Neomarxiștii (#Rezist, Antifa și alte grupări ale stângii radicale) din toată lumea sărbătoresc 100 de ani de la Marea Revoluție Bolșevică din Rusia (7 noiembrie 1917)

by Comunismul a fost creatia Iluminatilor. Comunismul a fost un experiment al Iluminatilor pentru a vedea cum se comporta oamenii atunci cand drepturile si libertatile le sunt luate. Iluminatii au ales Rusia ca locul unde sa-si puna in aplicare experimentul. Evreul Moses Hess, membru al lojii francmasonice Marele Orient (loja […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Comunismul a fost creatia Iluminatilor. Comunismul a fost un experiment al Iluminatilor pentru a vedea cum se comporta oamenii atunci cand drepturile si libertatile le sunt luate. Iluminatii au ales Rusia ca locul unde sa-si puna in aplicare experimentul.

Evreul Moses Hess, membru al lojii francmasonice Marele Orient (loja implicata in Revolutia Franceza), este fondatorul Socialismului. De la evreul Moses Hess, evreii Karl Marx si Friedrich Engels au preluat ideile si au creat “Manifestul Comunist”.


Vladimir Lenin a fost omul Iluminatilor. Vladimir Lenin a fost finantat din SUA, de catre bancherii internationali de pe Wall Street pentru a instaurat Revolutia Bolsevica in Rusia. Astazi, la 100 de ani de la Marea Revolutie Bolsevica, neocomunismul este prezent in SUA si UE. Corectitudinea politica este parte importanta a neomarxismului. Corectitudinea politica inseamna cenzura.

Diferenta dintre comunism (marxism-leninism) si neocomunism (neomarxism) este ca, comunistii (marxist-leninistii) sustineau lupta proletarilor impotriva burghezilor, iar neocomunistii sustin lupta minoritatilor impotriva majoritatii. Scoala de la Frankfurt este cea care a creat neomarxismul.


Cateva exemple: Gyorgy Lukacs a fost un neomarxist, care a creat conceptul de “Terorism Cultural”, iar Herbert Marcurse a fost un alt neomarxist, care a creat conceptul de “Toleranta Represiva”.

Astazi, globalistii SUA-UE-Soros sustin Revolutia Neomarxista. Noua Ordine Mondiala (Globalizarea) este o ideologie a neomarxistilor, care vor sa rastoarne valorile nationale ale tuturor statelor nationale (cultura, istorie, religie, traditie).

Neomarxistii din SUA si UE sunt la un pas sa instaureze neocomunismul. A se vedea cum acestia militeaza pentru casatoriile LGBT, adoptiile de copii de catre persoanele LGBT, multiculturalism, ateism. Acestia militeaza impotriva libertatii de exprimare.

Una dintre cele mai cunoscute organizatii ale stangii radicale este Antifa. Antifa este o organizatie neomarxista, anarhista, internationala, globalista, care sustine Noua Ordine Mondiala. Miscarea #Rezist este o miscare similara cu Antifa. Miscarea Black Live Matter este o alta miscare neomarxista. Toate aceste miscari ale stangii radicale sunt finantate de catre globalistul George Soros.

In Romania exista miscarea #Rezist. Miscarea #Rezist din Romania este alcatuita din ONG-urile lui George Soros, care militeaza pentru aceleasi idei ca si tovarasii lor din SUA si UE. Miscarea #Rezist din Romania este sustinatoare a asa-zisei “lupte anticoruptie” din Romania. Acestia sustin abuzurile comise de judecatori si procurori, si nu vor ca in Romania sa existe o lege a raspunderii magistratilor.

Miscarea #Rezist nu este o alternativa pentru Romania. Romania are nevoie de nationalism pentru protejarea valorilor nationale.

SURSE

  1. Foto: narrative-collapse.com
  2. Foto: flux24.ro
  3. Foto: Inquam Photos/Octav Ganea
  4. Foto: privesc.eu

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Guvernul ungar dorește să interzică studiile de gen în universități
Masoneria şi lumea în care trăim
Conspirația Iluminaților împotriva energiei libere - cercetători asasinați
Islanda refuza sa intre in UE, asta dupa revolutia pasnica din octombrie 2008 ! "Noi am trecut deja prin criza in care sinteti voi acum, dar voi nu ati invatat nimic ! Acestia in octombrie 2008 au bagat la puscarie toti bancherii corupti !
Noua Ordine Mondială înseamnă un comunism global, un guvern mondial, dictatura corporațiilor, dictatura minorităților, dictatura băncilor, căsătorii LGBT, multiculturalism, teoria gender, Big Brother, cenzura internetului, sfârșitul libertății de exprimare, distrugerea valorilor naționale, distrugerea națiunilor
Phil Schneider, asasinat în 1996 de guvernul SUA, după dezvăluirile sale despre Bazele Secrete ale Iluminaților, Noua Ordine Mondială, Guvernul Mondial, reptilieni și Micii Cenușii
Vaticanul cere o Nouă Ordine Mondială cu o Bancă Centrală Mondială și o Autoritate Politică Globală
Pentagonul recunoaște că folosește drone pentru a spiona cetățenii americani
Așa se face politica! Lider de la Varșovia: "Nu noi am exploatat țările din care provin refugiații ajunși în Europa, nu ne-am folosit de forța lor de muncă și nu noi i-am invitat aici"
Societatea Fabian - organizaţia britanică care a susţinut din umbră Comunismul
Se întâmplă în România! Managerul Kaufland din Odorheiu Secuiesc: Cunoașterea limbii române ca o condiție pentru angajare ar fi discriminare
Transformarea societății în care trăim: Ce s-a petrecut cu America?
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro