Noi nori ciudați au fost observați deasupra Acceleratorului de Particule de la Geneva (CERN) – experimente spațio-temporale

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

O formaţiune bizară de nori, sub forma unui cerc, s-a format zilele trecute deasupra Acceleratorului de particule de la Geneva! Ce ni se ascunde?

Acceleratorul de Particule CERN de la Geneva a fost controversat încă de la deschiderea sa, acum câţiva ani. Oficial, aici s-ar încerca descoperirea de către fizicieni a noi particule necunoscute, dar au existat voci care au sugerat faptul că sunt periculoase experimentele fizicienilor de acolo, lucruri despre care am scris pe site.


De exemplu, în articolul acesta din aprilie 2015 (S-a redeschis Acceleratorul de particule de la Geneva! Va fi eliberat “Regatul întunericului” sau “fântâna adâncului” de care vorbeşte Apocalipsa lui Ioan? O lume paralelă “întunecată” total diferită faţă de a noastră…) vorbeam despre avertismentul fizicianului Stephen Hawking care crede că reactivarea a acceleratorului CERN ar putea crea pericole grave pentru planeta noastră. CERN va încerca să rezolve de asemenea misterul “energiei întunecate” şi a “materiei întunecate” care ar ocupa 95% din Universul nostru, restul fiind materie vizibilă. CERN ar putea elibera “Regatului întunericului”, întrucât ar exista o teorie care sugerează existenţa a “Văii întunecate”, o lume paralelă formată din materie întunecată, ce are puţin de-a face cu materia pe care noi o cunoaştem.

Într-un nou videoclip postat pe YouTube şi apărut pe 11 mai 2016, se vorbeşte despre un “portal” foarte ciudat de nori, care a apărut deasupra Acceleratorului de la Geneva. Citez din descrierea videoclipului de pe Internet:


Acesta este un scurt videoclip care prezintă un portal de nori care s-a format deasupra Acceleratorului CERN. Meteorologii locali spun că norii nu au produs ploaie, şi că, probabil, e vorba de o problemă cu radarele. Consider acest lucru destul de ciudat, din cauza anumitor sincronizări. CERN a fost deschis în 2016, având ca obiect vânarea supersimetriei şi a Universului întunecat. La sfârşitul lunii aprilie 2016, ei au crescut puterea la 14 TeV, dar a fost o problemă care a dus la închiderea temporară. Acceleratorul CERN s-a redeschis între 7 şi 9 mai 2016. A fost în jurul perioadei în care anomalia de nori s-a format.

Foarte interesant… ce ne ascund ei, de fapt?”[1]

„Noi nori ciudaţi au fost observaţi deasupra Acceleratorului de particule de la Geneva! S-a creat un portal prin care pot pătrunde fiinţe interdimensionale?

Vorbeam într-un articol publicat pe 13 mai 2016 (O formaţiune bizară de nori, sub forma unui cerc, s-a format zilele trecute deasupra Acceleratorului de particule de la Geneva! Ce ni se ascunde?) – deci, nu demult – despre o formaţiune bizară de nori care s-a format deasupra Acceleratorului de particule de la Geneva.

Precum am mai spus şi altă dată, Acceleratorul de particule CERN de la Geneva a fost controversat încă de la deschiderea sa, acum câţiva ani. Oficial, aici s-ar încerca descoperirea de către fizicieni a noi particule necunoscute, dar au existat voci care au sugerat faptul că sunt periculoase experimentele fizicienilor de acolo, care ar încerca de fapt aducerea în lumea noastră a “Văii întunecate”, o lume paralelă formată din materie întunecată, ce are puţin de-a face cu materia pe care noi o cunoaştem.

Dacă în luna mai 2016, s-a văzut pe radarul meteorologic de la Geneva o formaţiune bizară de nori, zilele trecute s-a petrecut ceva asemănător deasupra cerului unde se află CERN, aşa cum putem afla de pe un articol publicat pe site-ul freedomfightertimes.com.

În imaginea din acest articol, puteţi observa o furtună surprinsă de fotograful Joelle Rodrigue pe 24 iunie 2016, deasupra Acceleratorului de particule. Norul pare că se roteşte într-o mişcare circulară, iar unii martori spun că au văzut chiar o figură ciudată în norul fulgerat. Anul trecut au fost surprinse mai multe imagini în care se pot vedea chiar chipuri de demoni deasupra Acceleratorului. Se creează un portal către o altă dimensiune, prin care pot pătrunde fiinţe interdimensionale necunoscute în lumea noastră?”[2]

„Ce se petrece la CERN? S-au deschis portaluri înfricoșătoare spre o lume paralelă?

Ce se petrece la CERN? Aceasta este întrebarea care stă pe buzele pasionaților de mistere și conspirații, pentru că recent au fost fotografiați numeroși nori bizari, despre care se spune că sunt produsul experimentelor realizate cu ajutorul acceleratorului de particule.

La doar câțiva kilometri de Geneva, Elveția, la zeci de metri în subteran se află faimosul accelerator de particule de la CERN. De nenumărate ori, diverși oameni de știință, au susținut că acceleratorul de particule este mult prea avansat pentru cunoștințele actuale ale omenirii și dacă experimentele vor scăpa de sub control atunci întreaga planetă va fi pusă în pericol.

Chiar dacă aceste teorii par nefondate, recent, au fost fotografiați, chiar deasupra CERN, numeroși nori cu forme ciudate și care păreau că strălucesc. Interesant este că acești nori erau luminați de fulgere, dar nu s-a înregistrat nicio picătură de apă.

Mai mulți specialiști au analizat aceste imagini și au ajuns la concluzia că ele nu au fost modificate. Mai mult de atât, se spune că acești nori sunt produsul unui experiment de la CERN și nu sunt altceva decât niște portaluri deschise spre o lume sau un univers paralel.

Mai mult de atât, au existat mai mulți martori oculari care s-au declarat stupefiați de acești nori misterioși. Interesant mai este faptul că formațiunile noroase au fost văzute mai multe zile la rând, după care au dispărut dintr-o dată.

Specialiștii de la CERN nu au avut niciun punct de vedere oficial cu privire la acești nori bizari, motiv pentru care s-a născut și această ipoteză interesantă.”[3]

nori-CERN-1

Inca din septembrie 2008, perioada aceea critica, dinainte ca Acceleratorul de Particule de la Geneva (CERN) sa fie pus in functiune pentru prima data, o parte din oamenii de stiinta si-au exprimat opinia ingrijoratoare cu privire la pericolele ce pot aparea ca urmare a ciocnirilor de particule la viteze identice cu cea a luminii.

Oficial, oamenii de stiinta de la CERN au afirmat ca, „este un proiect stiintific prin care se incearca deslusirea misterelor Universului cu privire la evenimentul Big Bang”. Dincolo de faptul ca teoria „Big Bang” este una falsa, deoarece Universul nu are inceput si nici nu va avea sfarsit, el fiind etern si fara de sfarsit, dupa cum afirma fizica cuantica, ne putem intreba: Care este adevaratul sau scop ?

In septembrie 2008, inainte de punerea Acceleratorului de Particule de la Geneva (CERN) in functiune, oamenii au afirmat ca din ciocnirea particulelor vor rezulta gauri negre, care vor inghitii Pamantul. In mod ciudat si chiar uimitor, oamenii de stiinta de la CERN nu i-au contrazis pe critici si au recunoscut asta, insa au incercat sa ne linisteasca minimizand efectul afirmand ca, „intr-adevar vor aparea gauri negre, insa ele fiind microscopice se vor evapora”.

Alte voci, putine la numar, au venit cu o alta teorie: Scopul Acceleratorului de Particule este acela de a crea o bula spatio-temporala cu scopul de a ne bloca in ea pentru totdeauna ca sa nu mai putem evolua spiritual si sa ramanem sclavii Iluminatilor in Noua Ordine Mondiala. Daca pentru majoritatea oamenilor o astfel de informatie poate parea socanta, bizara, incredibila, asta nu inseamna ca nu este imposibil, probabil de aceea au si recunoscut ca se vor genera gauri negre.

Mai trebuie precizat ca si in cazul experimentelor de calatorie in timp, Philadelphia si Montauk, la fel aveau loc astfel de fenomene, in zona unde oamenii de stiinta de la acea vreme reusisera cu ajutorul lui Nikola Tesla si a altor minti luminate sa manipuleze forte si energii mult prea puternice pentru nivelul lor de gandire.

SURSE

  1. http://www.lovendal.ro/wp52/o-formatiune-bizara-de-nori-sub-forma-unui-cerc-s-a-format-zilele-trecute-deasupra-acceleratorului-de-particule-de-la-geneva-ce-ni-se-ascunde/
  2. http://www.lovendal.ro/wp52/noi-nori-ciudati-au-fost-observati-deasupra-acceleratorului-de-particule-de-la-geneva-s-a-creat-un-portal-prin-care-pot-patrunde-fiinte-interdimensionale/
  3. http://www.efemeride.ro/ce-se-petrece-la-cern-s-au-deschis-portaluri-infricosatoare-spre-o-lume-paralela-foto

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...