Norvegia, țara bizară care răpește copii pentru acuzația de “îndoctrinare religioasă”, dar care organizează paradă pentru “homosexualitatea infantilă”

by În Norvegia, poliția copilului intervine și răpește copii sub acuzații ca „îndoctrinare religioasă și creștinism radical”. Aceeași instituție barbară nu are însă nimic împotriva paradelor gay pentru copii, manifestări de stradă care i-ar învăța de mici „toleranța” și „respectul între minori și adulți”. Țara occidentală în care mii de […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

În Norvegia, poliția copilului intervine și răpește copii sub acuzații ca „îndoctrinare religioasă și creștinism radical”. Aceeași instituție barbară nu are însă nimic împotriva paradelor gay pentru copii, manifestări de stradă care i-ar învăța de mici „toleranța” și „respectul între minori și adulți”.

Țara occidentală în care mii de copii sunt răpiți anual de lângă familii sub cele mai absurde acuzații, prevalându-se de „interesul superior al copilului”, nu pare deloc deranjată când limitele depravării ating cote inimaginabile. Și când așa-ziși părinți „toleranți” își aduc copiii la manifestări destinate adulților, așa cum sunt paradele gay.


O dovedește un festival al homosexualilor din orașul norvegian Bergen, din 2014, organizat sub sloganul „Gay Pride Parents”, la care au luat parte copii.

Site-ul italian Imolaoggi.it, care a publicat informația în mai 2014, preciza că organizatorii paradei gay din Bergen au argumentat că festivalul are loc pentru a pune bazele „securității, toleranței și respectului între copii și adulți”. Slogan care sună bine pentru necunoscători. În realitate, copiii care au luat parte la acea paradă au fost instruiți să fredoneze cântece despre cât de frumos e să trăiești cu doi părinți de același sex.


kids_gay_parade_01

Într-un anunț publicat de organizatori pe site-ul festivalului se preciza că parada are loc pentru susținerea unui studiu privind homosexualitatea infantilă. Studiu devenit carte, ale cărui idei principale au fost și ele prezentate amatorilor sub titlul Copii homosexuali. Cei care au decis să promoveze cartea susțin că adulții, în special părinții și profesorii, pot avea multe de învățat din ea. Pentru că aduce în prim plan experiențe acumulate în ani buni de cercetare în domeniul homosexualității din Norvegia.

În filmulețul postat pe Youtube, un copil cântă o melodie despre cei doi tați ai săi:

 

SURSE

  1. http://yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=9284

Citiți și...

Summitul francmasonic al NATO ne-ar putea arunca intr-un razboi impotriva Rusiei ! Familiile Rockefeller, Rothschild, Oppenheimer si Warburg au nevoie sa speculeze un alt razboi !
Televizoarele inteligente Samsung permit companiei sa inregistreze tot ce spun clientii ! SmartTV-urile au rolul de a spiona oamenii !
Operațiunea Mockingbird - infiltrarea CIA în Mass-Media pentru controlul informațiilor
CIA a distrus "din greseală" 6.700 de pagini dintr-un raport despre tehnicile de tortură
George Soros a finanțat cu milioane de dolari organizații anti-israeliene
Industria de divertisment asaltează ființele umane cu influențe malefice prin toate mijloacele de care dispune
Le Pen se proclamă „candidatul poporului” şi promite să elibereze francezii de elitele arogante
Soros îl acuză pe Viktor Orban că a transformat Ungaria în stat mafiot. Budapesta îi răspunde: Este o declarație de război. ONG-urile finanțate de Soros se comportă în stil mafiot
Senatul Australiei a votat pentru legalizarea căsătoriilor între persoane de același sex. Amendamentele care prevedeau protecția celor care refuză să oficieze mariaje gay nu au trecut
O companie aeriană australiană interzice folosirea termenilor „mama”, „tata”, „soțul”,„soția” pentru a nu ofensa comunitatea LGBT
Conducătorul partidului musulman le spune olandezilor să părăsească țara lor dacă nu le place traiul alături de imigranţi
Uniunea Europeană dorește să interzică naționalismul! Naționalismul se află într-o ascensiune uriașă în toată Europa împotriva globaliștilor! Liderul ALDE (Alianța liberalilor și democraților) din Parlamentul European, Guy Verhofstadt, doreste înființarea unui FBI european care să-i vâneze pe naționaliști pe motiv că subminează ordinea europeană!
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul Intelligence România (DIR)

Departamentul Intelligence România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro