Neturei Karta – organizația evreilor antisionism

Distribuie!

„Neturei Karta este o parte din diaspora evreiască formată din evrei ortodocși antisioniști. Majoritatea grupului trăiește la New York și o mică grupă la Ierusalim.

Rabinii ortodocși din mișcarea iudaică Neturei Karta au pus anatema pe sioniști. Rabinul Yisroel Weiss din Jews United Against Zionism a declarat într-un interviu acordat chiar Fox News-ului, că:


„Transformarea Iudaismului din spiritualitate, dintr-o religie, în materialism, cu scopul naționalist de a deține o bucățică de pământ, toate autoritățile rabinice au zis că aceasta este în antiteză cu tot ceea ce reprezintă Iudaismul – și este în mod explicit interzis de Tora pentru că noi suntem în exil din poruncă dumnezeiască.”[1]

1405119544-orthodox-jews-from-neturei-karta-back-gaza-and-palestine_5232985 Neturei Karta impotriva Sionismului 11234809_984157224989879_7830190955642489402_n

Scriitorul evreu, Jack Birnstein, a fost asasinat de catre Mossad, dupa ce a publicat cartea „Viata unui evreu american in Israelul marxisto-sionist”, unde expune pe larg cum functioneaza sistemul „democratic” din Israel si abuzurile care se petrec acolo.


SURSE

  1. https://ro.wikipedia.org/wiki/Neturei_Karta
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...