Nivelul de conştiinţă al populaţiei care se afla atunci în zona carpatică era foarte elevat; oamenii erau puţini şi se stabileau mai ales în zona văilor şi a crestelor muntoase. Impregnarea subtilă din acele timpuri a fost atât de puternică, încât nu a dispărut în totalitate nici chiar astăzi, după mai bine de 9000 de ani. Ea a amorsat atunci o matrice energetică fundamentală ce se va actualiza din nou în viitorul apropiat ca urmare a unor legi de ciclicitate

Distribuie!

Rama și Sita, personajele principale din epopeea hindusă Ramayana, au trăit pe teritoriul României

“— Încă nu cunosc istoria Tibetului, dar mă simt foarte atras de relatările despre marii maeştri de aici, am spus eu cu multă pasiune. Machandi mi-a vorbit de marele Guru Rimpoche, ale cărui învăţături se găsesc în acest text pe care îl am cu mine.
Repa Sundhi a zâmbit înţelegător.


— Este unul şi acelaşi cu Padmashambhava. Acest nume este însă mai cunoscut în Occident, dar există multe altele în textele tradiţionale tibetane cu care el a fost slăvit de-a lungul timpului. A fost o fiinţă desăvârşită spiritual, care a reformat din temelii religia Tibetului. Aceasta s-a petrecut acum mai bine de 1200 de ani. Pergamentul a fost ascuns în peşteră de una dintre discipolele lui principale, care se numea Tsogyelma sau Yeshe Tsogyel.
L-am întrerupt brusc pe Repa Sundhi pentru a-l întreba dacă ea este cea pe care a însoţit-o Machandi, ceea ce ar explica prezenţa ei în peşteră şi legătura cu pergamentul care a fost ascuns acolo.

— Nu, Zeiţa a fost în preajma altei discipole foarte importante a marelui înţelept, care se numea Tashi Kyidren. Deşi era prinţesă, aceasta şi-a dedicat întreaga viaţă spiritualităţii. In realitate, Tashi Kyidren a fost încarnarea unei dakini, iar Machandi a însoţit-o pretutindeni.
Însă activitatea Zeiţei pe care ai întâlnit-o este mult mai veche, în timpuri despre care istoricii nu au acum nici o idee clară. Ea a fost însoţitoarea lui Rama şi a preafrumoasei lui soţii, Sita, după ce aceştia au plecat în pădurile din munţi.


Sunt timpuri atât de vechi, încât oamenii privesc aceste relatări ca pe nişte legende. Au trecut mai mult de 9000 de ani de atunci şi este firesc că au intervenit erori majore de interpretare a realităţii din acele vremuri, care s-au transmis de-a lungul mileniilor şi civilizaţiilor până în timpurile noastre.

Aşa-zisa legendă dintre Rama şi Sita pe care occidentalii o cunosc din epopeea hindusă Ramayana este, de fapt, cât se poate de reală. Pot să spun chiar că anumite evenimente şi fapte cu care ne-am confruntat noi au directă legătură cu acele timpuri.

— Problema principală este că în decursul vremii s-a creat impresia că Rama şi Sita au plecat din India de astăzi către vest, când în realitate Rama a domnit pe teritoriul actual al ţării tale, a continuat lama să-mi explice. O informaţie mult mai precisă pe care ţi-o ofer este aceea că reşedinţa lui regală a fost în zona judeţului Sălaj, iar retragerea lui pentru mai mulţi ani, împreună cu Sita, în pădurile munţilor s-a făcut exact în valea din Munţii Apuseni prin care am trecut noi ieri.

Nu sunt mari deosebiri faţă de peisajul de atunci, doar că vegetaţia era mult mai înaltă. Acelea erau timpuri în care unele zeităţi din planurile cereşti se materializau în planul fizic şi obişnuiau să trăiască mai mulţi ani printre oameni.

— Nivelul de conştiinţă al populaţiei care se afla atunci în zona carpatică era foarte elevat; oamenii erau puţini şi se stabileau mai ales în zona văilor şi a crestelor muntoase. Viaţa lor era profund meditativă şi pe atunci aveau loc multe evenimente care astăzi ar fi catalogate drept uluitoare miracole divine.

Trebuie să ştii, de asemenea, că impregnarea subtilă din acele timpuri a fost atât de puternică, încât nu a dispărut în totalitate nici chiar astăzi, după mai bine de 9000 de ani. Ea a amorsat atunci o matrice energetică fundamentală ce se va actualiza din nou în viitorul apropiat ca urmare a unor legi de ciclicitate.

Desigur, ar fi încă multe de spus despre acea epocă îndepărtată, chiar dacă oamenii de ştiinţă afirmă că este doar rodul unei fantezii debordante. Există totuşi dovezi marcante pe care unii istorici le deţin, precum şi studii remarcabile ce atestă realităţile despre care îţi vorbesc. Din păcate, sunt şi mai mulţi cercetători care doresc ca ideea şi concepţia actuală despre felul în care a evoluat istoria umanităţii să nu fie modificată.

Pentru ei, aceasta ar fi sinonim cu un dezastru, atât financiar cât şi geo-politic. Este însă de mirare că, după câte ştiu, o luptă destul de înverşunată împotriva acestor realităţi este purtată chiar de către unii istorici şi academicieni din ţara voastră. Totuşi, lucrurile se vor corela de aşa manieră, încât adevărul să iasă curând la iveală.

— Istoria lui Rama şi a lui Sita este însă mai complicată decât a fost descrisă în Ramayana, deşi acolo esenţa mesajului s-a păstrat nealterată. De pildă, intervenţia şi luptele de culise ale unor civilizaţii avansate care existau în acele timpuri, precum şi tehnologia inimaginabilă pe care acestea o dezvoltaseră au fost descrise doar sumar şi de multe ori în mod alegoric.

În plus, prezenţa lui Machandi lângă Rama, după răpirea lui Sita de către Ravana, a fost voit eliminată din povestire, pentru a nu crea confuzii despre castitatea cuplului divin. Machandi a avut atunci o contribuţie majoră la victoria finală a lui Rama şi tot ea este cea care a salvat-o pe Sita dintr-o situaţie dificilă în ultima fază a războiului, care a implicat şi trei deflagraţii atomice.

Însă toate acestea sunt doar poveşti în viziunea ştiinţei moderne. Nu trebuie să ţinem cont prea mult de părerea ei asupra unor astfel de subiecte, întrucât ignoranţa şi interesele cercetătorilor moderni conduc spre alte direcţii, în loc să conducă spre adevăr.

În zona din Munţii Apuseni în care s-a efectuat translaţia a fost creată încă din acele timpuri o falie spaţio-temporală pe care Rama o folosea adeseori pentru a se proiecta în diferite puncte de pe glob.”[1]

SURSE

  1. Radu Cinamar – 12 zile o inițiere secretă în tărâmul tainic al zeilor, editura Daksha
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...