„Noi Haștagim, nu gândim”. România, singura țară din lume în care oamenii protestează împotriva Libertății

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“România este singura țară din lume în care oamenii protestează împotriva Libertății, împotriva respectării Drepturilor Omului, pentru Instituțiile de forță.

Iar presa care nu există, pentru că e plătită de Securitate, protestează împotriva Libertății. La propriu: Așa ziși Ziariști, niște bandiți de doi lei, țipă în stradă pentru mai puțină Libertate și pentru mai mulți bani pentru ei de la Securitate.


Generația Haștagienilor nu se dezminte: „Noi Haștagim, nu gândim” Câtă prostie să-ți fi băgat Globalizarea în cap pentru a nu vedea Protocoalele Securității cu DNA, chefurile lui Koveși cu Dragnea, tăiatul Porcului, prezența în casa lui Ghiță, doar ei doi, Koveși și Ghiță după care a venit și Ponta. Au făcut-o în trei?

Cât de prost poți să fii să nu vezi că Koveși se ducea ținîndu-se de gât cu Coldea la Oprea în casă, Noaptea ca Hoții?


Cât de prost poți fi să nu vezi că participi la o manifestație organizată de Securitate, Partide Politice și Globaliști, iar în spatele lor sunt Penali speriați că nu mai controlează justiția, Iohannis, Orbán, Cioloș-Globalistul?

Asta a făcut Globalizarea:

„Noi Haștagim, nu gândim!” După care ne punem poze de la protest, și iar Haștagim! Nu m-ar deranja prostia Haștagienilor dacă nu ar fi folosită de unii mult mai deștepți pentru a omorî și umbra de Democrație care a mai rămas în România.

Neomarxismul Globalist: Asta face, are nevoie de Roboței care să nu gândească, să se ducă la servici’ la Multinațională, să facă profit pentru vreun Soroș, iar în restul timpului să Haștagească, nu să Gândească. (O opinie de Gelu Vișan)”[1]

SURSE

  1. http://sokant.ro/noi-hastagim-nu-gandim-romania-singura-tara-din-lume-in-care-oamenii-protesteaza-impotriva-libertatii/
  2. Foto: Facebook

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...