• Fără categorie

Neomarxistul Victor Ponta susține că referendumul privind redefinirea familiei este “o formă de populism ieftin”

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Ponta spune că referendumul pe tema redefinirii familiei este o formă de populism ieftin

Fostul premier Victor Ponta afirmă că referendumul de modificare a Constituției pe tema redefinirii familiei ca fiind formată dintre un bărbat și o femeie, pe care social-democrații vor să îl organizeze în această toamnă, este “o formă de populism ieftin” și nu rezolvă niciuna dintre problemele pe care le are România.


“Nu cred că asta era problema României. Cred că e o majoritate covârșitoare care e pentru familie tradițională, dar nu mi s-a părut că din cauza asta nu se pot face autostrăzi sau nu se pot face școli sau nu avem noi bani la buget. Subiecte false, populiste, care merg mână în mână cu ideea unei prese care e destul de limitată la chestiunile astea populiste, dar care pe termen mediu și lung nu ne aduc niciun beneficiu. Dimpotrivă, ne aduc doar probleme pe care nu trebuia să le avem”, a declarat Victor Ponta, luni, la RFI.

Fostul lider al PSD consideră că politicienii nu sunt cei mai în măsură să dea lecții de moralitate poporului român.


“Este o formă doar de populism ieftin. Vă întreb: este în acest moment în România o problemă pe această temă? Se întâmplau zi de zi căsătorii între persoane de același sex și simte nevoia domnul Dragnea să ia măsuri? Plus că acum vin din interiorul politicii, din păcate, și al conducerii PSD. Nu cred, nici Liviu Dragnea, nici alții, nici eu nu suntem cei care să dăm lecții de moralitate poporului român. Știți cum se spune: uită-te întâi în ochiul tău și după aceea în al altora. Dar e un subiect care nu ne rezolvă niciuna dintre probleme, ne creează așa o impresie falsă și de a doua zi, după referendum, o să fie mai mulți bani de salarii și pensii? Nu cred”, adăugă Ponta.

Președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, lider al PSD, a anunțat sâmbătă, la Mamaia, că există intenția ca în această toamnă să fie organizat referendumul de modificare a Constituției pe tema familiei.

Legea referendumului se află printre prioritățile legislative ale parlamentarilor social-democrați.

AGERPRES/(AS — autor: Florin Marin, editor: Mihai Simionescu, editor online: Irina Giurgiu)”[1]

Tupeul plagiatorului Victor Ponta nu are limite. Dupa ce a facut o intelegere cu Erdogan pentru construirea unei Mega Moschei la Bucuresti, acum, el vine si ne vorbeste despre “populism”. Da, redefinirea familiei in Constitutia Romaniei este absolut necesara, avand in vedere atacurile uriase venite din partea globalistilor/neomarxistilor/progresistilor la adresa familiei.

SURSE

  1. https://www.agerpres.ro/politica/2017/09/04/ponta-spune-ca-referendumul-pe-tema-redefinirii-familiei-este-o-forma-de-populism-ieftin-11-15-38
  2. Foto: digi24.ro

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...