Noua definiție a “antisemitismului” reduce la tăcere criticii Israelului

Distribuie!by Faptul ca extremistii sionisti vor cenzura este un lucru cunoscut. In multe state din Europa, lobby-ul sionist manipuleaza diversi lideri politici pentru a crea legi prin care criticii Israelului sa fie amendati sau arestati. Afirmatia ca, “Israelul este singura democratie din Orientul Mijlociu” este atat de aberanta, incat este […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Faptul ca extremistii sionisti vor cenzura este un lucru cunoscut. In multe state din Europa, lobby-ul sionist manipuleaza diversi lideri politici pentru a crea legi prin care criticii Israelului sa fie amendati sau arestati.

Afirmatia ca, “Israelul este singura democratie din Orientul Mijlociu” este atat de aberanta, incat este de ajuns sa privim istoria Israelului, rasismul, xenofobia, discriminarea si crimele impotriva palestinienilor (care sunt semiti).


Trebuie precizat ceva foarte important: Nu toti evreii sunt sionisti, cum nu toti sionistii sunt evrei. In realitate, multi dintre sionisti sunt khazari, nu semiti. Evreii semiti sunt putini ca numar, ei avand legatura cu anticii iudei. Khazarii sunt un popor de origine turco-mongola, care nu au legatura cu anticii iudei. In anul 740 e.n., khazarii condusi de regele Bulan s-au convertit la Iudaism. In 2012, genetica medicala a stabilit cat se poate de clar ca 90% dintre evrei nu sunt semiti, ci khazari.

O alta dovada este limba vorbita: Idis. Idis este o limba germanica, nicidecum ebraica. Despre istoria khazarilor scrie chiar Jewish Encyclopedia volumul IV, pag. 1-5. De asemenea, despre istoria khazarilor a scris si istoricul evreu Arthur Koestler in cartea sa “Al treisprezecelea trib”, la fel si Alfred M. Lilienthal in cartea sa “Conexiunea Sionista”. Alfred M. Lilienthal sustine ca nu exista o rasa evreiasca si ca rasele sunt doar patru: rasa alba, rasa neagra, rasa galbena si rasa rosie.


Termenul “antisemitism” a fost creat de catre jurnalistul evreu-german, Wilhem Marr, in 1879, un activist comunist. Termenul “antisemitism” este o eroare, caci atunci cand evreii acuza o persoana de “antisemitism”, ar insemna ca acea persoana este si impotriva arabilor. Termenul corect, care ar trebui sa inlocuiasca termenul “antisemitism”, este acela de “antievreu”.

De exemplu, daca o persoana are o atitudine ostila fata de musulmani, acea persoana nu este acuzata de “antisemitism”, desi arabii sunt semiti, ci este acuzata de “islamofobie”, adica se aplica un termen ce nu are legatura cu originea etnica, ci cu religia.

Revenind la sionism. Sionistii sustin ca problema din Palestina este una religioasa. Fals, problema din Palestina este una politica: Sionismul. Inainte de crearea Sionismului de catre Theodor Herzl, in 1897, arabii si evreii au trait in pace. Deci, problema nu este una de natura religioasa.

Istoricul evreu, Illan Papee, a afirmat urmatoarele: “Majoritatea sionistilor nu cred ca Dumnezeu exista, dar ei cred ca El le-a promis lor Palestina”.

Majoritatea sionistilor sunt atei, ei nu au nici o treaba cu religia. Majoritatea sionistilor nu sunt evrei, ci apartin diferitelor nationalitati. Cei mai extremisti dintre sionisti sunt, de fapt, fosti comunisti din Rusia si din alte tari foste socialiste, de aceea au un comportament radical/extremist si vor cenzura peste cenzura si arestari peste arestari.

Cele doua aripi ale Sionismului sunt National-Sionismul (nazism/fascism) si International-Sionismul (comunismul). In mod paradoxal, aceste doua ideologii se imbina, de aici si atrocitatile comise impotriva palestinienilor.

Israel - Palestina

Sionistii mai spun ca “cei care critica Israelul sau Sionismul sunt, de fapt, antisemiti”. Daca o astfel de idee ar fi reala, atunci evreii religiosi care critica Israelul si Sionismul ar insemna sa fie “antisemiti”. “Neturei Karta” este o organizatie a evreilor religiosi, antisionista si pro Palestina. Membrii acestei organizatii sustin si repeta ca cei care critica Israelul si Sionismul nu sunt “antisemiti”.

SURSE

  1. https://www.theguardian.com/society/2016/dec/16/new-antisemitism-definition-silences-israels-critics
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro