Nu va fi nici un război între SUA și Rusia

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

In ultima perioada, propaganda SUA-UE au inceput sa inventeze, oricum nu ar fi prima data, tot felul de stiri cu privire la “razboiul pe care il va declansa Rusia”, sugerand ca Rusia va ataca SUA si UE, ceea ce este complet demential sa afirmi asa ceva, dincolo de faptul ca nu este moral si deontologic sa minti, dar astfel de afirmatii pot crea panica.

Vladimir Putin a afirmat de mai multe ori razand ca “numai un om nebun ar ataca NATO”. Tensiunea dintre SUA si Rusia, chiar daca este la cote maxime, nu se va ajunge la un razboi sau la vreun Al Treilea Razboi Mondial. SUA stie ca Rusia nu este Irak, Afganistan, Siria, Libia, Vietnam sau Iugoslavia, asa ca nu ar incerca asa ceva vreodata.


Tensiunea dintre SUA si Rusia este la cote maxime din cauza faptului ca Rusia impreuna cu fortele pro-guvernamentale ale Siriei condusa de legitimul presedinte, Bashar al-Assad, inainteaza cu succes in operatiunea de nimicire a teroristilor ISIS finantati de SUA, asa cum arata clar pentru toata lumea e-mail-urile publicate de Wikileaks pentru care SUA ar face orice sa-l asasineze pe fondatorul Wikileaks, Julian Assange.

Americanii au avut impresia ca, Bashar al-Assad va fi inlaturat de la putere, asa cum au facut-o cu Slobodan Milosevic in fosta Iugoslavie, cu Saddam Hussein in Irak, cu Muammar Gaddafi in Libia. De aceasta data, Rusia pur si simplu nu ii lasa pe americani sa se mai joace cu destinul acestei planete.


Daca Rusia ar avea o vina, aceasta ar fi ca nu a intervenit in timpul atacului SUA asupra Irakului fara Rezolutie ONU, in cazul atacului asupra Iugoslaviei (sa nu uitam, de Pasti) sau in cazul atacului asupra Libiei.

In septembrie 2016, SUA au demonstrat in fata tuturor oamenilor ca ii sprijina pe teroristii, ISIS bombardand pozitii ale armatei siriene. Dupa ce au bombardat aceste pozitii, teroristii ISIS au putut avansa in continuare. Cu toate acestea, SUA acuza Rusia de “crime de razboi”. Daca Rusia a comis “crime de razboi” in Siria, americanii cate crime de razboi au comis in ultimul secol?

Desigur, nu vom primi nici un raspuns de la “marii analisti politici si militari” la aceasta intrebare retorica. In SUA si UE a devenit o moda de a acuza Rusia pentru orice. Traim intr-o psihoza in care se va ajunge ca Rusia sa fie acuzata pentru absolut toate necazurile noastre datorita capitalismului.

rusia turcia

Nu, nu va fi nici un razboi intre SUA si Rusia, chiar daca veti avea ocazia sa cititi “profetii” d-ale lui Nostradamus sau orice alte “profetii” inventate de propaganda SUA-UE. De exemplu, noi, atunci cand citim astfel de stiri publicate in mass-media pur si simplu ne amuzam, desi, aceste informatii, dupa cum va spuneam, pot crea panica.

SURSE

  1. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

O altă persoană care a făcut dezvăluiri cu privire la locaţia ultrasecretă S4 a Zonei 51 (la nord de Las Vegas, Nevada) este doctorul în microbiologie Dan Burisch. El afirmă că, în special, această elită francmasonică ce conduce la ora actuală întreaga lume nu doreşte ca faptele să fie dezvăluite deoarece, în viziunea lor, dacă tehnologiile avansate pe care ei le păstrează secrete şi le folosesc numai în rău ar ajunge la îndemâna tuturor, ei şi‑ar pierde în scurt timp după aceea puterea
O bancă are voie legal să împrumute sume între 10 şi 30 de ori mai mari decât cele pe care le are fizic în seif
Germania multiculturalistă: Poliția germană face percheziții la persoane care au postat "mesaje extremiste" pe Internet
SUA: Libertatea de exprimare în pericol - site-uri naționaliste cenzurate
Teoria Pământului Plat începe să aibă adepți astăzi, fiind promovată de masoni
Guvernul României a adoptat "taxa pe lăcomie". Globaliștii #Rezist sunt împotriva acestei taxe și apără băncile. Băncile au interesul să mențină România în subdezvoltare pentru a avea un uriaș profit. Toate companiile din energie vor fi taxate cu 2% pe cifra de afaceri
Prințul Philip al Marii Britanii: "Dacă m-aș reîncarna, aș dori să revin pe pământ ca un virus ucigaș care să reducă populația umană"
Stoltenberg: NATO nu va lăsa niciodată Afganistanul „să redevină un sanctuar pentru teroriști”
Grupul de la Vișegrad amenință cu desființarea Uniunii Europene
Sistemul Acustic cu Rază Mare de Acțiune (Long Range Acoustic Device – LRAD), o armă sonică silențioasă (sistem de comunicare sonoră dirijată), emite în mod dirijat unde acustice termo-elastice de frecvență înaltă (2,5kHz) într-un fascicul de 30 de grade, care ajunge în mod silențios la urechea internă prin intermediul vibrațiilor osoase craniene
Documentarul cenzurat “Plandemia” (“Pandemia planificată”)
Studiu despre homosexualizarea Americii
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...

Citește mai multe:
India străveche și misterul tehnologiei extrem de avansate

Psihometria – capacitatea paranormala de a citi oamenii, obiectele si de a analiza locurile !

“Vrem spitale, nu catedrale” – o propagandă neomarxistă creată de către ONG-urile lui George Soros

Fizica cuantică dovedește existența universurilor paralele

Escrocheria Southern Poverty Law Center şi politica liberală a spectacolului

Închide