Nouă savanţi contestă teoria gravitaţiei a lui Einstein

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Cu cât studiul fizicii cuantice progresează şi cu cât oamenii de ştiinţă descoperă mai multe despre găurile negre, materia întunecată, energia întunecată, şi alte fenomene cosmice, explicarea acestora devine tot mai dificilă în contextul actualei înţelegeri a gravitaţiei.

Iată o perspectivă evidenţiată de nouă oameni de ştiinţă, precum şi teorii alternative legate de gravitaţie.


1.Thomas Townsend Brown: o maşină ce sfidează gravitaţia?

Thomas Townsend Brown (1905-1985) a fost un fizician care a efectuat cercetări pentru US Navy şi Apărarea naţională, iar mai târziu a lucrat în calitate de consultant în industria aeronautică.


El a creat o maşină, patentată ca “gravitator”, care, după cum a declarat el, sfidează gravitaţia, şi despre care şi unii savanţi de astăzi afirmă că ar sfida gravitaţia: supusă unei tensiuni de înalt voltaj, s-a mutat în direcţie opusă celei în care ar fi făcut-o conform înţelegerii actuale a gravitaţiei.”[1]

Mai multe pe larg aici -> http://epochtimes-romania.com/news/noua-savanti-contesta-teoria-gravitatiei-a-lui-einstein—215297

SURSE

  1. http://epochtimes-romania.com/news/noua-savanti-contesta-teoria-gravitatiei-a-lui-einstein—215297
  2. Foto: phys.org

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...