Neomarxiștii din România sunt supărați și deranjați după organizarea Marșului pentru Viață

by La data de 25 martie 2017, Coalitia pentru Familie a organizat “Marsul pentru Viata” pentru a sustine valorile crestine, avand in vedere asaltul continuu venit din partea globalistilor/neomarxistilor/internationalistilor, care doresc sa schimbe lumea pentru a crea o Noua Ordine Mondiala, o dictatura globala si o lume fara identitate[1]. Publicatia […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

La data de 25 martie 2017, Coalitia pentru Familie a organizat “Marsul pentru Viata” pentru a sustine valorile crestine, avand in vedere asaltul continuu venit din partea globalistilor/neomarxistilor/internationalistilor, care doresc sa schimbe lumea pentru a crea o Noua Ordine Mondiala, o dictatura globala si o lume fara identitate[1].


Publicatia globalista, New York Times, scria ca “in Romania, nationalismul a murit”[2]. Este un Fake News (n.tr. Stire Falsa), dovada fiind tocmai “Marsul pentru Viata”, dar si organizarea nationalistilor romani si colaborarea lor cu nationalistii din Europa.


“Marsul pentru Viata” a starnit reactia neomarxistilor, adica a “tolerantilor” si a “corectilor politic”: ONG-urile lui George Soros, anumiti jurnalisti dintr-o anumite parte a mass-mediei, dar si unii politicieni.

Despre membrii Coalitiei pentru Familiei si despre oamenii care sustin valorile nationale, neomarxistii au creat tot felul de etichetari aberante “fascisti”, “nazisti”, “rasisti”, “xenofobi”, “intoleranti”, “homofobi” etc. In viziunea neomarxistilor, acestia sunt “dusmani de clasa” si “contrarevolutionari”.


Activistii neomarxisti au scris pe unele blocuri si pe unele panouri publicitare mesaje pro-homosexualitate si pro-educatie sexuala. Nu este prima data cand au loc acte de vandalism.

In septembrie 2016, curcea din Piata Unirii din Bucuresti a fost vandalizata de catre activistii anarhisti si LGBT-isti, scriind pe ea mesaje pro-homosexualitate[3]. Politia nu a reusit sa ii identifice pe autori.

SURSE

  1. http://www.activenews.ro/stiri-social/MARSUL-PENTRU-VIAT%C3%83.-Alexandra-Nadane-%E2%80%9ENu-solicitam-interzicerea-legala-a-avortului.-Nu-sprijinim-niciun-fel-de-violenta-impotriva-femeii.-Promovam-constientizarea-societatii-despre-criza-de-sarcina-142158
  2. https://ro.sputnik.md/politics/20170320/11720423/romania-nationalism-new-york-times.html
  3. http://www.activenews.ro/stiri-locale/Crucea-din-Piata-Unirii-a-fost-PROFANATA-cu-mesaje-pro-homosexualitate-136840
  4. Foto: tribuna.ro
  5. Foto: Facebook/Coalitia pentru Familie
  6. Foto: activenews.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Muzica baroca dezvolta neuronii ascultatorilor asemanator geniilor ! Inca o data trebuie sa avem grija la ce muzica ascultam !
Beneficiile alimentelor de origine vegetala - asemanarea lor cu organele umane! Demolarea minciunii anti-vegetarianism promovata despre vitamina B12!
Societatea Civila - trebuie sa ramana apolitica si sa nu se lase deturnata de agentii FSN-isti ai politicienilor de la toate partidele !
Conspiratia Ordinului Iezuitilor al Vaticanului si "Papa cel Negru" - cei ce guverneaza si manipuleaza lumea cu ajutorul religiei !
Un tata si-a vindecat copilul, bolnav de cancer, cu ulei de cannabis, dupa ce chimioterapia i-a slabit organismul !
7 obiceiuri, care, în opinia fitoterapeutului Ovidiu Bojor, îți scurtează viața
Decizia ICCJ ca Facebook este spatiu public nu ameninta Libertatea de Exprimare garantata de Constitutia Romaniei ! In schimb ii responsabilieaza pe cei care recurg la amenintari si intimidari !
Ungaria pregătește o lege împotriva ONG-urilor lui George Soros: "Guvernul de la Budapesta pregăteşte un proiect de lege care obligă ONG-urile ce acţionează în Ungaria să declare valoarea finanţărilor provenite din străinătate, sub ameninţarea că şi-ar putea pierde autorizaţia de a-şi desfăşura activităţile"
Marea Britanie: Marinari drogați pe submarin nuclear cu rachete balistice
Zece metode de a va proteja impotriva radiatiei nocive produse de telefonul mobil !
Seful masoneriei din Romania sustine ca "masoneria nu vrea sa conduca lumea din umbra" ! Nu e nevoie s-o conduce din umbra, o puteti face bine si pe fata ! Iata argumentele care vor contrazice orice venerabil mason...
Revista franceză "Charlie Hebdo" face glume pe seama victimelor avalanșei din Italia
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro