Nicolas Sarkozy după gratii? Parchetul francez îl numește deja „condamnat” pe fostul președinte

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„Parchetul național financiar francez, potrivit Le Monde, îl numește deja pe fostul președinte francez Nicolas Sarkozy „condamnat”. Jurnaliștii de la Le Monde au avut acces la rechizitoriul privitor la afacerea de corupție și trafic de influență în care este implicat fostul președinte francez.

Rechizitoriul mai precizează că există dovezi suficiente pentru a-l condamna pe Sarkozy.
Este deja o premieră. Pentru prima oară un președinte al Republicii ar putea răspunde pentru corupție în cursul unui proces public, subliniază Le Monde.
Dosarul este agravat și de o altă acuzație foarte gravă. În 2014 Sarkozy ar fi încercat să obțină acces la informații secrete din acest dosar prin intermediul avocatului său Thierry Herzog.
Așteptăm cu nerăbdare limpezirea apelor și în mult discutatele și mult amânatele dosare de corupție aflate pe rol în lumea românească în care sunt vizați foști și actuali înalți demnitari.”[1]

SURSE


  1. https://www.activenews.ro/externe/Nicolas-Sarkozy-dupa-gratii-Parchetul-francez-il-numeste-deja-%E2%80%9Econdamnat-pe-fostul-presedinte-146785
  2. Foto: activenews.ro

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...