Nu PSD-ul este ținta Mișcării #Rezist, ci naționalismul românesc

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Daca maine ar pleca PSD-ul de la conducere si ar veni un partid
nationalist, cum ar reactiona #rezistentii? Protestele ar fi si mai
vehemente. De ce? Pentru ca tot ce inseamna nationalism ii deranjeaza, ei fiind activisti globalisti. Astfel de miscari globaliste de tip „#rezist” sunt in toate tarile, unde nationalistii au ajuns la conducere (Polonia, Ungaria, Italia).

Sunt miscari neomarxiste/progresiste finantate puternic de globalisti precum George Soros, ca sa combata nationalismul. Miscarea #Rezist sustine casatoriile LGBT, aducerea de imigranti (multiculturalismul), cenzura internetului si a libertatii de exprimare, vaccinarea obligatorie, bancile, multinationalele etc.


In Occident, Noul Comunism (Marxismul Cultural) face ravagii: sunt atacate valorile nationale si se lucreaza la greu pentru distrugerea natiunilor, in vederea crearii Statelor Unite ale Europei, astfel incat natiunie sa dispara. Este visul lui Karl Marx, unul dintre ideologii globalizarii.

In Mai 2018, Presedintele Comisiei Europene, Jean Claude Juncker, a tinut un discurs elogios la adresa lui Karl Marx. Karl Marx milita pentru distrugerea natiunilor, distrugerea valorilor nationale, centralizarea puterii, adica milita pentru o dictatura globala.


PSD-ul este un partid social-democrat, iar social-democratii sunt tot globalisti. Socialismul si liberalismul fiind stalpii globalizarii. In opozitie se afla nationalistii. Activismul globalistilor #rezist nu mai are niciun efect. Cei mai multi atrasi de miscarea #rezist sunt tineri, caci o parte dintre ei sunt usor de manipulat prin niste simple lozinci.

SURSE

  1. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Guvernul Masonic al Romaniei doreste sa modifice Constitutia Romaniei - Constitutia Romaniei a fost intemeiata de antimasonul Antonie Iorgovan! Antonie Iorgovan a fost asasinat de masonerie dupa atacurile sale impotriva mafiei masonice! In Noua Constitutie ungurii isi vor recapata tinutul secuiesc mult visat prin prisma regionalizarii!
MAI dorește să aducă în România, în 2018, 40 de imigranți sirieni aflați în Turcia. Românii trebuie să spună nu aducerii de imigranți! Aducerea de imigranți pe teritoriul României constituie o amenințare la adresa Siguranței Naționale, având în vedere nenumăratele infracțiuni comise de imigranți în Occident!
De 27 de ani, SRI transcrie, la cererea Comisiei, stenogramele în baza cărora este verificat de Parlament
Cum își hăituiește Vodafone un client din România. Ce a decis Oficiul pentru Protecția Consumatorilor în acest caz
Crucea din Piața Unirii din București a fost profanată cu mesaje pro homosexualitate
Elev româno-sirian din Cluj: „Urăsc România”! Mai târziu l-a lovit în faţă, cu un fier, pe un coleg!
Revoluția Neomarxiștilor și Noua Ordine Mondială
În România, SUA și UE dețin controlul asupra economiei, mass-media, culturii, educației, politicului, serviciilor de informații, armatei
Funky Citizens. Cine sunt cei care spun că se luptă cu corupția. Scurta biografie neromanțată a Elenei Calistru
Victimele unui experiment: otrava vine din solniță
Corupția, brand de țară. Globaliștii SUA-UE-Soros se află în spatele propagandei de denigrare a României la nivel global
Raport oficial: Bucureștenii au fost și sunt expuși în continuu la niveluri nocive de poluanți
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...