Nu va fi nici un război între SUA și Rusia

by In ultima perioada, propaganda SUA-UE au inceput sa inventeze, oricum nu ar fi prima data, tot felul de stiri cu privire la “razboiul pe care il va declansa Rusia”, sugerand ca Rusia va ataca SUA si UE, ceea ce este complet demential sa afirmi asa ceva, dincolo de faptul […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

In ultima perioada, propaganda SUA-UE au inceput sa inventeze, oricum nu ar fi prima data, tot felul de stiri cu privire la “razboiul pe care il va declansa Rusia”, sugerand ca Rusia va ataca SUA si UE, ceea ce este complet demential sa afirmi asa ceva, dincolo de faptul ca nu este moral si deontologic sa minti, dar astfel de afirmatii pot crea panica.

Vladimir Putin a afirmat de mai multe ori razand ca “numai un om nebun ar ataca NATO”. Tensiunea dintre SUA si Rusia, chiar daca este la cote maxime, nu se va ajunge la un razboi sau la vreun Al Treilea Razboi Mondial. SUA stie ca Rusia nu este Irak, Afganistan, Siria, Libia, Vietnam sau Iugoslavia, asa ca nu ar incerca asa ceva vreodata.


Tensiunea dintre SUA si Rusia este la cote maxime din cauza faptului ca Rusia impreuna cu fortele pro-guvernamentale ale Siriei condusa de legitimul presedinte, Bashar al-Assad, inainteaza cu succes in operatiunea de nimicire a teroristilor ISIS finantati de SUA, asa cum arata clar pentru toata lumea e-mail-urile publicate de Wikileaks pentru care SUA ar face orice sa-l asasineze pe fondatorul Wikileaks, Julian Assange.

Americanii au avut impresia ca, Bashar al-Assad va fi inlaturat de la putere, asa cum au facut-o cu Slobodan Milosevic in fosta Iugoslavie, cu Saddam Hussein in Irak, cu Muammar Gaddafi in Libia. De aceasta data, Rusia pur si simplu nu ii lasa pe americani sa se mai joace cu destinul acestei planete.


Daca Rusia ar avea o vina, aceasta ar fi ca nu a intervenit in timpul atacului SUA asupra Irakului fara Rezolutie ONU, in cazul atacului asupra Iugoslaviei (sa nu uitam, de Pasti) sau in cazul atacului asupra Libiei.

In septembrie 2016, SUA au demonstrat in fata tuturor oamenilor ca ii sprijina pe teroristii, ISIS bombardand pozitii ale armatei siriene. Dupa ce au bombardat aceste pozitii, teroristii ISIS au putut avansa in continuare. Cu toate acestea, SUA acuza Rusia de “crime de razboi”. Daca Rusia a comis “crime de razboi” in Siria, americanii cate crime de razboi au comis in ultimul secol?

Desigur, nu vom primi nici un raspuns de la “marii analisti politici si militari” la aceasta intrebare retorica. In SUA si UE a devenit o moda de a acuza Rusia pentru orice. Traim intr-o psihoza in care se va ajunge ca Rusia sa fie acuzata pentru absolut toate necazurile noastre datorita capitalismului.

rusia turcia

Nu, nu va fi nici un razboi intre SUA si Rusia, chiar daca veti avea ocazia sa cititi “profetii” d-ale lui Nostradamus sau orice alte “profetii” inventate de propaganda SUA-UE. De exemplu, noi, atunci cand citim astfel de stiri publicate in mass-media pur si simplu ne amuzam, desi, aceste informatii, dupa cum va spuneam, pot crea panica.

SURSE

  1. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

NATO dorește o Armată Mondială
Eșecul global al democrației reprezentative
Mayer Amschel Rothschild - părintele fondator al finanțelor internaționale
Avioanele triunghiulare ASTRA TR-3B provoacă panică. Planurile militare de top americane ar implica şi extratereştri
Publicatia "Charlie Hebdo" face glume despre avionul rusesc prabusit in Egipt - "un act de insulta adusa la adresa celor 224 de victime ale accidentului!"
Liderul suprem al Iranului, Ayatollah Ali Khamenei, despre Marea Britanie: "Cu neruşinare, britanicii au numit recent Iranul o ameninţare pentru regiune, dar toată lumea ştie că britanicii sunt cei care au fost întotdeauna sursa ameninţărilor, corupţiei şi mizeriei"
Illuminati au inceput sa minta oamenii cu "racirea globala si era glaciara"! Dupa ce timp de 20 de ani s-a propagat minciuna "incalzirii globale", acum ei schimba manipularea! Totul pentru ca oamenii sa aiba aceeasi stare de frica, de necunoscut!
Operaţiunea "Rapid şi furios": În anul 2011, Biroului pentru Alcool, Tutun, Arme de Foc şi Explozibili din SUA (ATF) a lansat operaţiunea „Rapid şi furios” prin care furnizau arme de contrabandă celor mai periculoşi traficanţi de droguri din Mexic, cu pretextul că astfel vor putea urmări traseul armelor şi vor reuşi să anihileze reţelele de trafic de droguri
L-au ucis pentru că nu era de acord cu vaccinul antigripal: Medicul Peter Cianfrani a fost găsit mort în pădure
H.R. Patapievici: "Corectitudinea politică, o teroare morală. Suntem ca într-un coșmar de revenire a stalinismului"
Illuminati: Contractul Masonic Luciferian – Sacrificii, ritualuri satanice
Polonia către SUA: Nu suntem România
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro