NSA si FBI doresc sa impiedice Apple si Google pentru a nu scoate pe piata telefoane protejate impotriva ascultarii !

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

NSA si FBI isi arata inca o data ipocrizia si dovada clara ca acestia lupta impotriva libertatilor fundamentale ale oamenilor sub pretextul “combaterii terorismului”, asa cum dezvaluia si fostul sef al FBI-ului pe Departamentul din Los Angeles, Ted Gunderson. Edward Snowden, este un fost agent al NSA, care a dezertat, aratand astfel tuturor oamenilor documente ultrasecrete din care reiesea fara echivoc faptul ca Serviciile Secrete ale SUA se ocupa de spionarea in masa a tuturor oamenilor. Snowden, a primit azil politic in Rusia.

sheidayi20130611223056443

In continuare, de pe site-ul Agerpres aflam mai multe despre dorinta NSA si FBI de a supraveghea oamenii:


“FBI și NSA vor să împiedice marii giganți ai internetului precum Apple sau Google să scoată pe piață telefoane criptate inviolabile, invocând riscul ca acestea să fie utilizate în scopuri teroriste sau criminale, relatează AFP.

Luni, în cadrul unei conferințe a unor experți în securitate cibernetică de la Washington, amiralul Mike Rogers, șeful Agenției pentru securitate națională (NSA) a SUA, cea mai puternică dintre agențiile de informații electronice, a reluat avertismentul lansat în octombrie de directorul FBI, James Comey.

‘Nu, nu trebuie să lăsăm industria să comercializeze telefoane mobile inviolabile, pentru care doar utilizatorul să dețină codurile PIN de acces la date (numere de telefon, fotografii, mesaje)’, a afirmat amiralul.

Șeful NSA și-a exprimat speranța că se poate ajunge la un compromis cu industria de profil pentru a fi găsit un ‘cadrul legal’ care să permită poliției sau agențiilor de informații să aibă acces la datele din mobilul unei persoane vizate de o procedură judiciară, de exemplu.

‘Este o adevărată problemă de securitate națională’, a apreciat el.”[1]

SURSE

1. http://www.agerpres.ro/sci-tech/2015/02/24/nsa-nu-vrea-telefoane-mobile-inviolabile-10-03-57


Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...