Noua Ordine Mondială – Dialectica Hegeliană

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Noua Ordine Mondială – Dialectica Hegeliană

„Dialectica hegeliană, prezinta trei metode/etape de dezvoltare dialectică:


1. o teză – generatoare de reacţie;
2. o antiteză – care contrazice sau neagă teza
3. şi tensiunea dintre cele două fiind rezolvata prin intermediul unei sinteze.

Deşi acest model este deseori numit după Hegel, el nu l-a folosit niciodată ca formulare specifica. Hegel atribuie terminologia lui Kant.


Dialectica este, cum sustine Hegel, o metoda care admite, in mod constitutiv, contraditia.

Rationamentul lui Hegel este urmatorul: Lumea poseda rationalitate, o ordine, un mod ordonat de a fi. Ea nu este o ingramadire haotica de obiecte. Ea este in permanenta miscare si dezvoltare. Totul este dat de la bun inceput. Totul are o finalitate.

Termenul de dialectica hegeliana indică menţinerea partii utile a unei idei, lucru, societate, etc. simultan cu deplasarea ei dincolo de limitările sale.

In conformitate cu principiile dialecticii hegeliene, politicile actuale se straduiesc sa creeze o problema generatoare de reactie urmata de implementarea unei solutii premeditate. Atacul inscenat de americani pe 9/11 (World Trade Center), “justifica” declansarea de razboaie (Irak, Afganistan) si minimalizeaza incredibil libertatile omului pe plan mondial in numele sigurantei nationale, mondiale, a antiterorismului si a controlului individual de orice tip.

Apare sistemul BIG Brother si cumplitul Patriot Act care in fapt era un document conceput anterior evenimentelor insa se astepta motivatia solida pentru a fi semnat si implementat! Lumea trebuia sa-l perceapa ca fiind oportun, real, credibil si iminent!!!!

Prin aceasta manipulare crasa la nivel politic, noi, cetatenii obisnuiti ai planetei, privim cum se pravale lumea si cum ne dispar rand pe rand toate libertatile castigate in sute de ani. Nu cracnim ci acceptam! De ce? Pentru ca ni s-a infatisat in toata splendoarea dusmanul perfect al tuturor: TERORISTUL! Acest inamic invizibil, criminal, odios, neprevazut care ne pandeste la tot pasul. Teroristul invizibil care (teoretic) se poate afla dupa orice colt, poate dormita in orice prieten, coleg, vecin…

In acelasi context se regasesc si masurile premeditate referitoare la Codex Alimentarius, pandemii, epidemii, gripe aviare/porcine, cardurile cu cipuri, pasapoartele biometrice, cardurile de sanatate etc. Wikileaks-ul lui Julian Assange detine rolul tezei generatoare de reactii (antiteze) creand tensiuni majore intre cele doua si va conduce la majore interdictii privind utilizarea Internetului. Totul va fi controlat, iar noi, din fiinte umane iubitoare de libertati si drepturi am ajuns niste bieti cobai in custi…”[1][2]

SURSE

  1. https://romaniafarajustitie.wordpress.com/2011/02/07/dialectica-hegeliana-aplicata-de-politicile-mondiale
  2. https://oasteadigitala.wordpress.com/2012/01/07/noua-ordine-mondiala-dialectica-hegeliana
  3. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...