Nikola Tesla și energia nelimitată

Distribuie!

„Intenția lui Tesla a fost să condenseze energia prinsă între pământ și atmosfera superioară și să o transforme într-un curent electric. El a imaginat soarele ca pe o imensă minge de electricitate, încărcată pozitiv cu un potențial de aproximativ două sute de miliarde de volți.

Pe de altă parte, pământul este încărcat cu energie electrică negativă. Forța electrică extraordinară dintre aceste două corpuri a constituit, cel puțin parțial, ceea ce el a numit energia cosmică. A variat de la zi la noapte și de la sezon la sezon, dar este întotdeauna prezentă.


La începutul anului 1931, Tesla anunța în The Brooklyn Eagle că „am exploatat razele cosmice și le-am făcut să acționeze un dispozitiv mobil. Acum mai bine de 25 de ani am început eforturile mele de a exploata razele cosmice și am reușit. Energia electrică este peste tot. prezentă, în calități nelimitate. Această nouă putere pentru conducerea mașinilor lumii va fi derivată din energia care funcționează în univers, fără a fi nevoie de cărbune, gaz, petrol sau orice alt combustibil „.

Acest lucru a atras atenția lui J.P. Morgan, care a oferit finanțare pentru turul forței lui Tesla, turnul Wardenclyffe din New York, un emițător de mărire masiv, cunoscut și sub numele de oscilator armonic de mare putere. Turnul Wardenclyffe a fost construit pentru a avea o înălțime de 187 de picioare și ancorat la 300 de picioare în pământ.


Când Marconi l-a bătut pe Tesla la transmisia radio fără fir peste Atlantic, Tesla și-a schimbat planul pentru turnul Wardenclyffe de a transmite energie liberă către toată lumea.

Energie radiantă

Energia electrică, radiantă, din tot universul, la care Tesla s-a referit și pe care ar folosi-o pentru a furniza energie fără fir tuturor invențiilor și descoperirilor sale, s-a remarcat ca un beneficiu potențial mai mare pentru întreaga umanitate ca urmare a descoperiri sale a energiei radiante.

Abia după efectuarea unor teste experimentale exhaustive timp de trei ani, Tesla a anunțat această descoperire într-o lucrare publicată în decembrie 1892, intitulată „Disiparea electricității”. Energia radiantă este întotdeauna acolo în atmosfera noastră.

Energia radiantă include radiația solară de la soare, precum și razele cosmice de la stele. Dispozitivele noi și variate de energie liberă valorifică această putere pentru a produce electricitate.”[1]

„de Marvin Atudorei

În anul 1997 a fost publicată o carte uluitoare intitulată The Day After Roswell, scrisă de colonelul Philip Corso.

Philip J. Corso, ofiţer de informaţii, membru al Consiliului Securităţii Naţionale al SUA şi şef al Direcţiei de Tehnologii Străine a Armatei Terestre SUA, a avut o carieră militară de peste 20 de ani. A lucrat mult timp la Casa Albă, apoi a devenit un oficial-senior în cadrul Pentagonului. În această carte, Philip Corso a arătat foarte clar că cele mai multe dintre invenţiile lui Tesla au fost înţelese abia cu mult după moartea sa, care s-a produs în ianuarie 1943.

Descoperirile genialului Nikola Tesla sunt în cea mai mare parte încă şi acum ţinute secrete de NASA faţă de marea masă a populaţiei. Cunoscut mai mult pentru inventarea curentului alternativ, Tesla a realizat şi multe alte invenţii, despre care însă destul de puţini oameni au auzit: „bobinele Tesla“, maşini bazate pe energia liberă (free energy), transferul de energie fără cablu și antigravitaţia.

Invenţiile lui Tesla au stat la baza realizării radarului, ciclotronului, televizorului, reţelelor mondiale de radio şi tv, internetului, telefoanelor mobile celulare. Dintre cele peste 1000 de invenţii extraordinare ale acestui savant genial, doar 129 au fost patentate. Şi mai puţin cunoscut este faptul că însuşi Tesla a afirmat în câteva rânduri că se află în contact cu o altă civilizaţie care nu e de pe Pământ şi care îi furnizează o serie de informaţii.”[2]

Surse

  1. https://playtech.ro
  2. http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=7790
  3. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

ADN-ul uman influenţează lumea din jurul lui. Noi suntem parte integrantă din această lume şi o influenţăm în permanenţă prin simpla noastră prezenţă
Creierul uman are o structură formidabilă și s-a descoperit că el ar putea memora o cantitate de date ce este echivalentă cu întregul internet
La limitele universului: antimateria
Tehnologia pe baza căreia sunt construite și funcționează OZN-urile
Fenomenele paranormale și explicațiile lor: decorporarea sau moartea aparentă, levitaţia, teleportarea, materializarea şi dematerializarea, vindecarea miraculoasă, chirurgia psihică, combustia spontană etc.
Unii oameni care au ajuns deja la un înalt grad de dezvoltare a capacităţilor lor psihice şi spirituale sunt perfect conştienţi de acţiunile corpului lor astral chiar în timp ce ei trăiesc şi acţionează în mod obişnuit în corpul fizic, însă aceasta implică un nivel foarte elevat de dezvoltare a conştiinţei individuale
"Gura de Rai" din Munții Bucegi – un loc de un kilometru pătrat în care organismul nu obosește și funcțiile fizico-chimice se revigorează brusc
Curiozități despre creierul tău
Biofizician Rusia: "Oamenii se transformă începând din 21.12.2012, dar încă nu își dau seama"
Iată structura unei nave extraterestre cu reactor antimaterie, conform omului de ştiinţă Bob Lazar
Postul ar putea vindeca diabetul și regenera pancreasul, arată un nou studiu
Interacţiuni dintre minte şi materie, în viziunea oamenilor de ştiinţă

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...