Noua Ordine Mondială: Klaus Schwab și Marea Resetare: „Nu veți mai deține nimic și veți fi fericiți pentru asta!”

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„Klaus Schwab, tătukul Marii Resetări: „Nu veți mai deține nimic și veți fi fericiți pentru asta!” „Profeții” Forumului Economic Mondial anunță că Era Post-Corona se resetează pe urmele lui Karl Marx. Decriptarea lui Build Back Better

„Marea Resetare” este tema de discuții și a celei de a 51-a ediții a Întâlnirii Anuale a Formului Economic Mondial, care va avea loc între 18-21 mai 2021 în Bürgenstock, Elveția. Potrivit organizatorilor, întâlnirea se va concentra pe găsirea de soluții pentru cele mai presante provocări ale lumii actuale. Liderii globali se vor întâlni pentru a gândi un plan comun de redresare care să configureze „Marea Resetare” din era post-Covid-19 – așa cum o prezintă, fără a se mai ascunde, chiar Forumul Economic Mondial.


Însă planul a fost trasat dinainte și vădește intenția schimbării din temelii a sistemului socio-economic global, considerat învechit și defectuos, cu unul deocamdată incert, dar prezentat elogios ca aparținând viitorului, în termeni care par extrași din manualele ideologice ale secolului trecut.

Acesta este și sensul sloganului Marii Resetări, dar și al lui Joe Biden, în timpul campaniei sale prezidențiale, și anume Build Back Better – Să reclădim mai bine. BBB, scris și bbb, înseamnă de fapt reclădirea idealurilor marxiste într-o formă nouă, „mai bună”.
Iată ce spune globalistul Klaus Schwab, fondator și președinte executiv al „Forumului Economic Mondial”, într-un discurs în care anunță nici mai mult, nici mai puțin decât utopia secolului al XXI-lea. Un discurs care ne face să ne punem întrebări despre adevăratele urmări ale pandemiei de coronavirus.
„Criza Covid-19 ne-a arătat că sistemele noastre învechite nu mai sunt potrivite cu secolul al XXI-lea. Ea a evidențiat lipsa fundamentală a coeziunii sociale, a corectitudinii, incluziunii și egalității. Acum este momentul istoric, timpul nu doar pentru a combate virusul real, ci și pentru a configura sistemul pentru nevoile erei post-corona. Dar avem o altă alegere: putem construi un nou contract social. Pe scurt, avem nevoie de o Mare Resetare. Trebuie să mobilizăm toți constituenții societății noastre globale să lucreze împreună. Nu trebuie să ratăm această fereastră de oportunitate”, a declarat Klaus Schwab, președintele executiv al „Forumului Economic Mondial”. VIDEO AICI
Abordarea lui Klaus Schwab nu este o noutate pe piața de idei a agitatului an 2020. Pe 16 septembrie, șefa Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a prezentat în fața Parlamentului European un plan de redresare a U.E. care părea mai degrabă axat pe noi direcții ideologice decât pe strategii sanitare: punerea pe picioare a unui cadru comunitar pentru instituirea de salarii minime pentru toți, implementarea agendei ecologiste „Green Deal” care vizează o economie independentă de emisiile de carbon, înăsprirea legislației privind așa-zisa „incitare la ură”, care apără minoritățile sexuale, identitare și rasiale, precum și un nou Pact al UE pentru migrație și azil, cu o abordare „mai umană”, adică favorabilă noilor veniți.
Mult mai puțin idealist a interpretat analistul Martin Armstrong mesajul lui Klaus Schwab și al celorlalți lideri mondiali care rostogolesc în spațiul public ideile „revoluționare” ale „Marii Resetări”. Martin Armstrong observă că această agendă pornește de la obsesia egalității cu orice preț, care este visul de aur al lui Karl Marx și al continuatorilor săi, Lenin și Stalin.
Pe blogul Armstrong Economics, el face 8 predicții care pot deveni realități până în 2030, rezumând pe puncte planul Marii Resetări ce ar urma să fie pus în operă în următorii 10 ani de către liderii globaliști. Startul acestuia ar depinde și de rezultatul alegerilor din SUA, actuala super-putere mondială, care va înclina balanța între valorile lumii vechi și noile direcții globalizante.
Dacă va câștiga tabăra progresistă, viitorul omenirii va arăta astfel:
1. Nu veți mai deține nimic și veți fi mulțumiți de asta.
2. Statele Unite nu vor mai fi super-puterea care conduce lumea.
3. Nu veți mai muri așteptând după un donator de organe, acestea urmând a fi obținute prin imprimare 3D.
4. Veți mânca mult mai puțină carne, aceasta va deveni un „răsfăț ocazional” și nu va mai fi inclusă în hrana de bază, iar asta pentru binele mediului înconjurător și al sănătății voastre.
5. Un miliard de oameni vor fi strămutați geografic de schimbările climatice – Granițele Deschise teoretizate de Soroș.
6. Poluatorii vor avea de plătit pentru emisiile de dioxid de carbon, impunându-se un preț global pentru acestea. Aceasta va face combustibilii fosili de domeniul trecutului.
7. V-ați putea pregăti să mergeți pe Marte. Oamenii de știință vor fi descoperit până atunci cum să vă mențină sănătoși în spațiu.
8. Valorile occidentale vor fi fost testate până la punctul de rupere. Mecanismele de control și echilibrare care stau la baza democrațiilor noastre nu trebuie uitate.
Conform predicțiilor lui Martin Armstrong, pandemia ar fi mai degrabă o criză pusă în scenă de liderii globaliști pentru a determina implementarea agendei Marii Restări, iar carantinările ar fi instrumente de punere pe butuci a economiei în scopul naționalizării întregii industrii și a falimentării micilor afaceri care țineau în viață clasa de mijloc. În ultimă instanță, se va trece de la acest socialism prefigurat, în care cetățenii încă mai dețin mici proprietăți, la adevăratul comunism, în care guvernele dețin tot ce există.”[1]

