Noi informații despre Mu, continentul pierdut

Distribuie!

Primul care a scris despre continentul Mu a fost colonelul James Churchward. El mai numea acest continent Imperiul Soarelui. Mu a fost un vast teritoriu în oceanul Pacific, populat de 64 milioane de locuitori, care a cunoscut apogeul dezvoltării sale acum 50000 de ani.

Dispariția lui este pusă pe seama unor puternice cutremure și a imenselor pungi cu gaz care au făcut explozie. Insula Paștelui este o relicvă a imensului continent pe care s-au retras o parte din supraviețuitori.


În anul 1868, colonelul Churchward a întâlnit în India un personaj straniu care i-a arătat niște tăblițe pe care erau inscripționate texte cu privire la misteriosul continent și la civilizația care a populat continentul, numită Naacal.
Conform opiniei sale, continentul Mu ocupa o suprafață cuprinsă între Hawai, Insula Paștelui și Fidji. Vestigiile descoperite laYonaguni, Japonia, sunt mărturii credibile ale misterioasei civilizații Naacal.

În apropiere de insula Yonaguni, a fost descoperită în adâncul oceanului, o piramidă cu o lungime de 200 metri și o înălțime de 30 metri. Piramida aduce cu ziguratele babiloniene.


Cercetătorul japonez Masaki Kimura a cercetat piramida, iar pe una dintre fețe a descoperit inscripționate mai multe simboluri, spirale, ființe filiforme, obiecte zburătoare cu forma unor OZN-uri, dar și texte într-o limbă necunoscută.
Supraviețuitorii de pe continentul Mu s-au retras pe platouri înalte, Himalaya, Mexic, Peru, ajungând în Egipt și Mesopotamia, unde au pus bazele unor noi civilizații.

Indienii Hopi, descendenții civilizației Naacal

În anul 1979, scriitorul Joseph Blumrich publica o carte despre istoria indienilor Hopi. Cartea prezintă mărturii despre strămoșii indienilor Hopi, care și-au părăsit continentul ca urmare a producerii unui cataclism.

Indienii susțin că au o origine divină. Strămoșii lor s-au născut din legăturile pe care femeile le-au avut cu creaturi venite din cosmos pe care le numesc Kachinas.

lemuria - Noi informații despre Mu, continentul pierdut

Pământul a basculat de mai multe ori, unele continente erau înghițite de ape, altele ieșeau la suprafață, polii și-au inversat poziția.

Kachinas i-a ajutat pe supraviețuitori să ajungă pe platourile înalte. Indienii Hopi au vaste cunoștințe despre natură, animale, ierburi, mări și oceane, dar excelează și în astrologie. Naacal este prima civilizație din istoria omenirii care a dispărut în urma unui cataclism.”[1]

SURSE

  1. https://www.efemeride.ro/noi-informatii-despre-mu-continentul-pierdut
  2. Foto: efemeride.ro

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...