Nikola Tesla: „Dacă vrei să afli secretele Universului, gândeşte în termeni de energie, frecvenţă şi vibraţie”

Distribuie!

„Nikola Tesla: „Dacă vrei să afli secretele Universului, gândeşte în termeni de energie, frecvenţă şi vibraţie”.

Fizica cuantică reprezintă studiul şi investigarea „Microˮ-ului în contrast cu studiul obiectelor celeste din lumea „Macroˮ.


La ora actuală putem cădea de acord că totul în Univers este pur şi simplu energie.

Încercaţi să loviţi cu pumnul un perete. Acel zid fizic a fost lovit şi probabil v-ați ales cu o vânătaie… Ambele sunt energie. Dar ceea ce este interesant este că niciodată nu ați atins peretele şi nici el pumnul dvs.


Atomii de carbon ai peretelui vibrează la aceeaşi frecvenţă cu atomii de carbon ai pumnului dvs., având aceeaşi distanţă între ei, astfel că atunci când ați tras un pumn în perete, de fapt între voi s-a produs un fel de reacţie electrică, mai degrabă decât una materială, cel puţin la nivel sub-atomic.

A avut loc o formă de respingere. Acelaşi proces se petrece când stăm pe pământ. Aşa că, data viitoare când cineva vă întreabă de ce nu levitați, puteţi să-i spuneți că deja o faceți! Cercetătorii învaţă în mod continuu că ceea ce numim noi materie este o iluzie. Ce-i drept, o iluzie reală şi câteodată dureroasă.

Comunităţile ştiinţifice ajung la concluzia că totul este energie. Din moment ce suntem parte din acest Tot şi Energia este pretutindeni… putem considera că şi noi suntem Omniprezenţi peste tot în acelaşi timp? Se poate să fim parte esenţială a aceluiaşi Întreg, la fel ca o mandală?

Reflectând la cele de mai sus, ne dăm seama cum diferenţele personale mărunte pălesc în faţa înţelegerii a ceea ce suntem la o scară mult mai mare.”[1]

SURSE

  1. http://yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=19920
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Omule, alege-te pe tine!
Stiința modernă afirmă că o nouă rasă de oameni a apărut pe Pământ
Iubirea de sine înseamnă să-L respecţi pe Dumnezeu
În anul 1973, Joseph C. Sharp, doctor în științe la Institutul de Cercetare al Armatei Walter Reed, a pus la punct o metodă de sintetizare a unei audiograme formate din pulsuri de microunde, care reprezenta echivalentul unui mesaj constituit din cuvinte, trimițând astfel mesaje codificate în creier
Ce este Luna ? Satelit natural, artificial sau o imensa nava extraterestra ?
Un alt om de ştiinţă care a lucrat în Zona 51 şi care a dorit să facă totul public a fost fizicianul Michael Wolf. Declaraţiile sale au fost mult mai detaliate, ceea ce a determinat din partea agenţiilor americane însărcinate cu păstrarea secretului despre extratereştri, atacuri violente la persoana lui. El a dezvăluit faptul că LED-urile (diode emiţătoare de lumină), superconductivitatea şi tehnologia fibrelor optice se numără printre tehnologiile descoperite prin cercetările realizate asupra resturilor navelor extraterestre prăbuşite
Pericolele şi efectele secundare ale nanotehnologiei
Armele cu microunde
Încă din Antichitate sunt cunoscute persoane care au avut calităţi de clarvăzători
Persoanele care au calităţi de clarvăzători "văd" cu ochii minţii, trăiesc impresii aparent senzoriale, dar sunt conştiente că totul se află în afara organelor de simţ
Rezonanța Schumann ne poate influența ADN-ul
Știați că puteți fi o mini-stație electrică? Corpul uman pe post de generator

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...