SURSE


  1. https://www.activenews.ro/stiri/Klaus-Schwab-tatukul-Marii-Resetari-%E2%80%9ENu-veti-mai-detine-nimic-si-veti-fi-fericiti-pentru-asta-%E2%80%9EProfetii-Forumului-Economic-Mondial-anunta-ca-Era-Post-Corona-se-reseteaza-pe-urmele-lui-Karl-Marx.-Decriptarea-lui-Build-Back-Better-163800
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Proiectul LUCID - carduri biometrice și microcipuri RFID pentru supravegherea și controlul total al oamenilor
Fluorul - elementul care calcifică glanda pineală
Adevărul despre Covid-19: testele RT-PCR fals pozitive și "morții de Covid-19" fără autopsie
Propaganda SUA și UE fabrică știri false cu privire la situația din Siria
Petrolul este abiotic și nu se epuizează
Gabriele Kuby, sociolog german: "Distrugerea familiei și a libertății este adevărata miza a revoluției sexuale și a teoriei gender"
Thomas Malthus, globaliștii și reducerea populației
Presedintele Comisiei UE, Jean-Claude Juncker, doreste crearea unei armate europene ! UE face parte din piesa de puzzel a Guvernului Mondial !
Suedia duce în țările musulmane o campanie de atragere a imigranților, cu prezentarea detaliată a avantajelor sociale. Egalitatea între sexe este omisă
Președintele Franței, Emmanuel Macron, anunță cenzură pe internet, în cadrul unui proiect împotriva „incitării la ură”
Descoperirile genialului Nikola Tesla sunt în cea mai mare parte încă şi acum ţinute secrete de NASA faţă de marea masă a populaţiei. Cunoscut mai mult pentru inventarea curentului alternativ, Nikola Tesla a realizat şi multe alte invenţii, despre care însă destul de puţini oameni au auzit: „bobinele Tesla“ care realizează prin rezonanţă eterică o amplificare uriaşă a tensiunii electrice, maşini bazate pe energia liberă (free energy), transferul de energie fără cablu, antigravitaţia sau controlul vremii prin utilizarea dirijată a undelor staţionare
Ministrul sârb de Externe îi dă o lecție unui oficial american: "Anumite persoane, inclusiv reprezentanți ai Departamentului de Stat, au vizionat prea mult Războiul Lumilor și povestiri SF"
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...