Neomarxiștii din România sunt supărați și deranjați după organizarea Marșului pentru Viață

by La data de 25 martie 2017, Coalitia pentru Familie a organizat “Marsul pentru Viata” pentru a sustine valorile crestine, avand in vedere asaltul continuu venit din partea globalistilor/neomarxistilor/internationalistilor, care doresc sa schimbe lumea pentru a crea o Noua Ordine Mondiala, o dictatura globala si o lume fara identitate[1]. Publicatia […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

La data de 25 martie 2017, Coalitia pentru Familie a organizat “Marsul pentru Viata” pentru a sustine valorile crestine, avand in vedere asaltul continuu venit din partea globalistilor/neomarxistilor/internationalistilor, care doresc sa schimbe lumea pentru a crea o Noua Ordine Mondiala, o dictatura globala si o lume fara identitate[1].

Publicatia globalista, New York Times, scria ca “in Romania, nationalismul a murit”[2]. Este un Fake News (n.tr. Stire Falsa), dovada fiind tocmai “Marsul pentru Viata”, dar si organizarea nationalistilor romani si colaborarea lor cu nationalistii din Europa.


“Marsul pentru Viata” a starnit reactia neomarxistilor, adica a “tolerantilor” si a “corectilor politic”: ONG-urile lui George Soros, anumiti jurnalisti dintr-o anumite parte a mass-mediei, dar si unii politicieni.

Despre membrii Coalitiei pentru Familiei si despre oamenii care sustin valorile nationale, neomarxistii au creat tot felul de etichetari aberante “fascisti”, “nazisti”, “rasisti”, “xenofobi”, “intoleranti”, “homofobi” etc. In viziunea neomarxistilor, acestia sunt “dusmani de clasa” si “contrarevolutionari”.


Activistii neomarxisti au scris pe unele blocuri si pe unele panouri publicitare mesaje pro-homosexualitate si pro-educatie sexuala. Nu este prima data cand au loc acte de vandalism.

In septembrie 2016, curcea din Piata Unirii din Bucuresti a fost vandalizata de catre activistii anarhisti si LGBT-isti, scriind pe ea mesaje pro-homosexualitate[3]. Politia nu a reusit sa ii identifice pe autori.

SURSE

  1. http://www.activenews.ro/stiri-social/MARSUL-PENTRU-VIAT%C3%83.-Alexandra-Nadane-%E2%80%9ENu-solicitam-interzicerea-legala-a-avortului.-Nu-sprijinim-niciun-fel-de-violenta-impotriva-femeii.-Promovam-constientizarea-societatii-despre-criza-de-sarcina-142158
  2. https://ro.sputnik.md/politics/20170320/11720423/romania-nationalism-new-york-times.html
  3. http://www.activenews.ro/stiri-locale/Crucea-din-Piata-Unirii-a-fost-PROFANATA-cu-mesaje-pro-homosexualitate-136840
  4. Foto: tribuna.ro
  5. Foto: Facebook/Coalitia pentru Familie
  6. Foto: activenews.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Ungaria pregătește o lege împotriva ONG-urilor lui George Soros: "Guvernul de la Budapesta pregăteşte un proiect de lege care obligă ONG-urile ce acţionează în Ungaria să declare valoarea finanţărilor provenite din străinătate, sub ameninţarea că şi-ar putea pierde autorizaţia de a-şi desfăşura activităţile"
Submarinul-avion - o invenţie românească
Tehnici pentru eliminarea blocajelor mentale şi creşterea încrederii în sine
Teoria evoluţionistă a lui Darwin contestată de arheologi
Supercamionul lui Ceaușescu - un colos care a uimit lumea
Beneficiile alimentelor de origine vegetala - asemanarea lor cu organele umane! Demolarea minciunii anti-vegetarianism promovata despre vitamina B12!
Municipiul Cluj-Napoca depaseste New York, Londra, Roma si Paris la calitatea vietii ! Municipiul Cluj-Napoca are cel mai curat aer din Europa !
Filmele Horror - o adevarata problema pentru sanatatea mintala a oamenilor! Iluminatii promoveaza filmele horror pentru a alimenta rautatea si sadismul din fiinta umana, pentru a-i putea controla usor pe acesti oameni!
MK-Ultra si Monarch - proiectele guvernamentale odioase de control a mintii umane ! Institutul Tavistock din Londra este centrul mondial de control al mintii si emotiilor oamenilor de pe aceasta Planeta !
Proteste la Hiroshima înaintea vizitei istorice a lui Obama: "Sigur că nu își va cere scuze. Dacă și-ar cere scuze, SUA nu ar mai putea să folosească arme nucleare în viitor!"
Marea Britanie: Marinari drogați pe submarin nuclear cu rachete balistice
Nicolae Ceaușescu și bomba atomică: Programul atomic al României
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro