Neomarxiștii din România sunt supărați și deranjați după organizarea Marșului pentru Viață

by La data de 25 martie 2017, Coalitia pentru Familie a organizat “Marsul pentru Viata” pentru a sustine valorile crestine, avand in vedere asaltul continuu venit din partea globalistilor/neomarxistilor/internationalistilor, care doresc sa schimbe lumea pentru a crea o Noua Ordine Mondiala, o dictatura globala si o lume fara identitate[1]. Publicatia […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

La data de 25 martie 2017, Coalitia pentru Familie a organizat “Marsul pentru Viata” pentru a sustine valorile crestine, avand in vedere asaltul continuu venit din partea globalistilor/neomarxistilor/internationalistilor, care doresc sa schimbe lumea pentru a crea o Noua Ordine Mondiala, o dictatura globala si o lume fara identitate[1].

Publicatia globalista, New York Times, scria ca “in Romania, nationalismul a murit”[2]. Este un Fake News (n.tr. Stire Falsa), dovada fiind tocmai “Marsul pentru Viata”, dar si organizarea nationalistilor romani si colaborarea lor cu nationalistii din Europa.


“Marsul pentru Viata” a starnit reactia neomarxistilor, adica a “tolerantilor” si a “corectilor politic”: ONG-urile lui George Soros, anumiti jurnalisti dintr-o anumite parte a mass-mediei, dar si unii politicieni.

Despre membrii Coalitiei pentru Familiei si despre oamenii care sustin valorile nationale, neomarxistii au creat tot felul de etichetari aberante “fascisti”, “nazisti”, “rasisti”, “xenofobi”, “intoleranti”, “homofobi” etc. In viziunea neomarxistilor, acestia sunt “dusmani de clasa” si “contrarevolutionari”.


Activistii neomarxisti au scris pe unele blocuri si pe unele panouri publicitare mesaje pro-homosexualitate si pro-educatie sexuala. Nu este prima data cand au loc acte de vandalism.

In septembrie 2016, curcea din Piata Unirii din Bucuresti a fost vandalizata de catre activistii anarhisti si LGBT-isti, scriind pe ea mesaje pro-homosexualitate[3]. Politia nu a reusit sa ii identifice pe autori.

SURSE

  1. http://www.activenews.ro/stiri-social/MARSUL-PENTRU-VIAT%C3%83.-Alexandra-Nadane-%E2%80%9ENu-solicitam-interzicerea-legala-a-avortului.-Nu-sprijinim-niciun-fel-de-violenta-impotriva-femeii.-Promovam-constientizarea-societatii-despre-criza-de-sarcina-142158
  2. https://ro.sputnik.md/politics/20170320/11720423/romania-nationalism-new-york-times.html
  3. http://www.activenews.ro/stiri-locale/Crucea-din-Piata-Unirii-a-fost-PROFANATA-cu-mesaje-pro-homosexualitate-136840
  4. Foto: tribuna.ro
  5. Foto: Facebook/Coalitia pentru Familie
  6. Foto: activenews.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Adevar ascuns: beneficiile Soarelui in tratarea cancerului ! Baile de soare recomandate tuturor oamenilor !
Decizia ICCJ ca Facebook este spatiu public nu ameninta Libertatea de Exprimare garantata de Constitutia Romaniei ! In schimb ii responsabilieaza pe cei care recurg la amenintari si intimidari !
Protest în fața ambasadei Ucrainei de la București. Frații noștri din Ucraina „masacrați cultural” de noua lege care închide școlile românești
Beneficiile alimentelor de origine vegetala - asemanarea lor cu organele umane! Demolarea minciunii anti-vegetarianism promovata despre vitamina B12!
Societatea Civila - trebuie sa ramana apolitica si sa nu se lase deturnata de agentii FSN-isti ai politicienilor de la toate partidele !
Savantii americani arata cat de nociva este chimioterapia: sporeste cresterea tumorala si deterioreaza ADN-ul ! Si totusi, corporatiile farmaceutice fac urias profit de pe urma acestei "terapii" !
Un milion de britanici se identifică drept lesbiene, homosexuali sau bisexuali
Un batran bolnav de cancer s-a vindecat singur cu ulei de canabis ! Tetrahidrocarbinolul (THC) din canabis neutralizeaza rapid celulele canceroase ! Acum ati inteles de ce corporatiile farmaceutice au demonizat canabisul de-a lungul timpului ?
Dan Mihalache, după atentatul din Londra: "Mi-a stricat un pic seara"
Libertatea de a fi tu însuţi este un dar de preţ
Planta Curcuma neutralizeaza neurotoxicitatea fluorului din corpul uman ! O metoda eficienta de a va purifica corpul de fluor !
Un barbat din America este acuzat ca a amenintat doi politisti cu o banana ! Banana este o arma letala, mai ales daca este modificata genetic !
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro