Neomarxiștii (#Rezist, Antifa și alte grupări ale stângii radicale) din toată lumea sărbătoresc 100 de ani de la Marea Revoluție Bolșevică din Rusia (7 noiembrie 1917)

by Comunismul a fost creatia Iluminatilor. Comunismul a fost un experiment al Iluminatilor pentru a vedea cum se comporta oamenii atunci cand drepturile si libertatile le sunt luate. Iluminatii au ales Rusia ca locul unde sa-si puna in aplicare experimentul. Evreul Moses Hess, membru al lojii francmasonice Marele Orient (loja […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Comunismul a fost creatia Iluminatilor. Comunismul a fost un experiment al Iluminatilor pentru a vedea cum se comporta oamenii atunci cand drepturile si libertatile le sunt luate. Iluminatii au ales Rusia ca locul unde sa-si puna in aplicare experimentul.

Evreul Moses Hess, membru al lojii francmasonice Marele Orient (loja implicata in Revolutia Franceza), este fondatorul Socialismului. De la evreul Moses Hess, evreii Karl Marx si Friedrich Engels au preluat ideile si au creat “Manifestul Comunist”.


Vladimir Lenin a fost omul Iluminatilor. Vladimir Lenin a fost finantat din SUA, de catre bancherii internationali de pe Wall Street pentru a instaurat Revolutia Bolsevica in Rusia. Astazi, la 100 de ani de la Marea Revolutie Bolsevica, neocomunismul este prezent in SUA si UE. Corectitudinea politica este parte importanta a neomarxismului. Corectitudinea politica inseamna cenzura.

Diferenta dintre comunism (marxism-leninism) si neocomunism (neomarxism) este ca, comunistii (marxist-leninistii) sustineau lupta proletarilor impotriva burghezilor, iar neocomunistii sustin lupta minoritatilor impotriva majoritatii. Scoala de la Frankfurt este cea care a creat neomarxismul.


Cateva exemple: Gyorgy Lukacs a fost un neomarxist, care a creat conceptul de “Terorism Cultural”, iar Herbert Marcurse a fost un alt neomarxist, care a creat conceptul de “Toleranta Represiva”.

Astazi, globalistii SUA-UE-Soros sustin Revolutia Neomarxista. Noua Ordine Mondiala (Globalizarea) este o ideologie a neomarxistilor, care vor sa rastoarne valorile nationale ale tuturor statelor nationale (cultura, istorie, religie, traditie).

Neomarxistii din SUA si UE sunt la un pas sa instaureze neocomunismul. A se vedea cum acestia militeaza pentru casatoriile LGBT, adoptiile de copii de catre persoanele LGBT, multiculturalism, ateism. Acestia militeaza impotriva libertatii de exprimare.

Una dintre cele mai cunoscute organizatii ale stangii radicale este Antifa. Antifa este o organizatie neomarxista, anarhista, internationala, globalista, care sustine Noua Ordine Mondiala. Miscarea #Rezist este o miscare similara cu Antifa. Miscarea Black Live Matter este o alta miscare neomarxista. Toate aceste miscari ale stangii radicale sunt finantate de catre globalistul George Soros.

In Romania exista miscarea #Rezist. Miscarea #Rezist din Romania este alcatuita din ONG-urile lui George Soros, care militeaza pentru aceleasi idei ca si tovarasii lor din SUA si UE. Miscarea #Rezist din Romania este sustinatoare a asa-zisei “lupte anticoruptie” din Romania. Acestia sustin abuzurile comise de judecatori si procurori, si nu vor ca in Romania sa existe o lege a raspunderii magistratilor.

Miscarea #Rezist nu este o alternativa pentru Romania. Romania are nevoie de nationalism pentru protejarea valorilor nationale.

SURSE

  1. Foto: narrative-collapse.com
  2. Foto: flux24.ro
  3. Foto: Inquam Photos/Octav Ganea
  4. Foto: privesc.eu

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Decalog pentru cei de la #Rezist
Ziua Recunoștinței - adevărul despre originile ei
Atacurile teroriste – capital nepreţuit pentru instituţiile de tip poliţienesc, care vor să ne bage în cămăşile de forţă ale noii lumi
Un deputat UDMR a depus un proiect de lege care stipulează autonomia județelor Covasna, Harghita și Mureș într-un „Ținut Secuiesc”. Noua regiune ar avea aproape 800.000 de locuitori și un președinte
Slobodan Milosevic: "Țările aflate sub dominație străină iși uită repede trecutul, istoria, tradițiile, simbolurile naționale, modul lor de viață și uneori chiar propria limbă"
Muzeul Național al Irakului distrus de către militarii americani, care au furat mii de obiecte antice din perioada sumeriană, asiriană și babiloniană
Sorosiştii sunt foarte activi în Polonia ca şi în România. Polonia: Zeci de ONG-uri cer parlamentului să oprească discuțiile asupra schimbărilor la sistemul judiciar dorite de partidul de guvernământ
Dezvăluirile unui fost colonel SRI despre Sistemul Represiv din România și acoperiții din presă: "Unii primeau mailuri cu rechizitorii și un ordin clar. SRI făcea rechizitorii și alegea complete"
Banca Angliei refuză Venezuelei să-și retragă aurul. La fel, România păstrează aici o mare parte din aurul său
Falimentul regimului euro-atlantic în România (III)
Un pilot de avion uita sa opreasca pulverizatoarele Chemtrails inainte de aterizare ! Cel mai spectaculos caz despre conspiratia "darelor mortii" pulverizate de avioane !
Vladimir Putin: "Conducerea turcă ar face bine să-și ceară scuze pentru doborârea avionului, care reprezintă clar o crimă de război, în loc să sune la sediul NATO"
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro