Neomarxiștii din România sunt supărați și deranjați după organizarea Marșului pentru Viață

by La data de 25 martie 2017, Coalitia pentru Familie a organizat “Marsul pentru Viata” pentru a sustine valorile crestine, avand in vedere asaltul continuu venit din partea globalistilor/neomarxistilor/internationalistilor, care doresc sa schimbe lumea pentru a crea o Noua Ordine Mondiala, o dictatura globala si o lume fara identitate[1]. Publicatia […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

La data de 25 martie 2017, Coalitia pentru Familie a organizat “Marsul pentru Viata” pentru a sustine valorile crestine, avand in vedere asaltul continuu venit din partea globalistilor/neomarxistilor/internationalistilor, care doresc sa schimbe lumea pentru a crea o Noua Ordine Mondiala, o dictatura globala si o lume fara identitate[1].

Publicatia globalista, New York Times, scria ca “in Romania, nationalismul a murit”[2]. Este un Fake News (n.tr. Stire Falsa), dovada fiind tocmai “Marsul pentru Viata”, dar si organizarea nationalistilor romani si colaborarea lor cu nationalistii din Europa.


“Marsul pentru Viata” a starnit reactia neomarxistilor, adica a “tolerantilor” si a “corectilor politic”: ONG-urile lui George Soros, anumiti jurnalisti dintr-o anumite parte a mass-mediei, dar si unii politicieni.

Despre membrii Coalitiei pentru Familiei si despre oamenii care sustin valorile nationale, neomarxistii au creat tot felul de etichetari aberante “fascisti”, “nazisti”, “rasisti”, “xenofobi”, “intoleranti”, “homofobi” etc. In viziunea neomarxistilor, acestia sunt “dusmani de clasa” si “contrarevolutionari”.


Activistii neomarxisti au scris pe unele blocuri si pe unele panouri publicitare mesaje pro-homosexualitate si pro-educatie sexuala. Nu este prima data cand au loc acte de vandalism.

In septembrie 2016, curcea din Piata Unirii din Bucuresti a fost vandalizata de catre activistii anarhisti si LGBT-isti, scriind pe ea mesaje pro-homosexualitate[3]. Politia nu a reusit sa ii identifice pe autori.

SURSE

  1. http://www.activenews.ro/stiri-social/MARSUL-PENTRU-VIAT%C3%83.-Alexandra-Nadane-%E2%80%9ENu-solicitam-interzicerea-legala-a-avortului.-Nu-sprijinim-niciun-fel-de-violenta-impotriva-femeii.-Promovam-constientizarea-societatii-despre-criza-de-sarcina-142158
  2. https://ro.sputnik.md/politics/20170320/11720423/romania-nationalism-new-york-times.html
  3. http://www.activenews.ro/stiri-locale/Crucea-din-Piata-Unirii-a-fost-PROFANATA-cu-mesaje-pro-homosexualitate-136840
  4. Foto: tribuna.ro
  5. Foto: Facebook/Coalitia pentru Familie
  6. Foto: activenews.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Dalai-Lama: "Rușii pot schimba lumea și să devină națiunea conducătoare"
A fost demascată una din cele mai mari FARSE privind războiul din Siria. Tatăl lui Omran Daqneesh, băiețelul pe care presa occidentală l-a numit „simbol al tragediei umanitare siriene”, dezvăluie că rebelii i-au oferit bani pentru a-l acuza pe Assad
La 12 ani de la moarte, sârbii vor să-i ridice statuie lui Slobodan Miloșevici, la Belgrad: Nu a permis nimănui să umilească poporul sârb! În 2016, Slobodan Milosevic a fost achitat de către Tribunalul Penal Internațional pentru fosta Iugoslavie!
LSD (Dietilamida acidului lisergic)
Planta Curcuma neutralizeaza neurotoxicitatea fluorului din corpul uman ! O metoda eficienta de a va purifica corpul de fluor !
Preparati-va acasa propria voastra pasta de dinti 100% naturala fara fluor ! O sa aveti dintii din ce in ce mai curati si sanatosi !
"ISIS și atentatele din 11 septembrie sunt creații ale americanilor menite să justifice războiul contra terorii din Orientul Mijlociu"
Municipiul Cluj-Napoca depaseste New York, Londra, Roma si Paris la calitatea vietii ! Municipiul Cluj-Napoca are cel mai curat aer din Europa !
Busuiocul Indian elimina fluorul din apa potabila ! O descoperire stiintifica deosebit de importanta in lupta impotriva fluorizarii apei !
Asasinarea masonului Roberto Calvi ("Bancherul lui Dumnezeu") la ordinul lojii masonice Propaganda Due (P2)
Miracolul polonez sfidează UE: „Este suficient să nu furi!”
Filmele Horror - o adevarata problema pentru sanatatea mintala a oamenilor! Iluminatii promoveaza filmele horror pentru a alimenta rautatea si sadismul din fiinta umana, pentru a-i putea controla usor pe acesti oameni!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro