NATO și controlul minții

Distribuie!

„Oameni modulați conform anumitor frecvențe

De-a lungul mai multor ani, redacția revistei franțuzești Morpheus a avut ocazia să comunice cu un colonel din cadrul NATO cu care a purtat lungi discuții și a realizat schimburi de informații. Toți cei care se află la vârful acestei organizații internaționale sunt recrutați din orfelinate încă de la doi, trei ani sau provin direct din clica familiilor care conduc lumea.


Ei trec printr-un antrenament și prin anumite programări mentale disociative realizate prin traume încă de la cele mai fragede vârste, dacă nu chiar de la naștere. Aceste disocieri vizează să le compartimenteze creierul, să dezvolte în ei aptitudini psi, dedublări astrale, dezvoltând o acuitate de 40-50 de ori mai mare decât prezintă un om în mod normal.

Viața lor, ființa lor, funcțiile lor cerebrale reprezintă literalmente niște unelte dăruite Noii Ordini Mondiale. Sfera lor emoțională este controlată și chiar poate fi inexistentă în anumite cazuri. Simpaticul colonel, care manifesta o anumită empatie, a abordat presa alternativă franceză pentru a măsura nivelul cunoștințelor și al competențelor acestor jurnaliști din Franța.


Colonelul a dezvăluit faptul că avea diferite implanturi care îl făceau să basculeze într-o altă personalitate cu alte aptitudini și cunoștințe specifice. Pe scurt, după ce a trecut pragul unui laborator al NATO, a fost modulat prin intermediul unei frecvențe radio, fapt care îl făcea să devină imediat altă persoană, fie genetician, fie astrofizician, fie pilot de vehicule cu motoare neconvenționale.

Revista franțuzească TOP SECRET a publicat o imagine (o scanare) cu una dintre mâinile acestul colonel în care se puteau vedea diferite biocipuri RFID. De altfel, colonelul a afirmat că, asemeni unui calculator, și creierul său era actualizat în mod regulat.

Percepea aceste actualizări precum un bâzâit care provenea de la o undă purtătoare emisă fără îndoială prin satelit. Nu putea ști despre ce informații era vorba, dar știa că ceva se modificase în el prin intermediul primirii unor noi date…”

Sursa: https://yogaesoteric.net/tehnologii-sinistre-ale-controlului-mental-ce-sunt-aplicate-umanitatii

Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...