Naziștii – Conspirația Ocultă

by Documentarul “Nazistii – Conspiratia Oculta” prezinta istoria ocultismului din cel de-al Treilea Reich, o istorie care nu este asa de mult dezbatuta de catre istoria oficiala. Al Treilea Reich nu a aparut “din senin”, ei au venit pe fondul unei crize puternice din Germania, care a cutremurat toata Europa, […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Documentarul “Nazistii – Conspiratia Oculta” prezinta istoria ocultismului din cel de-al Treilea Reich, o istorie care nu este asa de mult dezbatuta de catre istoria oficiala. Al Treilea Reich nu a aparut “din senin”, ei au venit pe fondul unei crize puternice din Germania, care a cutremurat toata Europa, mai cu seama ca Germania a fost infranta in Primul Razboi Mondial, astfel incat, economic vorbind, era distrusa.

Istoria Reich-ului este complexa pentru a putea fi expusa in cateva fraze, insa nazistii, preluand ideile oculte din antichitate, care aveau legatura cu Atlantida, si-au propus sa creeze o rasa ariana, o rasa de super-oameni, fapt ce au pus in aplicare Proiectul Lebensborn.


Apoi, prin Departamentul Ahnenerbe au finantat expeditii de cercetare in Tibet cu scopul de a gasi mai multe informatii oculte despre arieni si Atlantida. Misiunea din Tibet i-a fost incredintata lui Heinrich Himmler, ocultistul-sef al celui de-al Treilea Reich. Himmler era ocultist de raza a 6-a, comandantul lagarelor, dar si comandantul suprem al SS, care se traduce, in realitate, drept “Schwartz Sonne” (n.tr. “Soarele Negru”).

In Tibet, nazistii au luat contact cu bonetele galbene (dGe-lugs-pa), una dintre cele mai inalte secte tibetane. Generalul nazist Karl Haushofer a sustinut in repetate randuri ca “Tibetul este patria celor mai puternici oameni din lume”. Calugarii tibetani le-au promis ca-i vor ajuta in lupta impotriva francmasoneriei internationale.


nazis-occult-conspiracy

De asemenea, pe teritoriul Germaniei naziste fusese create primele colonii tibetane, astfel incat tibetanii din ordinul bonetelor galbene s-au implicat masiv in edificarea celui de-al Treilea Reich, ei considerand ca “Al Treilea Reich este noul imperiu al luminii de pe Pamant”. Totusi, crimele impotriva oamenilor pe care nazistii le-au facut, ele tot crime raman.

Documentar

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro