NSA si FBI doresc sa impiedice Apple si Google pentru a nu scoate pe piata telefoane protejate impotriva ascultarii !

by NSA si FBI isi arata inca o data ipocrizia si dovada clara ca acestia lupta impotriva libertatilor fundamentale ale oamenilor sub pretextul “combaterii terorismului”, asa cum dezvaluia si fostul sef al FBI-ului pe Departamentul din Los Angeles, Ted Gunderson. Edward Snowden, este un fost agent al NSA, care a […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

NSA si FBI isi arata inca o data ipocrizia si dovada clara ca acestia lupta impotriva libertatilor fundamentale ale oamenilor sub pretextul “combaterii terorismului”, asa cum dezvaluia si fostul sef al FBI-ului pe Departamentul din Los Angeles, Ted Gunderson. Edward Snowden, este un fost agent al NSA, care a dezertat, aratand astfel tuturor oamenilor documente ultrasecrete din care reiesea fara echivoc faptul ca Serviciile Secrete ale SUA se ocupa de spionarea in masa a tuturor oamenilor. Snowden, a primit azil politic in Rusia.

sheidayi20130611223056443

In continuare, de pe site-ul Agerpres aflam mai multe despre dorinta NSA si FBI de a supraveghea oamenii:


“FBI și NSA vor să împiedice marii giganți ai internetului precum Apple sau Google să scoată pe piață telefoane criptate inviolabile, invocând riscul ca acestea să fie utilizate în scopuri teroriste sau criminale, relatează AFP.

Luni, în cadrul unei conferințe a unor experți în securitate cibernetică de la Washington, amiralul Mike Rogers, șeful Agenției pentru securitate națională (NSA) a SUA, cea mai puternică dintre agențiile de informații electronice, a reluat avertismentul lansat în octombrie de directorul FBI, James Comey.

‘Nu, nu trebuie să lăsăm industria să comercializeze telefoane mobile inviolabile, pentru care doar utilizatorul să dețină codurile PIN de acces la date (numere de telefon, fotografii, mesaje)’, a afirmat amiralul.

Șeful NSA și-a exprimat speranța că se poate ajunge la un compromis cu industria de profil pentru a fi găsit un ‘cadrul legal’ care să permită poliției sau agențiilor de informații să aibă acces la datele din mobilul unei persoane vizate de o procedură judiciară, de exemplu.

‘Este o adevărată problemă de securitate națională’, a apreciat el.”[1]

SURSE

1. http://www.agerpres.ro/sci-tech/2015/02/24/nsa-nu-vrea-telefoane-mobile-inviolabile-10-03-57


Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

15 tone de uraniu sărăcit aruncate peste Serbia. TOATE statele NATO care i-au bombardat pe sârbi în 1999, date în judecată de o echipă internațională de avocați
Ziua Femeii pe 8 martie a fost stabilită de Internaționala Socialistă și de marxist-feminista Clara Zetkin
Pericolele gândirii instituționale: lecții din "1984", "Matrix" și "Mitul Peșterii"
Proces istoric: Doi psihologi care au ajutat la conceperea programului de interogatorii al CIA, la judecată
Președintele Germaniei: „Anonimatul pe Internet ar trebui să fie interzis.” Germania a adoptat un proiect de lege ce obligă site-urile să șteargă anumite comentarii, dar și să dezvăluie instanțelor identitatea celor care postează
Fost redactor șef al Der Spiegel și Die Welt, analiză despre pactul pentru migrație: "Ca o lampă fermecată a lui Aladin, pactul va transforma migranții ilegali în imigranți legali cu drept deplin la beneficii sociale"
Trupe americane atacate de OZN-uri in doua districte din Afganistan ! Sa fie acestea ale Reich-ului german ?
Coca-Cola a finanțat un studiu care să spună că a bea Coca-Cola este mai sănătos decât a bea apă!
Buzunaritul digital: hacker-ii pot fura banii de pe cardurile bancare cu cip RFID de la distanta ! Inca un motiv care arata vulnerabilitatea acestor carduri cu cip RFID !
Sute de decese cauzate de arme chimice, în urma bombardamentelor SUA
Greenpeace: "România trebuie să ceară oprirea negocierilor TTIP în cadrul Consiliului UE!"
Autorităţile germane au montat primele camere dotate cu recunoaştere facială în principala gară din Berlin
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro