Noi revelații despre OZN-uri, despre Zona 51 și despre colaborarea dintre Guvernul SUA și anumite civilizații extraterestre

by “La postul de radio american VeritasRadio, doi autori de prestigiu (Grant Cameron şi Scott Crain) au prezentat de curând dovezi care înseamnă chiar mai mult decât simpla demonstraţie a existenţei vieţii extraterestre pe planeta noastră. Realizând o investigare minuţioasă a feluritelor surse de informare şi având acces la documente […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“La postul de radio american VeritasRadio, doi autori de prestigiu (Grant Cameron şi Scott Crain) au prezentat de curând dovezi care înseamnă chiar mai mult decât simpla demonstraţie a existenţei vieţii extraterestre pe planeta noastră.

Realizând o investigare minuţioasă a feluritelor surse de informare şi având acces la documente ultrasecrete, cei doi cercetători reuşesc să arunce o lumină pertinentă şi obiectivă asupra activităţii tainice, de culise, a unor agenţii de notorietate din America, cum ar fi: CIA, NSA, Marina SUA, Forţele Aeriene ale SUA, precum şi a altor grupuri secrete care s-au ocupat în secret de problema extraterestră în ultimii zeci de ani.


Concluzia celor doi autori este foarte clară şi totodată şocantă pentru unii: problema extraterestră reprezintă în zilele noastre un secret pe care chiar şi aşa-numiţii „insiders” (adică „persoanele din interior”, care de obicei au lucrat sau încă lucrează în aceste agenţii şi care revelează într-o anumită măsură aspectele secrete legate de subiectul ET) caută să-l înţeleagă în profunzime.

Iată ce declară cei doi cercetători: „Din când în când agenţiile guvernamentale „simt” nevoia să permită publicarea unor informaţii despre OZN-uri către publicul larg. Desigur, aici vorbim doar despre unele agenţii, nu despre toate.


Cum fac ele acest lucru? Întotdeauna vor folosi nişte mijloace care nu lasă mai apoi nicio urmă. Aceasta înseamnă, ca o condiţie esenţială, să nu existe niciun fel de legături între agenţia respectivă şi cel care face publice informaţiile respective, care îi sunt trimise.

Mai înseamnă, de asemenea, ca în fluxul informaţional să fie incluse anumite date false. În cele din urmă, înseamnă că adevărul să fie spus, dar totuşi într-o formă subiectivă. Până în momentul în care se va face o dezvăluire completă, la nivel mondial, despre subiectul ET, negarea plauzibilă va rămâne o armă redutabila în mâna celor care se află în posesia acestui teribil secret.”

Grant Cameron a observat de asemenea că revelaţiile în ceea ce priveşte farfuriile zburătoare (OZN-uri) abordează de cele mai multe ori acelaşi model de acţiune şi de prezentare, în care cercetătorii examinează informaţia, apoi aceasta este discreditata, după care „toţi abandonează pur şi simplu povestea respectivă”, în aşteptarea următorului „mare eveniment” care să dezvăluie un alt secret.

Totuşi, cei doi autori americani resping ideea cum că informațiile care apar ar fi false şi intenţionat „plantate” de agenţiile guvernamentale, sugerând că, de fapt, ele sunt exacte, dar că mai apoi sunt „cosmetizate” cu elemente de dezinformare în „punctele slabe” ale evenimentului, ce au fost dinainte stabilite.

Astfel, Cameron afirmă că, deşi guvernul lasă accesul public la anumite informaţii de acest gen, el totuşi păstrează secretul asupra lor prin discreditarea ulterioară a informaţiei respective.

În acest fel se creează un gen de confuzie generală şi se complică atât de mult lucrurile, încât chiar şi cel mai binevoitor şi mai entuziast căutător în domeniul civilizaţiilor extraterestre şi a legăturilor lor cu guvernele lumii se lasă în cele din urmă păgubaş în căutările sale.

ozn zona 51 sua extraterestri

Concluzia generală este aceea că guvernele stăpânesc încă foarte bine aceste „scurgeri controlate de informaţii” în domeniul OZN, dar că momentul dezvăluirilor complete în această direcţie este foarte aproape.”[1]

Video

SURSE

  1. http://www.edituradaksha.ro/articles/view/noi-revelatii-despre-ozn-uri-despre-aria-51-si-despre-colaborarea-dintre-guvernul-sua-si-anumite-civilizatii-extraterestre-a108
  2. Foto: YouTube
  3. Video: YouTube

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

SUA au devenit o inchisoare uriasa: legi Big Brother, cetateni considerati "potentiali teroristi", propaganda pentru microcipuri RFID, abuzuri ale politiei ! Activistii anti-avort, anti-imigratie, anti-Noua Ordine Mondiala, anti-ONU si anti-NATO sunt considerati "potentiali teroristi" ! 30 de dovezi care arata ca SUA nu a fost, nu este si nici nu va fi "Pamantul celor Liberi" !
ONG-iștii lui George Soros nu pot schimba alegerile democratice făcute de majoritatea oamenilor
Vladimir Putin a respins propunerea Ministerului de Externe de a expulza 35 de diplomați americani ca răspuns la acţiunea similară a Statelor Unite. El a mai spus că "actul lui Barack Obama a fost conceput pentru a provoca o reacție, dar Rusia nu ia momeala"
Neceaev Serghei - "Catehismul Revoluţionarului"
Referendum validat - aproximativ 93% dintre dintre cetatenii Ucrainei au vrut sa ramana langa Rusia! O lovitura teribila data celor din SUA si UE unica in istorie! Nimeni nu a mai reusit sa invinga o astfel de lovitura de stat! Peste 60% dintre americani au declarat ca sint impotriva implicarii SUA in Crimeea!
Familiile regale - fiii zeilor Anunnaki
Documentele OZN ale KGB-ului
Iluminatii se intalnesc in summit-ul G7 in Haga pentru a pregati cat mai bine Noua Ordine Mondiala! Rusia a fost scoasa din cadrul Globalizarii G8 dupa ce Putin a blocat lovitura de stat provocata de SUA si UE din Ucraina!
Ateul Dan Brown: „Dumnezeu va fi înlocuit de o nouă formă de conștiință cu ajutorul inteligenței artificiale”
Dezvăluiri Wikileaks: CIA a încercat să pirateze automobile și camioane pentru a pune la cale crime perfecte
„Proiectul liberal al noii ordini mondiale a eșuat" - reputat senator rus
OZN-uri și răpiri extraterestre
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro