Naziștii – Conspirația Ocultă

Distribuie!by Documentarul “Nazistii – Conspiratia Oculta” prezinta istoria ocultismului din cel de-al Treilea Reich, o istorie care nu este asa de mult dezbatuta de catre istoria oficiala. Al Treilea Reich nu a aparut “din senin”, ei au venit pe fondul unei crize puternice din Germania, care a cutremurat toata Europa, […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Documentarul “Nazistii – Conspiratia Oculta” prezinta istoria ocultismului din cel de-al Treilea Reich, o istorie care nu este asa de mult dezbatuta de catre istoria oficiala. Al Treilea Reich nu a aparut “din senin”, ei au venit pe fondul unei crize puternice din Germania, care a cutremurat toata Europa, mai cu seama ca Germania a fost infranta in Primul Razboi Mondial, astfel incat, economic vorbind, era distrusa.

Istoria Reich-ului este complexa pentru a putea fi expusa in cateva fraze, insa nazistii, preluand ideile oculte din antichitate, care aveau legatura cu Atlantida, si-au propus sa creeze o rasa ariana, o rasa de super-oameni, fapt ce au pus in aplicare Proiectul Lebensborn.


Apoi, prin Departamentul Ahnenerbe au finantat expeditii de cercetare in Tibet cu scopul de a gasi mai multe informatii oculte despre arieni si Atlantida. Misiunea din Tibet i-a fost incredintata lui Heinrich Himmler, ocultistul-sef al celui de-al Treilea Reich. Himmler era ocultist de raza a 6-a, comandantul lagarelor, dar si comandantul suprem al SS, care se traduce, in realitate, drept “Schwartz Sonne” (n.tr. “Soarele Negru”).

In Tibet, nazistii au luat contact cu bonetele galbene (dGe-lugs-pa), una dintre cele mai inalte secte tibetane. Generalul nazist Karl Haushofer a sustinut in repetate randuri ca “Tibetul este patria celor mai puternici oameni din lume”. Calugarii tibetani le-au promis ca-i vor ajuta in lupta impotriva francmasoneriei internationale.


nazis-occult-conspiracy

De asemenea, pe teritoriul Germaniei naziste fusese create primele colonii tibetane, astfel incat tibetanii din ordinul bonetelor galbene s-au implicat masiv in edificarea celui de-al Treilea Reich, ei considerand ca “Al Treilea Reich este noul imperiu al luminii de pe Pamant”. Totusi, crimele impotriva oamenilor pe care nazistii le-au facut, ele tot crime raman.

Documentar

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Socialismul și liberalismul sunt două ideologii similare, care au fost create de masonerie la sfârșitul Evului Mediu pentru a instaura un Guvern Mondial
Clubul Bohemian și Noua Ordine Mondială
Jurnalista care a provocat cu dezvăluirile ei alegeri anticipate în Malta ucisă cu o bombă
Vladimir Putin îl susține pe Președintele Venezuelei, Nicolas Maduro, și a condamnat imixtiunile din exterior care au provocat criza politică. SUA au orchestrat lovitura de stat din Venezuela, pentru a le aduce "democrația liberală"
Curtea Europeană de Justiţie dă dreptul Bruxellesului de a obliga statele membre să primească migranţi! Uniunea Europeană este Noua Uniune Sovietică!
Revolutia din Islanda - o revolutie autentica ce nu a fost transmisa in mass-media masonica! Toate revolutiile (lovituri de stat) ce se transmit propagandistic in presa sint create artificial de catre asasinii economici!
Un general din SUA a vrut să utilizeze bombe atomice în Războiul din Vietnam
Iată de ce globaliștii vor să-l înlăture pe Președintele Siriei, Bashar al-Assad: În Siria nu există nici o bancă centrală Rothschild, Siria nu are datorii la FMI și Banca Mondială, a interzis Organismele Modificate Genetic și are multe resurse! Președintele Siriei, Bashar al-Assad, se opune Noii Ordini Mondiale!
Decizie istorică: Schimbul de informații dintre Marea Britanie și SUA a fost ilegal
Teroriștii ISIS și-au cerut scuze Israelului pentru că au atacat soldații IDF (Israel Defense Forces)
Paradoxul Marxismului Cultural. De ce sunt progresiștii cei mai bogați oameni din lume?
Zona 51, activitatea extraterestră și tehnologia extrem de avansată
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.