Noi „Dosare X” ale Marii Britanii sunt puse la dispoziția publicului. Ce conțin ele?

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Vreme de aproape 50 de ani, autoritățile din Marea Britanie au ținut „la secret” o serie informații (dosare) despre OZN-urile observate în tot acest răstimp.  Acum, un număr de 15 documente au fost publicate de către Arhivele Naționale din Marea Britanie, în cuprinsul acestora aflându-se date despre OZN-urile observate, precum și concluzii ale autorităților. Între aceste incidente bizare, pe care o parte dintre britanici le atribuie, mai mult sau mai puțin argumentat, unor ființe inteligente venite din spațiu, se numără și celebrul incident de la Rendlesham Forest (Pădurea Rendlesham), petrecut în 1980, supranumit „Roswell-ul Marii Britanii”.

Curios (sau chiar ciudat!) este că documentele nu au fost puse la dispoziția publicului larg în format electronic. Cei care doresc să afle ce se află în documentele recent declasificate trebuie să deplaseze până la arhivele naționale britanice, în acest scop. Toate aceste informații trebuiau declasificate și puse la dispoziția publicului încă din anul 2013, alături de alte informații secretizate în trecut. Însă atunci, în 2013, 18 documente nu au mai fost publicate.”[1]


Mai multe pe larg aici -> http://www.cunoastelumea.ro/noi-dosare-x-ale-marii-britanii-sunt-puse-la-dispozitia-publicului-ce-contin-ele/

SURSE


  1. http://www.cunoastelumea.ro/noi-dosare-x-ale-marii-britanii-sunt-puse-la-dispozitia-publicului-ce-contin-ele/
  2. Foto: cunoastelumea.ro

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...