Noi revelații despre OZN-uri, despre Zona 51 și despre colaborarea dintre Guvernul SUA și anumite civilizații extraterestre

by “La postul de radio american VeritasRadio, doi autori de prestigiu (Grant Cameron şi Scott Crain) au prezentat de curând dovezi care înseamnă chiar mai mult decât simpla demonstraţie a existenţei vieţii extraterestre pe planeta noastră. Realizând o investigare minuţioasă a feluritelor surse de informare şi având acces la documente […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

“La postul de radio american VeritasRadio, doi autori de prestigiu (Grant Cameron şi Scott Crain) au prezentat de curând dovezi care înseamnă chiar mai mult decât simpla demonstraţie a existenţei vieţii extraterestre pe planeta noastră.

Realizând o investigare minuţioasă a feluritelor surse de informare şi având acces la documente ultrasecrete, cei doi cercetători reuşesc să arunce o lumină pertinentă şi obiectivă asupra activităţii tainice, de culise, a unor agenţii de notorietate din America, cum ar fi: CIA, NSA, Marina SUA, Forţele Aeriene ale SUA, precum şi a altor grupuri secrete care s-au ocupat în secret de problema extraterestră în ultimii zeci de ani.


Concluzia celor doi autori este foarte clară şi totodată şocantă pentru unii: problema extraterestră reprezintă în zilele noastre un secret pe care chiar şi aşa-numiţii „insiders” (adică „persoanele din interior”, care de obicei au lucrat sau încă lucrează în aceste agenţii şi care revelează într-o anumită măsură aspectele secrete legate de subiectul ET) caută să-l înţeleagă în profunzime.

Iată ce declară cei doi cercetători: „Din când în când agenţiile guvernamentale „simt” nevoia să permită publicarea unor informaţii despre OZN-uri către publicul larg. Desigur, aici vorbim doar despre unele agenţii, nu despre toate.


Cum fac ele acest lucru? Întotdeauna vor folosi nişte mijloace care nu lasă mai apoi nicio urmă. Aceasta înseamnă, ca o condiţie esenţială, să nu existe niciun fel de legături între agenţia respectivă şi cel care face publice informaţiile respective, care îi sunt trimise.

Mai înseamnă, de asemenea, ca în fluxul informaţional să fie incluse anumite date false. În cele din urmă, înseamnă că adevărul să fie spus, dar totuşi într-o formă subiectivă. Până în momentul în care se va face o dezvăluire completă, la nivel mondial, despre subiectul ET, negarea plauzibilă va rămâne o armă redutabila în mâna celor care se află în posesia acestui teribil secret.”

Grant Cameron a observat de asemenea că revelaţiile în ceea ce priveşte farfuriile zburătoare (OZN-uri) abordează de cele mai multe ori acelaşi model de acţiune şi de prezentare, în care cercetătorii examinează informaţia, apoi aceasta este discreditata, după care „toţi abandonează pur şi simplu povestea respectivă”, în aşteptarea următorului „mare eveniment” care să dezvăluie un alt secret.

Totuşi, cei doi autori americani resping ideea cum că informațiile care apar ar fi false şi intenţionat „plantate” de agenţiile guvernamentale, sugerând că, de fapt, ele sunt exacte, dar că mai apoi sunt „cosmetizate” cu elemente de dezinformare în „punctele slabe” ale evenimentului, ce au fost dinainte stabilite.

Astfel, Cameron afirmă că, deşi guvernul lasă accesul public la anumite informaţii de acest gen, el totuşi păstrează secretul asupra lor prin discreditarea ulterioară a informaţiei respective.

În acest fel se creează un gen de confuzie generală şi se complică atât de mult lucrurile, încât chiar şi cel mai binevoitor şi mai entuziast căutător în domeniul civilizaţiilor extraterestre şi a legăturilor lor cu guvernele lumii se lasă în cele din urmă păgubaş în căutările sale.

ozn zona 51 sua extraterestri

Concluzia generală este aceea că guvernele stăpânesc încă foarte bine aceste „scurgeri controlate de informaţii” în domeniul OZN, dar că momentul dezvăluirilor complete în această direcţie este foarte aproape.”[1]

Video

SURSE

  1. http://www.edituradaksha.ro/articles/view/noi-revelatii-despre-ozn-uri-despre-aria-51-si-despre-colaborarea-dintre-guvernul-sua-si-anumite-civilizatii-extraterestre-a108
  2. Foto: YouTube
  3. Video: YouTube

Citiți și...

Legea Big Brother a agentiei britanice de informatii (GCHQ) a fost declarata ilegala ! Aceasta a incalcat grav Drepturile Omului !
SUA au devenit o inchisoare uriasa: legi Big Brother, cetateni considerati "potentiali teroristi", propaganda pentru microcipuri RFID, abuzuri ale politiei ! Activistii anti-avort, anti-imigratie, anti-Noua Ordine Mondiala, anti-ONU si anti-NATO sunt considerati "potentiali teroristi" ! 30 de dovezi care arata ca SUA nu a fost, nu este si nici nu va fi "Pamantul celor Liberi" !
George Soros, finantatorul imigrantilor: "UE trebuie sa accepte cel putin un milion de imigranti in fiecare an!" Planul Kalergi: genocidul popoarelor europene !
Amiralul de cinci stele al Marii Britanii și fost șef al Apărării Regatului Unit declară cenzura instituită asupra subiectului OZN
Organizația Națiunilor Unite și Noua Ordine Mondială
Hashim Thaci - ascensiunea unui terorist în Kosovo cu sprijinul globaliștilor SUA-UE-NATO
Masoneria şi lumea în care trăim
Marea Britanie a făcut publice documente legate de apariția OZN-urilor
Anton LaVey, fondatorul Bisericii Sataniste, despre Halloween: "Mă bucur că părinții își lasă copiii să îl serbeze pe diavol cel puțin odată pe an"
Dictatura minorităților în Germania: Comunitățile de migranți cer demisia ministrului de Interne
Multiculturalismul a dat faliment. Până și elitele globaliste au început să se teamă că imigranții din Orientul Mijlociu și Africa de Nord nu pot fi integrați cu succes în societatea europeană
Globaliștii susțin islamul radical pentru a distruge țările din Europa. Cum acționează „jihadul prin instanță”? „Vă vom coloniza profitând de legile voastre democratice!”
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro