Noua Ordine Sexuală

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“In haosul care a pus stapanire pe planeta Pamant, printre razboaie si terorism, epidemii devastatoare si asasinate in masa, accidente si fenomene necontrolabile in care e implicata (si) natura, foamete si declinul drastic al puterii legilor umane, un flagel sinistru, grotesc si cu o forta distrugatoare inimaginabila isi face loc in mod subtil si pervers, cu tenacitate si cinism, in societatea umana de oriunde ar fi ea. E vorba despre intruziunea violenta in normalitatea cotidiana a unor forme sinistre ale patologicului, sub masca unei nevoi generale de toleranta.

Este edificarea minutioasa si din ce in ce mai solida, din pacate, a unei atitudini de discriminare puternic pozitiva ce are drept nucleu asa-numitele minoritati sexuale LGBT (lesbiene-gay-bisexuali-transsexuali), carora guvernele actuale le intind aproape pretutindeni in lume covorul rosu, acolo unde nu sunt acceptate venindu-se cu amenintari agresive si cu sanctiuni fara scrupule, in scopul schimbarii atitudinii spre linia trasata de maleficele eminente cenusii ale Noii Ordini Mondiale (NWO).


 Individul uman, cu bun-simt, este chiar tentat sa acorde anomaliilor sexuale un fel de credit: OK, trebuie sa admitem ca de mii de ani exista homosexuali si lesbiene, indivizi cu caracteristici de gen nedefinite anatomo-functional – nenorociri de care nu ei sunt principali responsabili si care ar trebui integrati cumva in lumea normala. Numai ca s-a ajuns la situatia perfect sugerata de zicala „Ii dai un deget si iti ia toata mana”. Au devenit pandemice defilarile exhibitioniste ale creaturilor grotesti care obliga, practic, populatia sa le priveasca chipurile mutilate si sa le aprobe gesturile si sloganurile desantate.

 Ceea ce pana mai ieri era inca tinut sub controlul legilor omenesti, azi a devenit o aparent inofensiva „diferenta de gen” lasata sa inunde fara oprire spatiul public. Insa, incomparabil mai grav e faptul ca nu avem deloc de-a face cu simple incercari de iesire din anonimat, ci exista obiective majore, declarate public, ale acestor indivizi: primul dintre ele – distrugerea efectiva a familiei traditionale (uniunea liber consimtita dintre un barbat si o femeie), desfiintarea casatoriei asa cum se realizeaza aceasta de mii de ani pe toata planeta. O spun persoane despre care nu poti jura ca sunt barbati sau femei si care se lauda cu multiple relatii hetero sau homosexuale, cu incest si pedofilie, si care poarta „titlul” de activist al miscarii LGBT.


 Este o lume sinistra, un spectacol, fatalmente, real, ce aminteste fara echivoc de universurile apocaliptice imaginate acum 500 si mai bine de ani de celebrul pictor al desfraului extrem si al pacatelor omenesti, Hieronymus Bosch…”[1]

SURSE

  1. Revista Magazin

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Soros tulbură din nou apele în Europa și își apără „societățile deschise”: UE este înconjurată de puteri ostile - Rusia lui Putin, Turcia lui Erdogan și America pe care lui Trump i-ar placea să o creeze, dar nu poate!
Ce se ascunde oare sub castelul Balmoral al familiei Windsor sau sub castelul Glamis din Scoţia, din acel ţinut-cheie al descendenţilor Iluminaţi?
Nu va fi nici un război între SUA și Rusia
Legea pumnului în gură. Cum moare libertatea de exprimare în „statul polițienesc” al lui Merkel
Dictatura homosexuală, la putere în Spania. Toate organizațiile pro-viață și pro-familie își vor închide activitatea
Vladimir Putin: "Incalzirea Globala este o minciuna!"
Întâlnire trilaterală Rusia-Turcia-Iran la Sochi, privind readucerea păcii în Siria
Miliardarul american Jim Rogers: "Vine cea mai mare criză economică. Vor fi țări în faliment, bănci, spitale și universități închise"
UE înseamnă exploatare, abuz, sărăcie, homosexualitate, multiculturalism, teoria gender, ateism militant, "corectitudine politică", lipsa libertății de exprimare, Big Brother, Stat Polițienesc, lipsa valorilor naționale și Noua Ordine Mondială
Scandal de proportii in SUA: criminalistii FBI au falsificat probe timp de trei decenii condamnand la moarte zeci de oameni nevinovati ! Astia sunt cei care ne dau noua lectii despre "democratie", "dreptate" si "justitie independenta" !
Supravegherea în masă şi modelarea comportamentului în era digitală. Ce se mai poate face?
Istoria sistemului monetar: De la aurarii medievali la bancherii moderni - împrumutul cu rezervă fracționară și banii fiat
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro