Neomarxiștii (#Rezist, Antifa și alte grupări ale stângii radicale) din toată lumea sărbătoresc 100 de ani de la Marea Revoluție Bolșevică din Rusia (7 noiembrie 1917)

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Comunismul a fost creatia Iluminatilor. Comunismul a fost un experiment al Iluminatilor pentru a vedea cum se comporta oamenii atunci cand drepturile si libertatile le sunt luate. Iluminatii au ales Rusia ca locul unde sa-si puna in aplicare experimentul.

Evreul Moses Hess, membru al lojii francmasonice Marele Orient (loja implicata in Revolutia Franceza), este fondatorul Socialismului. De la evreul Moses Hess, evreii Karl Marx si Friedrich Engels au preluat ideile si au creat “Manifestul Comunist”.


Vladimir Lenin a fost omul Iluminatilor. Vladimir Lenin a fost finantat din SUA, de catre bancherii internationali de pe Wall Street pentru a instaurat Revolutia Bolsevica in Rusia. Astazi, la 100 de ani de la Marea Revolutie Bolsevica, neocomunismul este prezent in SUA si UE. Corectitudinea politica este parte importanta a neomarxismului. Corectitudinea politica inseamna cenzura.

Diferenta dintre comunism (marxism-leninism) si neocomunism (neomarxism) este ca, comunistii (marxist-leninistii) sustineau lupta proletarilor impotriva burghezilor, iar neocomunistii sustin lupta minoritatilor impotriva majoritatii. Scoala de la Frankfurt este cea care a creat neomarxismul.


Cateva exemple: Gyorgy Lukacs a fost un neomarxist, care a creat conceptul de “Terorism Cultural”, iar Herbert Marcurse a fost un alt neomarxist, care a creat conceptul de “Toleranta Represiva”.

Astazi, globalistii SUA-UE-Soros sustin Revolutia Neomarxista. Noua Ordine Mondiala (Globalizarea) este o ideologie a neomarxistilor, care vor sa rastoarne valorile nationale ale tuturor statelor nationale (cultura, istorie, religie, traditie).

Neomarxistii din SUA si UE sunt la un pas sa instaureze neocomunismul. A se vedea cum acestia militeaza pentru casatoriile LGBT, adoptiile de copii de catre persoanele LGBT, multiculturalism, ateism. Acestia militeaza impotriva libertatii de exprimare.

Una dintre cele mai cunoscute organizatii ale stangii radicale este Antifa. Antifa este o organizatie neomarxista, anarhista, internationala, globalista, care sustine Noua Ordine Mondiala. Miscarea #Rezist este o miscare similara cu Antifa. Miscarea Black Live Matter este o alta miscare neomarxista. Toate aceste miscari ale stangii radicale sunt finantate de catre globalistul George Soros.

In Romania exista miscarea #Rezist. Miscarea #Rezist din Romania este alcatuita din ONG-urile lui George Soros, care militeaza pentru aceleasi idei ca si tovarasii lor din SUA si UE. Miscarea #Rezist din Romania este sustinatoare a asa-zisei “lupte anticoruptie” din Romania. Acestia sustin abuzurile comise de judecatori si procurori, si nu vor ca in Romania sa existe o lege a raspunderii magistratilor.

Miscarea #Rezist nu este o alternativa pentru Romania. Romania are nevoie de nationalism pentru protejarea valorilor nationale.

SURSE

  1. Foto: narrative-collapse.com
  2. Foto: flux24.ro
  3. Foto: Inquam Photos/Octav Ganea
  4. Foto: privesc.eu

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...