Neomarxiștii au ieșit să protesteze împotriva naționaliștilor germani de la Alternativă pentru Germania (AfD), după ce aceștia au reușit să intre în Bundestag

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„Mii de germani au participat la protestele anti-AfD. „Tot Berlinul urăşte AfD”

Oponenţii formaţiunii de extremă-dreapta Alternativă pentru Germania (AfD) au ieşit pe străzile mai multor oraşe din Germania, inclusiv Berlin, pentru a protesta faţă de succesul AfD care a reuşit pentru prima dată în istorie să intre în Bundestag, informează site-ul postului Deutsche Welle.


Protestatarii au strigat sloganuri precum: „Rasismul nu este o alternativă”,”AfD este o grupare de rasişti”,”Nazişti afară”, „Tot Berlinul urăşte AfD”.

Poliţia a anunţat că monitorizează situaţia şi a interzis protestatarilor să se apropie de clădirea unde în acele momente se desfăşura un eveniment al AfD. Autorităţile au transmis că unii protestatari au aruncat cu pietre şi sticle spre forţele de ordine şi în direcţia clădirii unde se aflau simpatizanţii AfD.


Formaţiunea eurosceptică şi xenofobă Alternativă pentru Germania a obţinut, potrivit rezultatelor după numărarea voturilor din toate cele 299 de circumscripţii electorale, 12,6% din voturi. Este prima dată după al II-lea Război Mondial când o formaţiune de extremă-dreapta este reprezentată în Parlamentul federal din Germania.

Proteste spontane au avut loc şi în alte oraşe, precum Koln, Hamburg, Frankfur, Munchen, Leipzig etc.

 

La Koln s-au strâns aproximativ 400 de manifestanţi care au plecat în marş pe străzi purtând un banner pe care scria: „Cine tace, este complice”.

Circa 800 de protestatari s-au strâns şi la Frankfurt, iar la Leipzig au fost între 500 şi 600 de participanţi la marşul anti-AfD.

NapocaNews„[1]

Cine sunt cei care au iesit sa protesteze impotriva nationalistilor de la Alternativa pentru Germania (AfD)? Globalistii/neomarxistii, adica cei care vor o Noua Ordine Mondiala (casatorii gay, multiculturalism etc.).

Video

SURSE

  1. http://www.napocanews.ro/2017/09/mii-de-germani-au-participat-la-protestele-anti-afd-tot-berlinul-uraste-afd.html
  2. Foto: napocanews.ro
  3. Video: YouTube

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...