Nu PSD-ul este ținta Mișcării #Rezist, ci naționalismul românesc

Distribuie!by Daca maine ar pleca PSD-ul de la conducere si ar veni un partid nationalist, cum ar reactiona #rezistentii? Protestele ar fi si mai vehemente. De ce? Pentru ca tot ce inseamna nationalism ii deranjeaza, ei fiind activisti globalisti. Astfel de miscari globaliste de tip “#rezist” sunt in toate tarile, […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Daca maine ar pleca PSD-ul de la conducere si ar veni un partid
nationalist, cum ar reactiona #rezistentii? Protestele ar fi si mai
vehemente. De ce? Pentru ca tot ce inseamna nationalism ii deranjeaza, ei fiind activisti globalisti. Astfel de miscari globaliste de tip “#rezist” sunt in toate tarile, unde nationalistii au ajuns la conducere (Polonia, Ungaria, Italia).

Sunt miscari neomarxiste/progresiste finantate puternic de globalisti precum George Soros, ca sa combata nationalismul. Miscarea #Rezist sustine casatoriile LGBT, aducerea de imigranti (multiculturalismul), cenzura internetului si a libertatii de exprimare, vaccinarea obligatorie, bancile, multinationalele etc.


In Occident, Noul Comunism (Marxismul Cultural) face ravagii: sunt atacate valorile nationale si se lucreaza la greu pentru distrugerea natiunilor, in vederea crearii Statelor Unite ale Europei, astfel incat natiunie sa dispara. Este visul lui Karl Marx, unul dintre ideologii globalizarii.

In Mai 2018, Presedintele Comisiei Europene, Jean Claude Juncker, a tinut un discurs elogios la adresa lui Karl Marx. Karl Marx milita pentru distrugerea natiunilor, distrugerea valorilor nationale, centralizarea puterii, adica milita pentru o dictatura globala.


PSD-ul este un partid social-democrat, iar social-democratii sunt tot globalisti. Socialismul si liberalismul fiind stalpii globalizarii. In opozitie se afla nationalistii. Activismul globalistilor #rezist nu mai are niciun efect. Cei mai multi atrasi de miscarea #rezist sunt tineri, caci o parte dintre ei sunt usor de manipulat prin niste simple lozinci.

SURSE

  1. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro