Nu PSD-ul este ținta Mișcării #Rezist, ci naționalismul românesc

Distribuie!by Daca maine ar pleca PSD-ul de la conducere si ar veni un partid nationalist, cum ar reactiona #rezistentii? Protestele ar fi si mai vehemente. De ce? Pentru ca tot ce inseamna nationalism ii deranjeaza, ei fiind activisti globalisti. Astfel de miscari globaliste de tip “#rezist” sunt in toate tarile, […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Daca maine ar pleca PSD-ul de la conducere si ar veni un partid
nationalist, cum ar reactiona #rezistentii? Protestele ar fi si mai
vehemente. De ce? Pentru ca tot ce inseamna nationalism ii deranjeaza, ei fiind activisti globalisti. Astfel de miscari globaliste de tip “#rezist” sunt in toate tarile, unde nationalistii au ajuns la conducere (Polonia, Ungaria, Italia).

Sunt miscari neomarxiste/progresiste finantate puternic de globalisti precum George Soros, ca sa combata nationalismul. Miscarea #Rezist sustine casatoriile LGBT, aducerea de imigranti (multiculturalismul), cenzura internetului si a libertatii de exprimare, vaccinarea obligatorie, bancile, multinationalele etc.


In Occident, Noul Comunism (Marxismul Cultural) face ravagii: sunt atacate valorile nationale si se lucreaza la greu pentru distrugerea natiunilor, in vederea crearii Statelor Unite ale Europei, astfel incat natiunie sa dispara. Este visul lui Karl Marx, unul dintre ideologii globalizarii.

In Mai 2018, Presedintele Comisiei Europene, Jean Claude Juncker, a tinut un discurs elogios la adresa lui Karl Marx. Karl Marx milita pentru distrugerea natiunilor, distrugerea valorilor nationale, centralizarea puterii, adica milita pentru o dictatura globala.


PSD-ul este un partid social-democrat, iar social-democratii sunt tot globalisti. Socialismul si liberalismul fiind stalpii globalizarii. In opozitie se afla nationalistii. Activismul globalistilor #rezist nu mai are niciun efect. Cei mai multi atrasi de miscarea #rezist sunt tineri, caci o parte dintre ei sunt usor de manipulat prin niste simple lozinci.

SURSE

  1. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Globaliștii SUA și UE sunt cei care manipulat autoritățile române să provoace Rusia
Baza de la Deveselu: romanii au statut de vizitatori - la ceremonie a fost arborat doar drapelul SUA
România a pierdut deja în anii capitalismului sălbatic mai mult decât în timpul celor două războaie mondiale
Homosexualii se folosesc de două evenimente de maximă importanță pentru istoria României pentru a-și promova un marș. Cum a înlocuit ziarul Adevărul cartea de istorie
Povestea celor 30 de oameni anchetați nevinovați de DNA. Victimele lui Kovesi rup tăcerea
Românii nu mai cred în Uniunea Europeană, o spune chiar eurobarometrul Parlamentului European. Se pregătește o mișcare naționalistă care să răspundă acestei tendințe eurosceptice
Parchetul Militar confirmă: În decembrie 1989 a fost lovitură de stat! De câte ori au încercat să-l execute pe Ceaușescu?
Dumitru Iliescu, fost şef SPP: Iniţierea protocoalelor, opera CIA, care a corupt repede conducerea SRI
Președintele Asociației Pro Consumatori, Costel Stanciu, despre mafia alimentelor contrafăcute: "Presiunea din partea unor afaceriști români este atât de mare încât am ajuns să consumăm produse care conțin soluții de deszăpezire"
Vicepremierul Ungariei susține că maghiarii din România sunt persecutați „prin metode aparent legale” Aceasta este o minciună! Extremiștii unguri susțin că sunt "persecutați", având în vedere faptul că nu au obținut autonomia "Ținutului Secuiesc"!
SRI: "Costul interceptărilor telefonice este secret de stat"
Mitingul globaliștilor #Rezist, pro-UE, de susținere a Statului Paralel, împotriva PSD! Globaliștii #Rezist nu protestează și împotriva străinilor care jefuiesc România! - 10 august 2018
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.