Nikola Tesla: Experimente realizate în minte

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„Experimente realizate în minte

În cazul lui Tesla, era cu totul extraordinar faptul că, datorită capacităţii sale excepţionale de vizualizare, el putea să construiască, să testeze şi să dezasambleze în cele mai mici detalii, orice aparat dorea, doar mental, astfel încât nu avea niciodată nevoie să construiască modele, să deseneze proiecte sau să realizeze experimente.


Tesla îşi realiza invenţiile în minte, până în faza lor finală. Pornind de la ideea pe care o avea, el o cristaliza în minte cu ajutorul imaginaţiei creatoare, făcea tot felul de adaptări şi aducea toate îmbunătăţirile necesare dispozitivului pe care şi-l imagina, îl punea în funcţiune şi îl experimenta în acest mod, în minte, până când totul funcţiona perfect. În final, el construia efectiv respectivul dispozitiv, care, în mod invariabil, funcţiona şi în practică exact aşa cum el îl vizualizase mental, toate experimentele decurgând întocmai cum le planificase el în minte.

Având această capacitate extraordinară, genialul savant înzestrat cu percepţii extrasenzoriale a reuşit să inventeze diferite motoare şi generatoare electrice, sisteme de iluminare artificială, dispozitive pentru controlul curenţilor electrici de foarte înaltă frecvenţă, unele dispozitive în domeniul radiotehnicii, diferite turbine etc., care au revoluţionat lumea ştiinţifică.


Tesla a publicat articole despre rezultatele pe care le-a obţinut în studiul razelor X, în ceea ce priveşte oscilatorul Tesla, curenţii de înaltă frecvenţă, diverse aparate electrice, descărcările electrice în tuburi vidate şi telefotografie. Unele dintre articole expun opiniile sale cu privire la viitorul electricităţii şi la unele probleme de mare interes pentru umanitate.”

Sursa: Lidia Teodorescu – https://yogaesoteric.net/nikola-tesla-genialul-inventator-al-tehnologiilor-mileniului-ii

Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...