Nikola Tesla a provocat catastrofa de la Tunguska?

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Siberia orientală, 30 iunie 1908, cerul este străbătut de o flacără uriașă. Pământul s-a cutremurat pe o suprafață de 2000 de kilometri. Peste 200000 de hectare de pădure a ars. A fost avansată teza că un meteorit este cauza. Pentru prima dată, în 1927 a fost declanșată prima anchetă. Specialiștii ajunși la fața locului nu au găsit nicio urmă de meteorit.

Unii specialiști au început să se întrebe dacă nu cumva Nikola Tesla este implicat în dezastrul de la Tunguska. Nikola Tesla s-a născut în 1856, în Croația, iar copilăria în Europa de Est. De mic copil a dat dovadă de o inteligență sclipitoare în calculele matematice. Vorbea șase limbi străine și dădea dovadă de o memorie vizuală fenomenală. Putea construi mașini, tot planul executării era în cap, nu folosea schițe sau desene. Domeniul său forte era electricitate. În 1884, decide să plece în SUA, unde decide să lucreze alături de Thomas Edison, marele fizician.


Lucrurile decurg rău între cei doi. Edison nu agrea inteligența debordantă a lui Tesla și invențiile sale. Marea teorie a lui Tesla era aceea că lumea este un uriaș conductor natural, care putea transmite unde electrice, care puteau fi captate prin receptori, oriunde în lume. În subsolul laboratorului său, el a amplasat un emițător-receptor, de 60 metri lungime, acoperit de un înveliș din cupru. Ideea era de a transmite unde în jurul Pământului, ca mai apoi să le poată capta. Arcul electric produs era de peste 50 de metri.

În momentul în care făcea experimente, electricitatea din orașul în care locuia se întrerupea. Pleacă la New York și începe un experiment cu un emițător uriaș, încercând să transforme crusta terestră într-o uriașă priză electrică, care ar fi produs energie pentru toată planeta. Era suficient ca cineva să înfigă o tijă în pământ și obținea energie gratuit. Emițătorul putea să emită o putere de 100 miliarde de wați. O forță uriașă care putea să pună în pericol o parte din populaţia mondială.


Americanii sunt entuziasmați și încep să finanțeze proiectul. Nu sunt însă, de acord ca toate țările să beneficieze de electricitate, neparticipând financiar la susținerea proiectului. În 1907, se produce o tragedie. Un vapor francez explodează. Mister total. Nu se cunosc cauzele. În 1908, Tesla se destăinuie unui ziarist, spunându-i că emițătorul pe care l-a creat are puteri care pot produce catastrofe. El vorbea despre undele produse ca fiind raze ale morții. Opt luni mai târziu, se produce catastrofa de la Tunguska.

Sunt cercetători care au atribuit toate aceste incidente catastrofale, experimentelor pe care Tesla le efectua. Siberia, prin faptul că era o zonă nepopulată, izolată, iar imperiul țarist nu se arătase prea interesat de soarta lui, putea fi cel mai bun loc pentru aceste experimente.

Rămâne întrebarea, de ce ancheta a început în 1924, la 16 ani diferență de eveniment? De ce nu s-au găsit urme de meteorit? Proiectul costa sume uriașe, iar finanțatorii americani s-au retras din proiect. Tesla, dezamăgit, intră într-un exil voluntar. Un prieten apropiat al lui Tesla declara în 1924, că mașinăria inventată de Tesla este o mașină a morții.

campi-magnetici

Tesla moare în 1943. După moartea sa, laboratorul său a ars, fără ca autoritățile americane să precizeze în ce circumstanțe. S-a vrut ca mașinăria morții să dispară și odată cu ea și secretul lui Tesla. Se vede că, uneori, geniile nasc monștri.”[1]

SURSE

  1. http://www.efemeride.ro/nikola-tesla-a-provocat-catastrofa-de-la-tunguska

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...

Citește mai multe:
Inteligența artificială, o amenințare la adresa omenirii

Michael Pye și Kirsten Dalley – “Civilizații dispărute și secrete ale trecutului”

Bateria care se incarca intr-o secunda inventata de oamenii de stiinta americani! Destul de potrivita persoanelor care au nevoie in graba sa o incarce! Cateva sfaturi pentru incarcarea acumulatorilor pentru a va tine mult!

SUA: Piramida situată în Dakota de Nord a fost realizată special pentru detectarea rachetelor sovietice

Teoria Big Bang este falsă: Universul nostru și Universurile Paralele nu au început și nici sfârșit, ci sunt eterne

Închide