nișă”, a afirmat miercuri ambasadorul american pe lângă Alianța Nord-Atlantică, relatează AFP.

“Suntem de acord să nu intrăm în exercițiul vizând să definească dacă suntem oficial un membru al coaliției și pur și simplu să depășim această chestiune pentru a pune o întrebare mai practică”, a declarat ambasadorul Douglas Lute în cursul unei conferințe de presă la sediul NATO la Bruxelles.


Reuniți joi și vineri la Bruxelles, cei 28 de miniștri de externe ai NATO vor studia “dacă există mijloace (…) pentru un sprijin punctual și alte capacități militare de nișă pentru a contribui” la coaliție, a explicat Douglas Lute.

Una dintre opțiunile pe masă ar fi intensificarea pregătirii ofițerilor irakieni, în prezent propusă de NATO în Iordania. “Am primit o solicitare din partea premierului (irakian Haider) Al-Abadi pentru a ne extinde misiunea de antrenament la Irak”, a explicat presei secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg.


La sfârșitul lunii aprilie în Germania, președintele Barack Obama a afirmat că are “nevoie de o Europă puternică pentru a-și purta partea ei din povara” coaliției împotriva SI, îndemnându-i pe europeni și NATO “să facă mai mult”, mai ales în ce privește campania aeriană din Siria și Irak.

În cursul unei reuniuni desfășurate în februarie la Bruxelles, secretarul american al Apărării, Ashton Carter, a declarat că cele 28 de țări membre, care participă toate individual la coaliție, “explorează posibilitatea” ca Alianța să devină la rândul său “un membru cu drepturi depline”.”[1]

ISIS-Exports

SUA au nevoie de celulele teroriste create in Orientul Mijlociu, asadar nu au interes sa le distrus, doar “rusii cei rai” vor s-o faca. In fapt, pentru globalisti, teroristii sunt “benefici” din trei motive:

  1. Instaurezi legi Big Brother, restrangi libertatile civile ale
    cetatenilor si faci din ei si cu ei un stat politienesc perfect
    consolidat;
  2. Destabilizezi tari provocand lovituri de stat;
  3. Alimentezi masinaria de razboi cu bani imprumutati de la Banca Centrala cu dobanda.

SURSE

  1. http://www.flux24.ro/nato-nu-vrea-sa-lupte-impotriva-isis/

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

„Moștenirea” lăsată de NATO: explozia cancerului și radioactivitate. Sârbii dau în judecată statele Alianței care i-au bombardat în 1999
Bill Gates și David Rockefeller susțin public reducerea populației planetei prin vaccinuri
Lady Babushka, misterioasa femeie de la asasinatul lui Kennedy
Atentatele de la Madrid (2004) - o operatiune "Steag Fals" orchestrata de catre Serviciile Secrete pentru a lua libertatile cetatenilor
Corectitudine politică: Facebook a retras un videoclip anti-imigranți filmat la Viena. La câteva ore, un afgan a înjunghiat o familie în parcul Prater
Scandalul Facebook-Cambridge Analytica - un scandal creat artificial de către globaliștii SUA-UE-Soros pentru a justifica cenzurarea internetului
Conspiratia "Blue Beam" ("Raza Albastra") - simularea revenirii pe Pamant a lui Iisus si a altor profeti, avand ca plan distrugerea religiilor pentru adoptarea unei religii sataniste mondiale !
Legea Amiralității, Dreptul Roman, Vaticanul, Cele Trei Bule Papale - o istorie interzisă
Ipocrizie. În timp ce militează pentru creșteri de taxe, maleficul Soros deține companii offshore
50.000 de japonezi au protestat la Okinawa împotriva bazelor militare americane. Un fost pușcaș marin a violat și apoi a ucis o tânără niponă
Nu va fi nici un război între SUA și Rusia
Profesorul Dr. Valentin Iftenie, medic legist la Institutul de Medicină Legală „Mina Minovici”: "Au fost foarte puține cazurile care puteau fi încadrate la deces de Covid-19"
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...