Noi dezvăluiri despre craniile de cristal, artefactele care ascund istoria umanității

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Craniile de cristal au apărut pe piața europeană la sfârșitul secolului al XIX-lea și au făcut mare senzație. Doi reporteri de la canalul de televiziune britanic BBC au efectuat o anchetă care a durat mai mulți ani.

Ancheta se bazează pe probe ştiinţifice, dar și pe mărturii ale descendenților populației amerindiene. Ancheta i-a condus pe cei doi jurnaliști la mitica civilizație a Atlantidei. Conform unei profeții mayașe, craniile au fost încredințate de atlanți unor inițiați.


Craniile dețin puteri divinatorii, mediumice. Conform credinței mayașe, craniile dețin informații despre umanitate, care ar putea schimba istoria. În anul 1924, într-un sit mayaș a fost descoperit un craniu din cristal în greutate de 5 kg. Era o reproducere perfectă a unui craniu uman feminin. Craniul avea proprietăți nemaiîntâlnite. Așezat sub o sursă de lumină, orbitele luminau puternic ca două becuri.

Specialiștii care au analizat craniul au concluzionat că este realizat din cuarț natural extrem de pur, dioxid de siliciu, care are o mare stabilitate fizică, chimică și termică. Polaritatea sa reacționează la lumină și electricitate, direct sub presiune fizică.


Pentru a realiza un astfel de craniu asupra căruia nu au fost descoperite urme de instrumente, lustruirea unei suprafețe de cristal, manual, cu nisip și apă, ar dura 300 de ani pentru a ajunge la perfecțiunea unui astfel de craniu. În zilele noastre, pentru a ajunge la o astfel de perfecțiune este nevoie mai mult de un an, folosind o tehnologie modernă.

Craniile cristal, puteri magice


Cercetătorii care au studiat craniile de cristal au constatat că acestea au puteri magice. În zona de acțiune a acestora se produc sunete ciudate, imagini holografice.

 

Puterile cristalului de cuarț


După diamant, cristalul de cuarț este cel mai dur material. Este imposibil să-l sculptezi cu mâna. În zilele noastre, cristalul de cuarț este utilizat în componența computerelor. El înmagazinează milioane de informații. Putem considera un craniu de cristal un computer care înmagazinează astfel de informații privind omenirea și viitorul său?

Mayașii, aztecii și atlanții


În toate legendele mayașe întâlnim referiri la atlanți. Preoții mayași utilizau craniile de cristal în ritualurile lor, pentru a prevedea viitorul. Textele mayașe și aztece descriu existența a 13 cranii de cristal.”[1]

SURSE

  1. https://www.efemeride.ro/noi-dezvaluiri-despre-craniile-de-cristal-artefactele-care-ascund-istoria-umanitatii
  2. Foto: efemeride.ro

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...