Nonvalorile – noile „modele de succes” în România

Distribuie!

In ultimii ani s-a concretizat ideea ca Romania este o tinta in fata globalistilor, idee care parea a fi aberanta, fiind considerata in mod tendentios drept o „Teorie a Conspiratiei”. Iata ca vremurile de astazi arata adevarul dureros.

Nu trebuie sa fii un bun cunoscator al domeniului conspirationist, nu trebuie sa stii prea multe despre Noua Ordine Mondiala, Guvernul Mondiala sau Societati Secrete, insa, ca om simplu, simti ca ceva este neinregula, incepi sa vezi iluzia din spatele tau, asemeni celebrului film Matrix, unde toti oamenii sunt interconectati la o Matrice care le controleaza vietile.


Petre Varain, in cartea sa „Batalia pentru Romania”, descrie pe larg cum non-valorile au ajuns, pas cu pas, sa inlocuiasca valorile adevarate, care sunt puse la zid de diversi indivizi, alogenti, al caror scop este acela de a sadi o alta „cultura”, de fapt, multicultura (derivat de la conceptul „multiculturalism”).

„Am avut multe vise, eram pasionat de tot ce era interesant. Nu am fost un elev stralucit, insa la varsta de 12 ani am citit din curiozitate, primul „Tratat de medicina generala”. Am fost sugestionat pozitiv in familie fiind vazut in aceasta postura.


Am constatat, mai tarziu, nefiind pregatit in domenii ca acesta, ca aceste cunostinte mi-au fost folositoare, incat nu am incetat sa ma documentez. Atat cat am putut.

manipulation

Nu te lasa prada modei impuse de manipulatori. In prima carte am prezentat concluziile unui spion francez, facute in anii ’80: schimbarea comportamentelor prin impunerea de non-valori, de staruri create in <<laboratoare>> etc.”[1]

SURSE

  1. Petre Varain – „Batalia pentru Romania”.
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Procurorul General al României, Augustin Lazar, atacă televiziunile și susține că romanii au o cultură precară
Părinții pot primi până la 10 mii de lei amendă dacă nu acceptă "imunizarea" copiilor. Forma finală a proiectului Legii vaccinării! Proiectul legii vaccinării obligatorii este unul specific regimurilor totalitare!
Traian Băsescu susține Noua Ordine Mondială! "Vă declar, de la bun început, că eu sunt un susţinător al integrării complete a statelor membre ale Uniunii Europene, inclusiv integrare politică, având ca obiectiv final crearea Statelor Unite ale Europei, ca opţiune fundamentală pentru garantarea păcii şi prosperităţii pe continentul nostru"
„Reformatorii” au decis să treacă la ştergerea identităţii naţionale. Ținta? Un popor fără coloană vertebrală!
Cristian Pârvulescu, Mircea Toma și Sabin Gherman au semnat, alături de Laszlo Tokeș, o declarație în favoarea „autonomiei culturale și teritoriale” a ungurilor din România. Textul integral
PSD, o nouă cedare în fața UDMR: înființează OPC-ul „ținutului secuiesc”
Atentatul cu bombă din Senatul României din 1920 a fost orchestrat de către evreul comunist Max Goldstein
Globaliștii SUA-UE susțin "lupta anticorupție" din România, dar nu și lupta anticorupție împotriva corupției lor
În toată istoria lor, românii au fost trădaţi, înşelaţi şi furaţi!
România, laborator de experimente? Semnal de alarmă asupra tehnologiei 5G!
Budapesta, mulțumită după vizita lui Iohannis în secuime: Faptul că a ascultat „stând drepți'” și cu „multă stimă” imnul secuiesc și faptul că a primit un steag secuiesc reprezintă „pași importanți înainte”
Ambasadorul SUA la Chișinău: "Republica Moldova nu este România, ci trebuie să rămână un stat suveran și independent"

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...