Noua Forță în acţiune: organizează raiduri de noapte cu boxeri, ultraşi şi taximetrişti împotriva imigranţilor

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„NOUA FORŢĂ în acţiune: organizează RAIDURI de NOAPTE cu boxeri, ultraşi şi taximetrişti împotriva imigranţilor

Partidul lui Roberto Fiore lansează \’\’plimbările pentru securitate\’\’ începând cu weekendul care urmează. Le numesc -plimbări pentru securitate- dar în realitate sunt raiduri bine gândite. Noua Forţă strigă ADUNAREA! Cele trei categorii de cetăţeni solicitate, sunt consideraţi a cunoaşte problemele cu negrii şi în general cu toţi imigranţii. Cu toţii au răspuns: PREZENT!

Iar vineri este convocată o adunare generală pentru a face plimbări nocturne pentru securitate. Cel care lansează iniţiativa este vechiul şi cunoscutul lider Roberto Fiore, într-o postare pe contul personal de Facebook.

”Secretariatul Naţional al Noii Forţe dă mandat tuturor filialelor proprii  de a organiza între 8 şi 10 septembrie plimbări de securitate de desfăşurat în toate oraşele italiene şi în special în cartierele scăpate de sub control unde femeile şi bătrânii nu circulă fiindcă e riscant”. Urmează lista categoriilor interesate cu motivaţiile relative: ”1-fani ai echipelor de fotbal, al căror ataşament faţă de propriile oraşe este viu şi puternic 2- taximetriştii apreciaţi pentru cunoaşterea teritoriului şi implicarea civică 3- boxeri cunoscuţi pentru curajul şi disciplina lor”.

Şi în timp ce pe Facebook comentatorii se împart între entuziaşti şi cei care sunt deziluzionaţi că n-au fost ”invitaţi”, la categoria boxeri deja există unul care a răspuns ”prezent”, Cristian Sanavia -boxer, care s-a declarat gata să îmbrăţişeze apelul Noii Forţe, îndemnând toţi colegii să procedeze asemănător şi să răspundă la apelul partidului. Să dovedească faptul ”că au la inimă sentimentul siguranţei femeilor  noastre, bătrânilor şi copiilor noştri”. Se apreciază că vor fi zeci de mii de amatori la nivel naţional.”[1]

SURSE


  1. http://evz.ro/noua-forta-actiune-organizeaza.html
  2. Foto: evz.ro

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...