Noua Ordine Mondială: ”Build Back Better”, parola globaliștilor din „Marea Resetare”

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Sloganul BBB a a fost folosit recent într-un mesaj pe Twitter al prim-ministrului britanic, care a scris fraza ca hashtag. Boris Johnon a scris: „Bună ziua, oameni buni, am fost instruit de NHS Test & Trace să mă autoizolez timp de două săptămâni, după ce am fost în contact cu cineva cu Covid-19. Mă simt bine și nu am simptome și voi continua să conduc la răspunsul nostru la virus și la planurile noastre #BuildBackBetter”.

Dar după ce premierul canadian Justin Trudeau a menționat o „resetare” a economiei” – în contextul în care lumea suferă o recesiune uriașă, spunând că „această pandemie a oferit o oportunitate pentru o Resetare. E șansa noastră de a accelera eforturile noastre pre-pandemice, de a reimagina sistemele economice care abordează de fapt provocările globale precum sărăcia extremă, inegalitatea și schimbările climatice”, s-au reîncins discuțiile privind termenul controversat ”Resetare”. „Trebuie să resetăm abordarea acestui guvern pentru ca planul de ajutorare să se reconstruiască mai bine”, a continuat Trudeau.


Și Comisia Europeană a folosit sloganul când și-a anunțat fondul de redersare de 750 miliarde euro, în mai: „Prin acest fond, intitulat oficial Next Generation EU, Comisia speră să „reconstruiască mai bine”, prin canale care contribuie la un mediu mai ecologic și mai durabil o societate mai rezistentă.”

ONU și-a luat chiar libertatea de a traduce sloganul în spaniolă (reconstruir mejor), portugheză (reconstruir melhor), franceză (reconstruire en mieux),astfel încât politicienii din întreaga lume să poată cânta pe aceeași partitură scrisă de Forumul Economic Mondial. Organizație care folosește COVID-19 drept o oportunitate de a promova ceva ce visează de mai mult timp.


În esență, organizația dorește să facă unele schimbări dramatice fără a permite oamenilor să spună dacă cred că ar trebui făcute aceste schimbări. De fapt, ”Marea Resetare” este pură propagandă, împachetată într-un slogan care pentru naivi și pentru neo-marxiști sună bine, in timp ce este doar o acoperire pentru socialism și globalism.

Zilele trecute, Biden a anunțat pe site-ul său o întâlnire cu Nancy Pelosi și Kamala Harris, unde, a informat democratul, s-a discutat despre „build back better than before”.”[1]

SURSE

  1. https://www.activenews.ro/externe/Build-back-better-parola-globalistilor-din-%E2%80%9EMarea-Resetare-.-Promovat-de-Biden-BoJo-Comisia-Europeana-sloganul-BBB-a-fost-mosit-de-Forumul-Economic-Mondial-163777
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...