Neomarxiștii (#Rezist, Antifa și alte grupări ale stângii radicale) din toată lumea sărbătoresc 100 de ani de la Marea Revoluție Bolșevică din Rusia (7 noiembrie 1917)

by Comunismul a fost creatia Iluminatilor. Comunismul a fost un experiment al Iluminatilor pentru a vedea cum se comporta oamenii atunci cand drepturile si libertatile le sunt luate. Iluminatii au ales Rusia ca locul unde sa-si puna in aplicare experimentul. Evreul Moses Hess, membru al lojii francmasonice Marele Orient (loja […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Comunismul a fost creatia Iluminatilor. Comunismul a fost un experiment al Iluminatilor pentru a vedea cum se comporta oamenii atunci cand drepturile si libertatile le sunt luate. Iluminatii au ales Rusia ca locul unde sa-si puna in aplicare experimentul.

Evreul Moses Hess, membru al lojii francmasonice Marele Orient (loja implicata in Revolutia Franceza), este fondatorul Socialismului. De la evreul Moses Hess, evreii Karl Marx si Friedrich Engels au preluat ideile si au creat “Manifestul Comunist”.


Vladimir Lenin a fost omul Iluminatilor. Vladimir Lenin a fost finantat din SUA, de catre bancherii internationali de pe Wall Street pentru a instaurat Revolutia Bolsevica in Rusia. Astazi, la 100 de ani de la Marea Revolutie Bolsevica, neocomunismul este prezent in SUA si UE. Corectitudinea politica este parte importanta a neomarxismului. Corectitudinea politica inseamna cenzura.

Diferenta dintre comunism (marxism-leninism) si neocomunism (neomarxism) este ca, comunistii (marxist-leninistii) sustineau lupta proletarilor impotriva burghezilor, iar neocomunistii sustin lupta minoritatilor impotriva majoritatii. Scoala de la Frankfurt este cea care a creat neomarxismul.


Cateva exemple: Gyorgy Lukacs a fost un neomarxist, care a creat conceptul de “Terorism Cultural”, iar Herbert Marcurse a fost un alt neomarxist, care a creat conceptul de “Toleranta Represiva”.

Astazi, globalistii SUA-UE-Soros sustin Revolutia Neomarxista. Noua Ordine Mondiala (Globalizarea) este o ideologie a neomarxistilor, care vor sa rastoarne valorile nationale ale tuturor statelor nationale (cultura, istorie, religie, traditie).

Neomarxistii din SUA si UE sunt la un pas sa instaureze neocomunismul. A se vedea cum acestia militeaza pentru casatoriile LGBT, adoptiile de copii de catre persoanele LGBT, multiculturalism, ateism. Acestia militeaza impotriva libertatii de exprimare.

Una dintre cele mai cunoscute organizatii ale stangii radicale este Antifa. Antifa este o organizatie neomarxista, anarhista, internationala, globalista, care sustine Noua Ordine Mondiala. Miscarea #Rezist este o miscare similara cu Antifa. Miscarea Black Live Matter este o alta miscare neomarxista. Toate aceste miscari ale stangii radicale sunt finantate de catre globalistul George Soros.

In Romania exista miscarea #Rezist. Miscarea #Rezist din Romania este alcatuita din ONG-urile lui George Soros, care militeaza pentru aceleasi idei ca si tovarasii lor din SUA si UE. Miscarea #Rezist din Romania este sustinatoare a asa-zisei “lupte anticoruptie” din Romania. Acestia sustin abuzurile comise de judecatori si procurori, si nu vor ca in Romania sa existe o lege a raspunderii magistratilor.

Miscarea #Rezist nu este o alternativa pentru Romania. Romania are nevoie de nationalism pentru protejarea valorilor nationale.

SURSE

  1. Foto: narrative-collapse.com
  2. Foto: flux24.ro
  3. Foto: Inquam Photos/Octav Ganea
  4. Foto: privesc.eu

Citiți și...

Un politician cere demisia lui Alexandru Florian, directorul Institutului "Elie Wiesel" ! "A adus o grava jignire poporului roman!"
Jacques-Yves Cousteau: "Pentru a stabiliza populația mondială, trebuie să eliminăm 350.000 de oameni pe zi. Este un lucru oribil de spus, dar e la fel de rău să nu o spunem"
Rețeaua lui George Soros din România
Noua Ordine Mondială - un adevărat pericol pentru omenire
Joaca dementă de-a Dumnezeu: riscurile nebănuite ale extincției planificate
Wall Street și Revoluția Bolșevică
Fanii Platformei pentru Drepturi și Libertăți „Respect" cer MOARTEA Coaliției pentru Familie. Mihai Gheorghiu: "Discursul urii depline, al fundamentalismului anticreștin, al disprețului pentru milioane de cetățeni români. O revoluție a urii și a minciunii"
Oficialii din Harghita și Covasna i-au cântat imnul secuiesc lui Klaus Iohannis, la Miercurea Ciuc
Toleranță zero. Homosexualii din România nu vor ca Teatrul Național să găzduiască o conferință organizată de Coaliția pentru Familie. Cum denaturează adevărul organizația Accept
Corporațiile SUA și UE exercita presiuni asupra Parlamentului României pentru a vota un proiect legislativ cu scopul de a renunța la impozitarea veniturilor suplimentare obținute de companiile care extrag și comercializează gaze naturale din Marea Neagră
Figurinele cu reptilieni, vechi de 7.000 de ani, din Ubaid
Președintele SUA, Donald Trump, ar dori să-l demită pe șeful Băncii Federale de Rezerve a SUA, fiind enervat de decizia instituției de a crește rata dobânzii. Banca Federală de Rezerve a SUA este o bancă privată, creată în 1913, care împrumută cu bani Guvernul SUA
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro