Nu există dovezi despre o conspirație Trump – Rusia, concluziile raportului Mueller

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Duminică, Robert Mueller, procurorul de anchetă al presupusei relaţii între oamenii de campanie ai lui Trump şi Moscova lui Putin, a prezentat un rezumat al concluziilor Raportului special.

Conform acestuia, nu există dovezi despre o conspirație Trump-Rusia în alegerile prezidențiale din SUA, din 2016.


Ancheta condusă de Robert S. Mueller  a constatat că nici președintele Trump, nici vreunul dintre agenții săi nu au conspirat sau nu s-au coordonat cu interesele guvernului rus în alegerile prezidențiale din 2016, potrivit unui rezumat al concluziilor consiliului special făcute publice duminică de procurorul general William P. Barr, scrie The New York Times.

Documentul ar fi putut decide viitorul politic al lui TRUMP

Totodată, raportul arată că nu există suficiente dovezi pentru a stabili că Donald Trump a obstrucționat justiția, dar a adăugat că echipa lui Mueller nu îl exonerează pe președintele SUA. „Deși acest raport nu concluzionează că președintele a săvârșit o infracțiune, nu îl exonerează”, l-a citat William Barr pe Robert S. Mueller. Documentul ar fi putut decide viitorul politic al președintelui Donald Trump, care intenţionează să candideze pentru un al doilea mandat în 2020.


Cu majoritate de voturi, Congresul a votat pentru publicarea integrală a Raportului. Procurorul general, W. BARR, spun sursele Washington Post, poate decide singur să-l facă public. În caz contrar, democraţii au anunţat că se vor adresa Curţii Supreme de Justiţie, în caz de refuz.”[1]

SURSE

  1. https://newstandard.news/2019/03/24/nu-exista-dovezi-despre-o-conspiratie-trump-rusia-concluziile-raportului-mueller/
  2. Foto: ZUMA Press

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Protestele violente din SUA împotriva lui Donald Trump: Președintele Donald Trump a avut un rol esențial în combaterea minciunilor despre Covid-19, pe care globaliștii le-au promovat în această perioadă
Adevărul despre vaccinuri. Copii vaccinați sunt mai bolnavi decât cei nevaccinați
Oamenii de știință confirmă că Turnurile Gemene au fost demolate pe 11 septembrie 2001 cu anumite materiale explozive
SUA trebuie să-și instaleze o prezență militară permanentă în Balcani, consideră grupul de reflecție Atlantic Council! SUA și UE vor să dețină controlul total asupra țărilor din Europa!
Aurel I. Rogojan: "Securitatea națională a României este acum dependentă de o tot mai mare intruziune în viața privată a cetățenilor"
Rabinul-şef al Israelului: "Non-evreii nu trebuie să locuiască aici!"
Noua Ordine Mondială: Covid-19 și Marea Resetare
Polonia către SUA: Nu suntem România
Facebook implicat intr-un scandal de manipulare emotionala a utilizatorilor ! Facebook a incalcat de nenumarate ori Termenii si Conditiile, cenzurand multe pagini cu informatii legale !
Asasinarea lui Grigori Rasputin a fost planificată de către Convenţia Generală a Masonilor din Bruxeles, în timpul Primului Război Mondial
Turcia a doborat un avion militar rusesc - o adevarata provocare la adresa Rusiei! Presedintele Cehiei, Milos Zeman, acuza Turcia ca are legaturi cu teroristii ISIS! Vladimir Putin: "Vor ca NATO sa serveasca ISIS ? Ne-au injunghiat pe la spate!"
Acţiunile criminale de intoxicare a populaţiei prin intermediul chemtrails-urilor s-au intensificat în ultima perioadă
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...