Nu PSD-ul este ținta Mișcării #Rezist, ci naționalismul românesc

by Daca maine ar pleca PSD-ul de la conducere si ar veni un partid nationalist, cum ar reactiona #rezistentii? Protestele ar fi si mai vehemente. De ce? Pentru ca tot ce inseamna nationalism ii deranjeaza, ei fiind activisti globalisti. Astfel de miscari globaliste de tip “#rezist” sunt in toate tarile, […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Daca maine ar pleca PSD-ul de la conducere si ar veni un partid
nationalist, cum ar reactiona #rezistentii? Protestele ar fi si mai
vehemente. De ce? Pentru ca tot ce inseamna nationalism ii deranjeaza, ei fiind activisti globalisti. Astfel de miscari globaliste de tip “#rezist” sunt in toate tarile, unde nationalistii au ajuns la conducere (Polonia, Ungaria, Italia).

Sunt miscari neomarxiste/progresiste finantate puternic de globalisti precum George Soros, ca sa combata nationalismul. Miscarea #Rezist sustine casatoriile LGBT, aducerea de imigranti (multiculturalismul), cenzura internetului si a libertatii de exprimare, vaccinarea obligatorie, bancile, multinationalele etc.


In Occident, Noul Comunism (Marxismul Cultural) face ravagii: sunt atacate valorile nationale si se lucreaza la greu pentru distrugerea natiunilor, in vederea crearii Statelor Unite ale Europei, astfel incat natiunie sa dispara. Este visul lui Karl Marx, unul dintre ideologii globalizarii.

In Mai 2018, Presedintele Comisiei Europene, Jean Claude Juncker, a tinut un discurs elogios la adresa lui Karl Marx. Karl Marx milita pentru distrugerea natiunilor, distrugerea valorilor nationale, centralizarea puterii, adica milita pentru o dictatura globala.


PSD-ul este un partid social-democrat, iar social-democratii sunt tot globalisti. Socialismul si liberalismul fiind stalpii globalizarii. In opozitie se afla nationalistii. Activismul globalistilor #rezist nu mai are niciun efect. Cei mai multi atrasi de miscarea #rezist sunt tineri, caci o parte dintre ei sunt usor de manipulat prin niste simple lozinci.

SURSE

  1. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

De ce l-au făcut “nebun” şi asasinat, cu ajutorul poliţiei secrete austriece, pe Mihai Eminescu
Tupeu: Asociaţia Procurorilor din România face apel la formatorii de opinie să nu mai critice neregulile din Justiţie! Legea răspunderii magistraților este esențială în România! Lipsa răspunderii magistraților creează un sentiment de nesiguranță în rândul oamenilor!
Antal Arpad (UDMR): Nu sunt pentru independența Cataloniei, dar ne dorim modelul de autonomie al acesteia. UDMR-iștilor, nu veți avea niciodată autonomia "Ținutului Secuiesc" în România! Cei care promovează autonomia "Ținutului Secuiesc" încalcă Constituția României și trebuie expulzați din România!
Un șef de bancă protesta în 2017, în stradă, cică pentru români. Ce ofertă are banca pentru România
Comisia Europeană lansează infringement împotriva României pe legea 51% produse românești în supermarket! Globaliștii vor ca România să fie doar o piață de desfacere pentru produsele din străinătate!
#Rezistentul de azi, Mălin Bot, scria în 2013: „Șmecherii de ONG fac bani și proteste”
Gest de „solidaritate”! Un alt muzeu a programat filme de propagandă homosexuală după protestele de la MNȚR: „Opriți propaganda homosexuală în Ministerul Culturii”
Afacerile mincinoase ale IKEA și jefuirea pădurilor din România – investigație France 2
"Taxa pe lăcomie" pentru bănci și taxa pentru multinaționalele care își externalizează profitul. Globaliștii #Rezist din România sunt împotriva acestor taxe, aceștia apără băncile și multinaționalele
O studentă româncă din străinătate dorește interzicerea conferinței lui Dan Puric de la Institutul Național de Limbi și Civilizații Orientale din Paris. Motivul? Naționalismul actorului care vorbește despre „planuri oculte de distrugere a României”
Horia Georgescu, fostul şef al ANI: Am făcut parte din statul paralel
Cum a eșuat pe Valea Oltului un convoi NATO
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro